PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESEWednesday, July 3, 2013

Partea 331 – Iunie 30, 2013Manuscrisul de Supravietuire- Partea 331 – Iunie 30, 2013


Timpurile viitoare, pot fi interpretate ca fiind haotice pentru multi, dar asa cum am spus mai înainte, haosul nu are nevoie sã adauge si frica. Voi ati învãtat scumpilor, cã ati fost capabili sã vã eliberati din vechea închisoare a fricii, si ati început sã respirati aerul libertãtii alegerilor. Cãci este vorba exact despre acest lucru: fie cã decideti sã rãmîneti închisi, în limitele stabilite de cãtre societatea în care trãiti, fie cã începeti sã vã angajati pe calea stabilitã de cãtre vointa voastrã, dincolo de limitele prevãzute pentru fiintele umane, asa-zis normale, pe aceastã frumoasã planetã care este a voastrã.

Voi ati savurat deja gustul pe care alegerea acestei libertãti, vã poate oferi, în modul de a vã conecta nu numai cu pãrtile cele mai autentice proprii, ale voastre, dar de asemenea, cu acei care aderã aceleiasi idei a iluminãrii sub toate formele sale. Deci, noi stim cã acest lucru nu va fi o surprizã pentru voi, cînd spunem cã libertatea vine de asemenea cu un ansamblu întreg de obiective, si aceasta înseamnã, cã nu întotdeauna trebuie sã continui mergînd pe drumul altora. Cãci voi sunteti cu totii pionieri, în toate sensurile, si, ca atare, ati învãtat sã aveti încredere în instinctele voastre, cînd ajungeti la o bifurcatie, care duce la un teren necunoscut. Cãci acolo, unde altii ar alege drumul deja cunoscut, voi ati încercat încã o datã sã îndepãrtati tufisurile care acoperã alte cãi mai putin bine definite, si ati continuat în aceastã directie.

Si ati fãcut-o de mai multe ori, v-ati gãsit propriul vostru drum, bine separat de drumul pe care altii l-au ales instinctiv, cînd au ajuns la aceeasi intersectie. Si acum, multe persoane vor fi în jurul vostru, care se gãsesc în aceeasi situatie, cãci pentru prima datã ele î-si vor da seama, cã existã efectiv o altã cale, în-afara drumurilor bãtute, pe care le-au parcurs inconstient toatã viata lor. Si multumitã vouã, ei vor vedea cã aceastã cale, mai discretã, a fost deja parcursã de cãtre altii înaintea lor, si asa, alegerea lor se va dovedi, mai putin dificilã, decît alegerile pe care voi toti ati trebuit sã le faceti. Voi, voi ati mers mereu si mereu, pe terenul necunoscut, pe cînd ei nu vor trebui decît sã vã urmeze pasii.

Si cum voi sunteti dintre acei care preiau conducerea, voi de asemenea, vã veti gãsi din nou la o rãscruce, si de aceastã datã, credem cã veti avea o puternicã înclinatie de a reflecta, asupra directiei de urmat. Cãci veti putea alege sã continuati sã avansati, sau sã preferati sã vã întoarceti înapoi, cãci de aceastã datã, tinta aleasã vi se va pãrea ceva mai grea ca de obicei. Nu dorim sã insinuãm, cã ceva catastrofic se profileazã la orizont, departe de asta. În contra, noi spunem cã voi toti veti gãsi pe drum, un punct în care veti fi impresionati, de ceea ce vã asteaptã, putînd fi ceva cam prea uimitor, în primul rînd.

Încã o datã o spunem, veti gãsi din nou forta în numãr, si stiu cã, chiar dacã aceastã aceastã luminã mîngîietoare de magnitudine, v-ar putea conduce, ca sã vã simtiti nedemni de voi proprii pentru a avansa, si a fi recunoscut, voi sunteti de fapt cu totii, mai mult decît capabili sã acceptati aceastã provocare. Si amintiti-vã, voi toti sunteti conectati prin aceste filamente de luminã, în mod ca, chiar dacã vã simtiti prea putin dispusi pentru a sui aceastã nouã treaptã, sã stiti cã nu sunteti numai sustinuti cu totii de cãtre ceilalti, dar de asemenea de cãtre acestã retea infinitã de luminã. Astfel, cînd vã veti gãsi în fata acestei rãscruci, nesiguri asupra faptului dacã sunteti destul de curajosi, pentru a continua în directia acestei lumini, sã nu vã fie fricã de a o spune. Nu veti fi considerati ca fiind mai putin capabili, departe de asta, cãci noi stim, cã mãretia care vã asteaptã, vi se va pãrea mai mult decît intimidãtoare. Voi sunteti fãcuti, din acelasi material ca si apropiatii (familiile) vostrii din stele, dar încã, vã veti putea simti, mai mult ca niste stelute de mare, gãsindu-se fragile pe plajã.  Încã o datã, vã spunem, întindei mîna celorlalti, si reconfortati pe acei care au nevoie, restabiliti pe acei care par a fi putin stabili, si împreunã, vã veti simti cu totii, mai bine echipati, pentru a avansa cu curaj cãtre destinatia voastrã.
Channeller: Aisha North
 


Translator: Florika

No comments:

Post a Comment

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

universal creed

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

ET FIRST CONTACT RADIO -- MAARTEN HORST


ET-FIRST CONTACT ON BBS-RADIO avatar.jpg

Broadcasting Schedule:

Mondays at 11 AM PST / 2 PM EST / 20:00 CET via:www.findingvoicesradio.com

Thursdays at 1 PM PST / 4 PM EST / 22:00 CET via:http://www.bbsradio.com/bbs_talk_radio_station1.php

Sundays at 10 AM PST / 1 PM EST / 19:00 CET viawww.findingvoicesradio.com

More info:http://www.bbsradio.com/etfirstcontactradio

People can donate tomaartenhorst@zeelandnet.nlvia PayPal.

sirius