PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESEFriday, February 21, 2014

Manuscrisul de Supravietuire - Partea 386

Manuscrisul de Supravietuire - Partea 386  14 Ianuarie 2014

Asa cum poate ati observat deja, fluxul si refluxul acestor valuri de energie vã influenteazã în moduri mult mai diferite decît înainte, si pe bunã dreptate. Pentru cã voi nu ati atins doar un fir de pe aceastã tavã, al acestui proces în curs de re-conectare si v-ati amintit de diferitele aspecte care compun adevãratul voi, însã ati reusit sã luptati pentru a se îndepãrta de influentele si frecventele modurilor vechi si depãsite.


Permiteti-ne sã explicãm. Asa cum multi dintre voi sunt deja constienti, acest proces presupune o secventã continuã de schimbãri de frecvente, fiind grinzi de sprijin în corpul vostru, prin diferite moduri, si asa cum vã spusesem mai înainte, acest lucru trebuie sã fie fãcut escalonat, pentru a putea gãzdui corpul vostru fizic.  Pentru cã fãrã sprijinul acestui vehicul fizic, atît de mult de rãu îngrijit, nu ati fi fost capabili sã vã aflati aici, în primul rînd, si sã treceti prin aceastã schimbare monumentalã. Si cînd noi spunem rãu îngrijit, este pentru cã omenirea tinde sã se uite la aceastã constructie ingenioasã de carne, ca la nimic mai mult decît o variatie mai mult sau mai putin a unui tesut lipsit de inteligentã, tesut care este predispus sã se strecoare printr-o multime de moduri printre toate prãzile în care se încadreazã tot felul de boli si influente exterioare. Ei bine, aceastã inventie des criticatã, este de fapt mult, mult mai complexã si mai inteligentã, decît o minte omeneascã este, si ca atare, voi locuiti la ora actualã în ceva care pînã acum a depãsit cu mult  abilitãtile voastre de a comunica, si de a complecta operatiuni complexe si complicate. Pentru cã asta nu este pur si simplu o bucatã de carne în care sunteti gravati, asta este de fapt o chestiune a unui foarte evoluat vehicul biologic, care este perfect adaptat la o viatã pe aceastã planetã. Asta nu pare a fi astfel, asa cum în conditiile actuale nu pare a fi ceva mai mult, decît doar o scoicã fragilã, destinatã sã se spargã si sã înceteze de a functiona, mai devreme sau mai tîrziu, însã din nou, asta este pur si simplu pentru cã nu ati fost capabili sã aveti acces la aceste multitudini de inteligente si capacitãti de a evolua, pe care acest aparent corp firav le transportã efectiv. 

Însã acum, prin acest lung si uneori plictisitor proces de înãltare al vostru, si mai presus de toate, al acestui vehicul fizic al vostru, prin nenumãrate injectii energetice si de sustinere, vã aflati în pragul de a descoperi cu adevãrat ce fel de comoarã v-a fost datã vouã. Pentru cã, aceastã bucatã de carne, la care multi le place sã se uite la ea, nu este de loc astfel. Este de fapt o foarte evoluatã, extrem de complicatã si în primul rînd, o creatie extrem de inteligentã, care va fi cu voi pentru restul acestei sederi pe aceastã planetã. Si asa cum v-am spus mai înainte, acesta va fi cel mai pretios aliat, partenerul vostru constant, co-lucrãtorul neobosit, si unul care vã va permite sã efectuati cu adevãrat minuni, în timp ce veti merge încã pe acest Pãmînt. Pentru a aminti, fãrã acest corp, ati fi doar un gînd, o fiintã ne-manifestatã, incapabili de a transporta monumentalele schimbãri pe care ati venit aici sã le transportati mai departe. Pentru cã VOI, voi nu sunteti cine ar ar trebui sã fiti în acest stadiu al evolutiei voastre, dacã voi ati fi fost lipsiti de acest alt strat al vostru, acest vehicul fizic care stã între voi si orice altceva în acest moment. Însã el nu se gãseste ca obstacol în calea voastrã, se gãseste acolo, pentru ca sã puteti sã aveti acces la tot ceea ce existã pe aceastã planetã. Pentru orice altceva, voi sunteti pe deplin capabili voi proprii, prin aceastã vastã si atot-cuprinzãtoare parte a voastrã, acest VOI în toate celelalte aspecte ale voastre, cu exceptia acestei fizici, umane pãrti a voastrã, unde locuiti în prezent. 

