PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESESaturday, July 6, 2013

Partea 332 – Iulie 03, 2013Manuscrisul de Supravietuire- Partea 332 – Iulie 03, 2013

Asa cum multi au observat, lucrurile încep sã se încãlzeascã, în aceastã varã, cu sigurantã, în toate sensurile cuvîntului. Totul se învîrteste în jurul la toate, nu numai referitor la emisiile energetice, rezultatul tuturor acestor injectii de luminã. Lumina nu soseste niciodatã cu mîna goalã, provoacã întotdeauna un efect profund asupra a tot ceea ce atinge în drumul sãu. Chiar si acum, în acest moment, asa cum a fost amplu demonstrat.

Suntem cu totii profund afectati de aceste emisii de energie, care se ridicã la suprafatã, nu numai în voi, dar de asemenea în toate persoanele din jurul vostru. Chiar dacã erati limpezi, si obisnuiti, si fuseserã profund expusi la efectele a toate acestea, chiar si asa, ar fi fost greu sã rãmîneti centrati si echilibrati, de-alungul acestor perioade de turbulentã. Într-adevãr, ceea ce se vede, cum o abordasem în multe aspecte, poate fi descris ca o perioadã de haos, cu toate acestea, un haos creativ. Nu existã de fapt, nici o distinctie, între ceea ce multi vor întelege ca, convulsii haotice, si ceea ce într-adevãr se gãseste de fapt sub toate astea. Tentatia de a vedea asta ca o formã de degradare sau distrugere, poate sã fie puternicã, dar amintiti-vã, nu este vorba de distrugere, toate acestea sunt reconstructia.

Omenirea a fost programatã, sã se uite la orice fel de schimbare, ca ceva care trebuie sã fie evitat, si, ca atare, multã teamã apare la suprafatã. Nu cred cã suntem departe de limita de a ne aventura si a ghici, cã aceastã teamã, într-un fel, sã fie ceva care sã fi fost expus tuturor de-alungul acestei ultime perioade. Este întotdeuna important sã amintim cã, pe mãsurã ce veti deveni receptivi, conectati nu numai cu voi proprii, cum de asemenea cu aceastã retea infinitã, veti simti semnalele sub o formã mult mai puternicã decît mai înainte. Cu alte cuvinte, chiar cel mai mic semnal, poate fi interpretat, ca un sunet de alarmã. Vã cerem, sã nu uitati sã dati un pas înapoi, de fiecare datã cînd îl veti simti. În majoritatea cazurilor, veti primi doar un mesaj emis de cãtre colectiv, si chiar dacã îl simtiti în corpul vostru, nu va fi ceva care vã apartine. Veti primi doar semnale de cereri de ajutor, a altor  persoane, cu usurintã rãu înterpretate, ca fiind ale voastre.

În acest caz, vã sugerãm, sã vã pãstrati respiratia, sã vã mentineti concentrati, si sã încercati sã vã dezlegati de toate emotiile care se învîrtesc în jurul vostru. Stim cã nu va fi usor, uneori, va putea fi putin coplesitor. Prin urmare, vã cerem sã vã cãutati un refugiu cu tovarãsii vostri ori de cîte ori veti putea. Cel mai bun remediu pentru toate aceste tulburãri energetice va fi, ca întotdeauna, interiorul vostru, si cel mai important va fi, sã vã aduceti aminte , sã vã conectati cu reteaua de suflete, din care toti faceti parte. Va putea fi greu sã faceti asta în cãldura luptei, cu toate acestea, este tot ceea ce aveti nevoie sã faceti. Apele acestui lac, vor potoli orice sete, si reîmprospãta toatã cãldura arzãtoare a fricii, avînd siguranta cã veti gãsi refugiu, ori de cîte ori veti simti nevoia. Nu veti fugi de nimic, doar veti cãuta o modalitate de adãpost, împotriva vãrsãrii arzãtoare a zgurii, a vechii vîrste, care va porni sã se scurgã de la atîtia altii pe ici pe colo, care sunt încã expusi total soarelui feroce al amiezii. Cu toate acestea, v-ati gãsit refugiul, fundamental creatiei voastre, permitîndu-vã sã fiti una cu aceste energii calmante. Deci, nu rezistati impulsului, de a se aduna aici, în orice mod veti putea. Aceastã atitudine, nu numai cã vã va aduce confort, dar va fi, de asemenea, de mare ajutor pentru toti acei care sunt încã blocati în arsita schimbãrii.

Canal: Aisha North

Webpage: Aisha North – Channelings and Words of Inspiration
Translator: Florika

No comments:

Post a Comment

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

universal creed

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

ET FIRST CONTACT RADIO -- MAARTEN HORST


ET-FIRST CONTACT ON BBS-RADIO avatar.jpg

Broadcasting Schedule:

Mondays at 11 AM PST / 2 PM EST / 20:00 CET via:www.findingvoicesradio.com

Thursdays at 1 PM PST / 4 PM EST / 22:00 CET via:http://www.bbsradio.com/bbs_talk_radio_station1.php

Sundays at 10 AM PST / 1 PM EST / 19:00 CET viawww.findingvoicesradio.com

More info:http://www.bbsradio.com/etfirstcontactradio

People can donate tomaartenhorst@zeelandnet.nlvia PayPal.

sirius