PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESEFriday, February 7, 2014

Manuscrisul de Supravietuire - Partea 382

Manuscrisul de Supravietuire - Partea 382

Probabil, ati reusit deja sã pipãiti în interiorul acestei noi forte, care se gãseste acolo si vã asteaptã dragilor, forta care vã va purta pe voi toti pe drumul pentru a pãsi peste acest prag care se pare sã fi fost situat mai înainte, cu mult timp în urmã. Vedeti voi, acesta este cu adevãrt un moment emotionant pentru voi toti, asa cum toti ati fost pregãtiti pentru acest stadiu final al acestei enorme operatii de salvare, dacã am putea folosi acest cuvînt, însã acum, lucrurile vor începe sã intre într-o balansare, asa sum fuseserã. Vedeti voi, aceste momente nu vor trece neobservate de cãtre nimeni, fiind nivele sporite de emisii energetice, care va lovi propria voastrã atmosferã personalã, fiind ca nici o datã, atît de  înalte, si ca atare, acestea vor avea un impact profund în voi toti. Suntem constienti, cã pentru majoritatea dintre voi, impactul pe care l-ati înregistrat pînã acum, probabil nu poate fi descris, ca fiind în întregime pozitiv, dacã este pozitiv la toti, pentru cã ele pot fi descrise ca dureri profunde si trepidante prin tesuturile fizice, si ca anxietate, neliniste si poate chiar furie la nivel mental. Însã acum, vãlul se va ridica într-un mod, care vã va ajuta pe toti sã vedeti dincolo de aceste neplãceri energetice, si vã va oferi prima bucãticã a libertãtii, care se gãseste dincolo de acest vãl de uitare, trudã si durere, care a fost suspendat între voi si lumea visurilor voastre.

Stim cã aceste cuvinte pot pãrea prea pretentioase pentru unii, asa cum, probabil, ati ajuns sã aruncati cuvîntul „vis” la fierul vechi, pentru voi, se pare cã nu mai existã nimic la ce sã visati, deoarece, ceea ce v-ati dorit atît de mult timp, pare sã se fi îndepãrtat din ce în ce mai mult, în depãrtãri, în timp ce corpul vostru fizic a fost redus din ce în ce mai mult la un morman de resturi apatice, epuizate. Însã, ascultati-ne, cînd vã spunem cã visul vostru nu a fost rupt în zdrente, este pur si simplu un rest uman, care este încã coplesit, si are nevoie de nemultumirea sa pentru a opri toate aceste schimbãri. Pentru a vã reaminti, cã sub acest strat de epuizare totalã, durere si nemultumire, se aflã, nu numai un corp fizic complect reînoit, precum se aflã, de asemenea, un trunchi al noului tu, acest tu cãruia îi va fi în curînd permis sã iasã si sã strãluceascã, adevãrata sa luminã, pentru prima datã. 
Suntem constienti de faptul cã cuvintele noastre, vor fi un confort insuficient, pentru acei dintre voi care poartã cea mai grea povarã a acestor simptome, dar, de asemenea, stim cã nici unul dintre voi nu si-a pierdut visul pentru care a venit aici, pentru al realiza. Pentru cã visul încã, este foarte prezent în voi, si nu este doar ca o simplã nãscocire a imaginatiei voastre. Nu, este acolo ca o sãmîntã, gata sã înfloreascã în cel mai scurt timp. Deoarece, ceea ce ati descrie ca fiind visul vostru, este pur si simplu partea voastrã, din planul mentionat mai sus, pentru care voi toti ati venit împreunã, si ati încarnat în aceastã planetã. Si ca atare, aceasta nu este doar o sãlbaticã si improbabilã parte a imaginatiei voastre, este pur si simplu, o descriere aptã, pentru ceea ce ati venit aici sã manifestati. 
Deci asa cum faceti fatã acestor ultime ore ale anului pe care l-ati desemnat ca 2013, sã stiti cã visul vostru deja începe sã-si trimitã primele ramificatii fragede ale rãdãcinilor sale, si este gata sã germineze, într-un mod care vã va face sã vã pierdeti respiratia, imediat ce veti vedea primii muguri mici iesind la ivealã, din aceastã sãmîntã latentã a visului vostru. Pentru cã nu vã gãsiti doar voi aici, care ati venit pentru a înflori, este visul acelor ai vostrii, visul pe care îl împãrtãsiti cu milioane de alte fiinte iluminate, care se gãsesc prezente pe aceastã planetã, în acest adevãrat moment. Si sã nu credeti cã vã gãsiti aici din întîmplare, si cã ceea ce ati fãcut pînã acum, nu a dat nici-un fruct. Nu, munca voastrã a fost fructuoasã în atît de multe feluri, asa cum ati folosit bine timpul. Pentru cã ati reusit sã vã faceti pe voi însisi sã înfloriti, într-un mod care nu a fost posibil înainte,  si cu totii ati început sã vã lungiti în directia luminii, aceastã sãmîntã adormitã a viselor voastre, prin toti si fiecare dintre voi, care a început de asemenea sã înmugureascã. Deci, dacã vã uitati înapoi la acest an harnic, veti sti cã anul pe care îl vedeti înaintea voastrã, anul acesta care este pe cale sã înceapã, va fi cunoscut ca un acel an prosper, acel roditor, acel care va face ca milioane de seminte sã crescã.  Si ceea ce ei vor creste în interiorul lor, poate fi pur si simplu descris ca aceasta: grãdina Edenului (Raiului). 

by Aisha North on December 29, 2013.

Webpage: Aisha North – Channelings and Words of Inspiration

Traducere: FLORIKA

No comments:

Post a Comment

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

universal creed

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

ET FIRST CONTACT RADIO -- MAARTEN HORST


ET-FIRST CONTACT ON BBS-RADIO avatar.jpg

Broadcasting Schedule:

Mondays at 11 AM PST / 2 PM EST / 20:00 CET via:www.findingvoicesradio.com

Thursdays at 1 PM PST / 4 PM EST / 22:00 CET via:http://www.bbsradio.com/bbs_talk_radio_station1.php

Sundays at 10 AM PST / 1 PM EST / 19:00 CET viawww.findingvoicesradio.com

More info:http://www.bbsradio.com/etfirstcontactradio

People can donate tomaartenhorst@zeelandnet.nlvia PayPal.

sirius