PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESETuesday, July 16, 2013

Partea 335 . 11:07:2013Manuscrisul de Supravietuire- Partea 335 . 11:07:2013


1. Omenirea mereu a privit cãtre stele, din vechime, si de atunci, voi ati luptat si lucrat din greu, pentru a gãsi cîteva rãspunsuri despre voi, ascunse în acestã matritã interesantã pe firmament. Unele din secrete v-au fost dezvãluite, dar, în orice mod, sunt doar cîteva zgîrieturi la suprafatã. Cãci ati trimis deja emisarii vostri mecanici, departe de planeta casã a voastrã, si ei sunt foarte ocupati sã reuneascã date si imagini, în multe feluri, dar tot ceea ce aratã, sunt doar pãmînturi aride, lipsite de viatã. Atunci, vor sã ajungã mai departe, si investesc multe ore cãutînd semnale de “ viatã în spatiu “, asa cum le numesc. Dar, unde pot fi gãsite, si chiar, cum sã poatã lua legãtura cu ele ? Rãspunsurile la aceste întrebãri, desigur, clar cã sunt usor diferite pentru persoane ca voi, avînd în vedere, cã nu numai cã sunteti constienti cã Humanitatea, nu este numai ansamblul de fiinte vii inteligente, existente în toatã creatia, stiti de asemenea, cã sunt doar o simplã specie care existã într-o multime coloratã, si a încerca sã le reprezinte, vã zãpãceste capul.
2. Cãci ceea ce vedeti, nu este tot ceea ce existã, cel putin încã nu este. Avînd în vedere, cã ceea ce vedeti, este doar stratul superior al unui angrenaj complicat de structuri dimensionale, adînc înrãdãcinate. Si fiecare strat al acestei structuri, este literalmente plin de viatã, cu tot felul de forme. Dar ceea ce puteti vedea, sau mai degarbã, ceea ce majoritatea Omenirii poate vedea, este ca si cum ar fi, suprafata unui tort. Acum, încet, dar sigur, straturile inferioare, unul cîte unul, vor începe sã devinã vizibile, si veti începe sã vedeti, mai departe de suprafata exterioarã, si mult mai departe de cît v-ati fi gîndit vreo datã cã va fi posibil.
3. De fapt, vastitatea Creatiei, este într-o asa mãsurã, cã este complect imposibil sã fie cuprinsã cu o singurã privire. Astfel, spunem din nou, pas cu pas, veti fi luati a descoperi ceea ce rãmîne în depãrtare, si într-adevãr, pe dedesubtul la tot ceea ce azi vã puteti imagina. Veti fi avut, un fel de “gust”, de toate aceste arome noi si emotionante a necunoscutului, si veti fi mai neclari la ceva la ce veti dori sã vã referiti, ca o viziune, sau un vis. Deci credeti, cînd spunem cã ati vizitat necunoscutul mai mult decît o datã, si multi nu sunt strãini acolo, nici nu suntem strãini pentru voi, însã aceasta a fost stabilt într-o manierã foarte discretã.
4. Dar acum, acest tip de activitate, se va amplifica în toate modurile. Ne grãbim sã vã spunem, cã nu va implica oprirea asa-numitelor farfurii zburãtoare, defilînd în stirile voastre. Vorbim de un numãr mai mare de întîlniri individuale, în care fiecare, va simti o mai mare apropiere de “ cineva”, într-un mod mai profund ca înainte. Spunem asta, ca o modalitate pentru a vã pregãti pe voi toti, pentru o usoarã mãrire a unei activitãti de vise stranii, si pentru a vã ajuta ca sã vã preparati, pentru a începe sã vã deschideti constient, cãtre aceste “întîlniri nocturne”. Si nu gînditi cã veti fi inundati de vizitãtori la toate orele, asta nu este în nici un fel, un fel de productie la Hollywood, plinã de drame si divulgãri. Nu. Va fi un fel de reuniune mai intimã, în care fiecare î-si va întîlni tutorii proprii.
5. Pentru cã este exact despre asta cã se trateazã, o oportunitate de a începe sã actionati, pe o bazã de unul cu unul, într-un mod care va aduce multe “conversatii” interesante, si gîndim cã veti începe a avea, unele momente de surprizã, în timpurile care vor veni. Asa cã, pregãtiti-vã pentru a fi luati într-o cãlãtorie în culisele care, la început, poate nu vor fi usor de interpretat sau de amintit. Spunem, din nou, cã o vom face într-un mod parcelat, si cã veti fi condusi de foarte apropiat, prin tot acest proces. Vã multumesc,  si va fi tot ceea ce vom putea spune în aceastã fazã, însã suntem nerãbdãtori, de a interactiona cu voi, într-un mod mai personal. 

Canal: Aisha North

Translator: Florika

No comments:

Post a Comment

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

universal creed

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

ET FIRST CONTACT RADIO -- MAARTEN HORST


ET-FIRST CONTACT ON BBS-RADIO avatar.jpg

Broadcasting Schedule:

Mondays at 11 AM PST / 2 PM EST / 20:00 CET via:www.findingvoicesradio.com

Thursdays at 1 PM PST / 4 PM EST / 22:00 CET via:http://www.bbsradio.com/bbs_talk_radio_station1.php

Sundays at 10 AM PST / 1 PM EST / 19:00 CET viawww.findingvoicesradio.com

More info:http://www.bbsradio.com/etfirstcontactradio

People can donate tomaartenhorst@zeelandnet.nlvia PayPal.

sirius