Însã din nou, voi toti, încã nu ati reunit pe deplin suficientã cunoastere a adevãratului vostru scop, asa cã noi întelegem cã aceasta va fi mai presus de întelegerea mintilor voastre în aceste timpuri, însã noi dorim sã vã amintim cã faptul cã sunteti în acest organism fizic identic, este factorul definitor pentru noi în acest moment. Pentru cã dacã nu ati fi încapsulati în acest corp, voi nu ati fi toatã - aceastã importantã legãturã – între, ceea ce se aflã în spatele vãlului si ceea ce existã literalmente pe teren, si ca atare, dorim sã luati notã de ceea ce se petrece în acest moment, cu voi. Cînd noi spunem „ a merge prin (în interior)” noi ne referim adesea la faptul cã voi transportati deja cu voi fiecare bucãticã de stiintã, si fiecare atribut si abilitate de care voi ati avut vre-o datã nevoie pentru a exista pe aceastã planetã, si oriunde în altã parte a Întregii creatii. Însã de aceastã datã, cînd vã cerem sã mergeti în interior, vã rugãm sã vã conectati cu adevãrat si profund cu acest „container de carne”, acel care actioneazã ca bratele voastre si picioarele voastre, urechile voastre si ochii vostrii, gura voastrã si adevãrata voastrã abilitate de A FI unul, printre milioanele de altii ca si voi. Pentru cã aceastã manifestare fizicã, aceastã minunatã fiintã este a voastrã, în toate sensurile si scopurile, atîta timp cît veti avea nevoie de ea. Si ea va face totul pentru voi, însã voi trebuie sã vã re-conectati cu ea, asa cum faceti cu toate celelalte aspecte ale voastre, care locuiesc în atît de multe alte nivele.  

Pentru cã acest corp fizic nu sunteti voi, însã el se gãseste acolo PENTRU voi, pentru a fi folosit în scopul celor mai bune abilitãti. Asa cã iubiti-l, stimati-l, si vorbiti cu el, si ascultati-l si conectati-vã cu el, pentru cã el se gãseste cu adevãrat în asteptarea voastrã, pentru a vã conduce afarã din asta, într-un mod foarte nou. Si asa ca si voi, el este un lucru nou, pentru cã el a fost stors, literalmente, pentru a scãpa de toate aceste vechi si inhibatoare programãri la care fusese supus mai devreme, si pentru ca sã poatã sã devinã pe deplin functional din nou. Însã el are nevoie de voi, pentru a complecta acest proces, si pentru ca sã-i recunoasteti aceastã adevãratã existentã, si pentru ca sã-i recunoasteti importanta – pentru voi, si pentru acest proces de re-inventare nu numai a voastrã singuri, însã a întregii lumi, în ceva care depãseste de departe si superã vechile si învechitele moduri  a toate. Pentru cã asa cum ati depãsit acesti pantofi vechi si prost-montati de odinioarã, corpul vostru a depãsit acest vechi si demodat fel de a fi, un specimen extrem de vulnerabil si limitat, si începînd de acum, el este gata pentru a vã ajuta si asista cu maximumu-l potentialului sãu, si acesta este cu adevãrat unul mare. De acum, amîndoi ati pãsit afarã din vechiu-l si intrat în nou-l, însã încã, voi nu ati fost capabili sã explorati pe deplin în acest nou si excitant potential de sustinere care vã înconjoarã din toate pãrtile. Pentru cã atunci cînd veti fi capabili de a face asta, sã vã reuniti cu aceastã nouã versiune al aceluiasi vechi corp al vostru, cu exceptie acum, el nu este vechi si obosit, el este energic si  executã din nou, gata pentru a vã duce într-o nouã si excitantã cãlãtorie, în acest brand nou astãzi, si în toate mîinile (azi/mîine)minunate care vã asteaptã. 
Deci mergeti în interiorul lui, si uitati-vã si ascultati si rãspundeti-i, atunci cînd veti fi chemati sã faceti acest lucru. Aceasta vã va duce pe amîndoi într-o lume a bunului, si vã va ajuta sã cimentati o prietenie si cooperare care niciodatã nu a mai fost vãzutã înainte, nu pe aceste maluri, nici într-o altã parte. 

by Aisha North on 14 January, 2014.

Webpage: Aisha North – Channelings and Words of Inspiration

Traducere: FLORIKA

No comments:

Post a Comment

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

universal creed

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

ET FIRST CONTACT RADIO -- MAARTEN HORST


ET-FIRST CONTACT ON BBS-RADIO avatar.jpg

Broadcasting Schedule:

Mondays at 11 AM PST / 2 PM EST / 20:00 CET via:www.findingvoicesradio.com

Thursdays at 1 PM PST / 4 PM EST / 22:00 CET via:http://www.bbsradio.com/bbs_talk_radio_station1.php

Sundays at 10 AM PST / 1 PM EST / 19:00 CET viawww.findingvoicesradio.com

More info:http://www.bbsradio.com/etfirstcontactradio

People can donate tomaartenhorst@zeelandnet.nlvia PayPal.

sirius