PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESETuesday, February 18, 2014

13.01.2014 - Partea 191, Mother/Father God

Partea 191
Mother/Father God

Transcris de  Kathryn E.May
Ianuarie 13, 2014 la 1h00
Mont Shasta, CA


Suntem perfect constienti la ce punct pot fi nemultumiti multi dintre voi, cînd vi se anuntã în fiecare sãptãmînã, cã va fi sãptãmîna în care Fondurile de Prosperitate vor fi puse la dispozitia Lucrãtorilor Luminii. Noi stim de asemenea cîti dintre voi si-au epuizat rezervele lor într-un mod în care nu l-ati fi fãcut dacã nu ati fi avut încredere în faptul cã fondurile vor fi în curînd distribuite. 

Noi întelegem cã este o chestiune de credintã cã voi folositi reservele voastre liberal si generos, pentru a face plãcere familliilor voastre, vouã însivã si altora. Multi dintre voi au lucrat la ceea ce voi iubiti fãrã a fi plãtiti, sau în a fi prea putin plãtiti. Voi sunteti persoane de talent pline de recursuri, si ati fi putut cîstiga salarii confortabile, dacã ati fi urmat calea banului, în loc de calea spiritualitãtii. 

Aceasta a trezit multã neliniste în sînul comunitãtii lucrãtorilor luminii, a sti cã sunt numerosi acei gata în a-si pierde casele lor, a-si închide societãtile lor, si în a renunta la multe lucruri cu scopul de a urma participarea lor la marele proiect – lucrînd în ei însisi, propunînd sã serveascã pe altii, si urmãrind învãtãturile lor cu scopul de a-si ridica vibratia lor, în pregãtire pentru Ascensiune.

Sunt într-adevãr chestiuni onorabile. Este o cale care a fost urmatã de cãtre cãlugãri, rabini, preoti, religiosi si cecetãtorii spirituali a oricãrei credinte, din noptile timpurilor, si este aceea care este cea mai importantã la ora actualã. Aceastã tranzitie, de o bogãtie relativã ( comparatã cu cea mai mare parte din lume), cãtre conditii foarte modeste, este un soc pentru oricine care a fost obisnuit cu atractia si luxul clasei medii. Nu este ceea ce vã asteptati cînd v-ati lansat cu curaj în cãutarea voastrã de «a vã gãsi pe voi însisi.»

Noi vã încurajãm acum, dragilor, sã vã urmati drumul. Palierul cel mai dificil al urcãrii va fi cînd veti ajunge la aria de odihnã a 7/8-lea al destinatiei voastre. Curcubeul vã va aduce Comoara împodobitã de aur, sau cãlãtoria voastrã se va termina în deziluzie ? Fondul de premiere va fi într-adevãr de aur, sau ceva mai pretios si minunat, ca o revelatie sau o viziune a unui viitor glorios ?

Folositi acest timp, pentru a trece frontierele pe care cultura voastrã le-a trasat, pentru a vã separa. Ajutati pe vecinii vostrii, la fel ca si pe prietenii si membrii familiei voastre. Împãrtiti ceea ce posedati, chiar dacã este putin. Vã veti aminti povestea supei de piatrã, cînd fiecare adãuga putin la supã, si aceasta a devenit o experientã cu adevãrat delicioasã. Vã gãsiti în aceastã situatie acum, dragii mei. Scufundati-vã în adîncimile inimilor voastre pentru a gãsi noi solutii problemelor pentru a le face fatã. Veti descoperi cã dificultatea este mai putin penibilã de suportat cînd este împãrtãsitã. 

Voi ati fost cu totii formati pentru a fi independenti si autonomi. Nu este o rea alegere în sine; pur si simplu asta nu functioneazã în toate circumstantele. În timpul rezervelor strîmte, asta a fost întodeauna Calea Bunã de împãrtãsit, de a uni fortele, a se reuni, si a se sutine reciproc în prietenie si în Iubire. Asta nu a fost niciodatã asa de important ca acum. 

În curînd, schimbãrile de-alungul planetei vor sosi, mai repede si mai brutale, decît vi le-ati fi putut imagina. Noi am declarat cã NOI NE-AM SÃTURAT sã asteptãm ca guvernele separate si familiile conducãtoare sã vinã sã recunoascã cã S-A TERMINAT. 

Niciodatã oamenii de la putere vor fi autorizati sã fomenteze rãzboaiele, provocînd atacuri sub false pretexte, si alimentînd motive pentru a sustine agresorul, indiferent de circumstante. Era o formulã simplã si eficace – care cere numai multi bani si cîteva tulburãri pe teren, pentru a incita la violentã. Este un lucru usor în numeroase locuri din lume, ca în Orientul-Mijlociu, unde temperamentele au fost încãlzite la extrem, timp de secole.

Este ceea ce ati numi o turnurã foarte simplã – aceastã formulã pentru a atîta focurile rãzboiului. Asta nu cere decît un pic de reflectie, putine cunostinte ale adevãratelor intrãri si iesiri a beligerantilor implicati. A fost suficient sã se vîndã arme suficiente fiecãrei pãrti, pentru a sãrãci guvernele si oamenii, de a spune celor douã pãrti cã ei au dreptate si cã ei au ajutorul vostru, si de lãsa despotii si golanii celor douã pãrti sã execute ordinile voastre. O datã ce cele douã tãri sunt epuizate, sau cã una a cucerit pe alta, voi puteti sã mergeti, si sã acaparati resursele lor pe o bucãticã de pîine, pentru a rambursa pe cei pe care i-ati înarmat, si voi puteti sã luati controlul economic si politic al întregului teritoriu, fãrã ca mãcar sã pãrãsiti birourile luxoase a bãncii voastre din New-York, sau Paris, sau Londra.  

