PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESEThursday, July 11, 2013

Partea 334. 10 Iulie 2013Manuscrisul de supravietuire- Partea 334. 10 Iulie 2013

Sunteti obositi, si poate ceva mai mult decît agitati, asa cum o întelegem, în timp ce voi toti ati avut mai degrabã zile în care ati trãit destul de intens. Fãcem punctul situatiei, asupra a ceea ce sa petrecut Duminicã în timpul Reuniunii, asa cum credem cã toti veti gãsi ceva confort, stiind cã energiile pe care le-ati furnizat restului umanitãtii, vor fi foarte binevenite, într-adevãr. Toti ati lucrat atît de greu în numele nostru, al tuturor, si asa cum am spus, ceea ce contribuiti în a aduce pe Pãmînt, va fi de mare importantã, nu numai pentru toate persoanele care locuiesc pe el, dar pentru întreaga creatie. Stim cã acest lucru, va suscita unele încruntãri de neîncredere, dar dupã cum spune proverbul, precum în cer, asa si pe pãmînt, si viceversa. Nimic nu existã asemãnãtor, în nici o parte a acestui univers, si nu existã doar ca o insulã solitarã, si, desi de multe ori vã simtiti blocati, pe o mica sferã, plutind la derivã afarã în negrul întuneric al spatiului, nu sunteti pierduti sau singuri, si nu conteazã de cît de singuratici vã simtiti uneori.
Cãci sunteti cu totii atît de profund conectati, nu numai între voi, dar de asemenea, cu restul creatiei, astfel încît fiecare pas pe care îl faceti, va avea un efect asupra totului. Si fãceti atîtea progrese pentru noi toti, prin modul în care actionati ca acesti emitãtori de luminã, pe aceastã micã planetã de marmurã albastrã. Aceastã micã insulã, în acest vast ocean de spatiu, joacã un rol important în toate acestea, si cum o mentionasem mai înainte, mult interes este investit în renasterea acestei creatii.
Nasterea acestei noi planete, era numai începutul unei lungi cãlãtorii. O cãlãtorie, nu numai pentru umanitate, dar de asemenea, pentru fiecare civilizatie, care la un moment dat a avut emisarii sãi pe suprafata acestei planete. Dupã cum stiti foarte bine pînã acum, umanitatea nu este o creatie izolatã într-un ocean fãrã viatã. Nu, omul este pur si simplu, o creatie într-adevãr specialã, printre o mare de alte forme de viatã inteligentã, care existã în fiecare colt al acestei retele infinite de luminã. Trebuie sã vedeti încã aceste alte fiinte, si, desi multi dintre voi, au gãsit modalitatea de a se comunica dincolo de bariere, spunînd astfel, vã simtiti încã, cum este în realitate, singuri în aceastã biosferã. ..
Dar din nou, nu sunteti singuri, si nu ati fost niciodatã, si toti purtati semintele de acasã, care acum au fost alimentate, si au început sã creascã în interior. Si astfel, dacã auziti chemarea din exterior, si stiti adînc în interiorul vostru, cã  dacã existã un uman în apropierea voastrã, si el aduce, de asemenea, multã întelepciune si inteligentã, în interior, chiar dacã provine dintr-un loc foarte diferit. Si astfel, ceea ce voi toti faceti, în timp ce jucati partea voastrã umanã, este în realitate mult mai important pentru noi, si efectele pe care le are asupra asa numitei societãti omenesti. Ceea ce contribuiti, a aduce pe  acestã planetã, cu vointa voastrã de a fi acesti transportatori de luminã, va ajuta tuturor sã ajungã la cele mai înalte vîrfuri ca niciodatã. Pentru cã voi, nu vã gînditi sã vã salvati doar pe voi proprii, ridicînd nivelul propriu de vibratii la noi înãltimi, acum si mereu mai mult, dar ridicati de asemenea, atîtia altii împreunã cu voi. Semenii vostrii, desigur, dar încã, si restul dintre noi, în timp ce vi se dau ultimele retusuri la un angajament pe care nimeni nu l-a vãzut, la artisti de acest calibru. Asa cã, în timp ce se  învatã, vedem de asemenea, noi adevãruri în curs de aparitie, si le vom putea folosi, pentru a alimenta impulsul vostru si mai mult.
Asta ar pãrea cã ne-am gãsi într-un fel, în picioare, dar legati la ochi, în aceastã cãlãtorie, însã nimic nu poate fi mai departe de adevãr. Noi stim ceea ce facem aici, asa cum suntem lîngã voi, în fiecare fazã a parcursului. Dar ceea ce se întîmplã, cînd planul este pus în functie, spunînd astfel, este de asemenea o revelatie si pentru noi. Superati cu adevãrat, barierele în atît de multe feluri, atîta, cã educati alãturi de voi, si ca atare, acest efort, este în crestere de expansiune, si în mãrime zi cu zi.
Deci trebuie sã ne întoarcem pe scurt, la ceea ce deabea ati experimentat, aceea ce era cu adevãrat un exemplu perfect. Am observat cã pentru multi, evenimentul real nu a fost asa de gratificant, asa cum se putea astepta în termeni de claritate, sau de informatii, în timpul în care v-ati conectat, dar nu vã lãsati sã vã gînditi cã nu ati avut «  succes », în eforurile dumneavoastrã de a se conecta. Asa cum spusesem, nu trebuia sã faceti nimic, tot ceea ce trebuia sã faceti, era de a fi, si asta este ceva care nu se poate face mai putin. Cu alte cuvinte, se lucra deja la o furtunã, prin faptul chiar, cã esti legat la aceastã retea energeticã, cu mult timp în urmã, si ca atare, eforturile voastre vor fi complect pe picior de egalitate, cu acei care pot semnala multe puncte interesante, din propria lor actiune a zilei, în acest spatiu al spatiului. Voi ati stat cu totii în acelasi post, cum erati cu totii conectati la aceeasi retea, si astfel, contributia voastã nu va fi mai putin pretioasã, decît a acelora care pot oferi o prezentare detaliatã, de ceea ce a a vut loc, în timp ce au intreprins aceeasi cãlãtorie, asa cum ati fãcut-o voi. Pentru voi, totul sa petrecut bine, pentru a-l spune în alt fel, si ceea ce ati contribuit sã aduceti Pãmîntului cu voi, nu este în nici un mod determinat prin propria imagine despre aceasta. Voi ati devenit cu totii super-conductori, începînd de acum, si cantitatea de energie care a fost impulsionatã afarã din fiecare dintre voi, si din centrul retelei, nu a fost de fapt usoarã.
Stim cã asta va aduce o slabã consolare, acelora care au simtit cã nu le fugeau ceva, însã încã o datã, perceptia, nu este realitatea, în ceea ce am vãzut în timpul la toate acestea, era spunînd, de a-ti tãia rãsuflarea. Era ca un foc, care lent începuse sã se rãspîndeascã pe tot globul, cum unul cîte unul din voi proprii se deschideau ca amplificatoare, prin ceea ce ati reusit sã luati de la reteaua colectivã. Si ceea ce se revãrsa din inima voastrã, a început deja sã atingã milioane de alte inimi, si una cîte una din aceste valuri de lumini vii, începeau sã topeascã, chiar si cea mai durã din rezistente.
Deci, încã o datã vã multumim tuturor, pentru frumoasa muncã pe care ati fãcut-o, si stim cã ati dus omenirea si restul creatiei, un mare pas înainte, prin simplul fapt, cã vã treziti în fiecare zi, trãind si respirînd aceeasi luminã, pe care ajutati sã o furnizati la atîtia altii în jurul vostru.
Canal: Aisha North

Translator: Florika

No comments:

Post a Comment

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

universal creed

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

ET FIRST CONTACT RADIO -- MAARTEN HORST


ET-FIRST CONTACT ON BBS-RADIO avatar.jpg

Broadcasting Schedule:

Mondays at 11 AM PST / 2 PM EST / 20:00 CET via:www.findingvoicesradio.com

Thursdays at 1 PM PST / 4 PM EST / 22:00 CET via:http://www.bbsradio.com/bbs_talk_radio_station1.php

Sundays at 10 AM PST / 1 PM EST / 19:00 CET viawww.findingvoicesradio.com

More info:http://www.bbsradio.com/etfirstcontactradio

People can donate tomaartenhorst@zeelandnet.nlvia PayPal.

sirius