Acest truc usor de acaparare a puterii internationale, nu va fi autorizat sã continue. Toti participantii acestui joc de-a pisica si soarecele, ne sunt bine cunoscuti, si vor fi arestati pentru a fi judecati, sau în cazurile cele mai grave, vor fi transferati pe o altã planetã care a fost pregãtitã în intentia lor. Ei vor avea posibilitatea de a trãi în comunitãti, constituite de cãtre oameni ca ei, unde forta brutalã este legea, si unde ei pot trãi viata lor fãrã influenta linistitã a lucrãtorilor luminii, pe care i-au dispretuit anterior.

În arena acestui primitiv si invaziv distrugãtor de pace, diplomatia purã va pãrea dificilã, nemaipomenit de complexã si plinã de probleme. Este advãrat cã pacea nu avea decît putine sanse, atîta timp cît Fortele Întunericului se îmbogãteau cu rãzboaiele lor. Acolo unde putea sã prospere, era redusã la neant de cãtre coruptie, santaj, amenintãri si extorsiune. Oameni bine intentionati pe teren, inimi si suflete, au încercat sã restaureze pacea, pentru a se vedea învinsi de cãtre detinãtorii rezervelor aproape nelimitate, care destruiau totul ceea ce venea la Luminã. Si totusi dragii nostrii lucrãtorii ai luminii, au continuat sã persevereze si sã roage pentru ajutorul nostru. 

Si deci a fost decis, cu ajutorul Creatorului Suprem, cã Planeta Pãmînt va fi eliberatã de gheara distrugãtoare a Fortelor Întunericului. Nu va mai fi autorizat ca ea sã sufere explozii nucleare, înveninãri chimice, extrageri din profunzimi si deforestarea muntilor. Armele nucleare au fost toate neutralizate, în mod permanent. Revãrsãrile toxice sunt în curs de curãtare cu ajutorul Fratilor si Surorilor noastre Galactice, si industriile care au torturat atîta pe draga voastrã Mamã Pãmînt, se vor gãsi în incapacitatea de a continua sã functioneze. Asta include acelea care produc alimente iesite din ingineria geneticã si îngrãsãminte chimice.

Regatul animal nu va mai fi autorizat sã sufere în grãdinile zoologice, fermele de crestere industrialã sau cu scopul de reproductie. Toate animalele vor fi eliberate, si transportate într-o împrejurime sigurã si confortabilã, unde vor putea sã se adapteze energiilor în schimbare. Ele îsi vor lua în sfîrsit locul lor ca prieteni liberi ai deplasãrilor lor, si locuitori pasnici ai planetei. 

Leul va putea însfîrsit sã doarmã lîngã miel, în Era de Aur a Planetei Pãmînt. Aceasta va fi posibil, chiar probabil, pentru cã toate animalele si toti umanii vor fi evoluat, pentru a se acomoda unui regim usor de legume, fructe si cereale.

Si cînd, întrebati voi, acest regat de basme va veni ? Într-o mie de ani ? El a început deja. Priviti în jurul vostru. Cerurile sunt mai albastre, oceanele mai clare din zi în zi. Nici un val de gunoaie nucleare toxice a esuat pe marginile vestului Statelor-unite, ca urmare a dezastrului din Fukushima. Ne-am însãrcinat cu asta.

Era prevãzut, pînã putin timp, cã etapele de schimbare se vor derula progresiv, începînd prin re-evaluarea divizelor, distributia Fondurilor de prosperitate de-alungul planetei, mai tîrziu Dezvãluirea prezentei galactice, în acelasi timp ca predarea adevãrului istoriei planetei voastre, si în sfîrsit aterisajul navelor si pentru a termina aparitia mentorilor, profesorilor si prietenilor. La sfîrsit, noile tehnologii provenind din civilizatiile mai dezvoltate ale Federatiei Galactice a Luminii vor schimba complect modul de viatã pe Planeta Pãmînt. 

A fost decis acum, cã conducerea afacerilor panetei Pãmînt, nu pot fi lãsate în grija acelora care se gãsesc la ora actualã la putere. Liberul-arbitru este un privilegiu si o responsabilitate, care au fost ne-respectate fãrã oprire. Hotãrîrile sunt întotdeuna luate pe baza rezultatului profitului cel mai important, decît pe acela al Celui Mai Mare Bine. NOI NU LE VOM MAI PERMITE. NICI NU VOM MAI PERMITE ABUZUL DE PUTERE PENTRU PROFIT SAU PUTERE.

Este Declaratia de Independentã a noastrã pentru poporul de pe Planeta Pãmînt. 

ASTA ESTE ADEVÃRAT.

Noi suntem al vostru Dumnezeu Mama/Tatãl.
  
http://www.whoneedslight.net/page/482699764

©  www.whoneedslight.org


Traducere: FLORIKA

No comments:

Post a Comment

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

universal creed

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

ET FIRST CONTACT RADIO -- MAARTEN HORST


ET-FIRST CONTACT ON BBS-RADIO avatar.jpg

Broadcasting Schedule:

Mondays at 11 AM PST / 2 PM EST / 20:00 CET via:www.findingvoicesradio.com

Thursdays at 1 PM PST / 4 PM EST / 22:00 CET via:http://www.bbsradio.com/bbs_talk_radio_station1.php

Sundays at 10 AM PST / 1 PM EST / 19:00 CET viawww.findingvoicesradio.com

More info:http://www.bbsradio.com/etfirstcontactradio

People can donate tomaartenhorst@zeelandnet.nlvia PayPal.

sirius