PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESESaturday, July 6, 2013

Partea 333 . 04 Iulie 2013Manuscrisul de supravietuire- Partea 333 . 04 Iulie 2013Pe mãsurã ce zilele trec, toti cei care sunt expusi la cresterea vitezei energiilor, vor descoperi ceva, ca o succesiune de usi care par a fi larg deschise. Unele din aceste usi ascundeau partea lor internã, in timp ce altele se deschid la cîmp deschis. Asa cum aceste usi, nu se referã vouã, însã da, lumii în general. Atunci spunem cã, schimbarea este de fapt în toi, si toti vor fi atinsi în vreun fel. Pe mãsurã ce viteza creste, ferocitatea a toate astea, va deveni evidentã multora. Nu spun asta într-un mod negativ, însã avînd în vedere forta implacabilã a naturii, care începe sã se îndrepte spre finalizarea sa. Asa cum fusese abordat mai înainte, lumina nu poate fi opritã acum, si nu conteazã cît de mare este efortul, pentru  bloca usa. Blocajul ei a fost îndepãrtat, si nu existã nici un mod de a împiedica schimbãrile care sosesc acum.

Multi vor fi capabili sã mãrturiseascã asta acum deja, pentru cã va fi nevoie de curaj, pentru a se înãlta, în vînturile puternice a furtunii de schimbare, care î-si lasã acum amprenta în multi. Curajul este ceva, pe care toti au arãtat cã îl au din abundentã. Desigur, cã uneori, curajul ar fi putut pãrea cã se ascundea, însã pe dedesubtul acestei întregi nuante si plînset, va fi capabil sã gãseascã o modalitate, de a se conecta cu nucleul rigid de otel, pe care îl are ca suport acum. Nu mai sunteti acum, ca acei care si-au construit casa pe nisip. Voi ati dãrîmat vechile structuri fragile, pe care le-ati uzat ca suport, si ati reconstruit cu grinzi mai puternice ca otelul, si ca atare, sã stiti cã nimic nu le vor putea dãrîma acum.

Cu toate astea, vor exista cazuri, în care voi vã veti simti de asemenea, mai putin siguri, si ca întotdeauna întinzînd mîna cãtre ceilalti, lucru care vã va fi de mare ajutor. Trebuie sã vã amintiti, cã nu mai sunteti aceeasi persoanã care obisnuia sã fiti.înainte. V-ati schimbat mult, în aceste ultime luni. Este ca si cum v-ati fi schimbat identitatea, aproape complect. Vãzut din exterior, nimic nu sa schimbat, dar am îndrãzni sã ne imaginãm, cã ati cunoscut adevãratul Tu, ceva mai bine de-alungul ultimelor sãptãmîni. Si asta o sã continue, si veti frãmîne încã mai familiarizati, cu adevãratul Tu, în ultimele douã zile. Asigurati-vã cã veti avea timp pentru  a face aceasta, indiferent de ce se întîmplã în aceste zile si nopti. Este important sã nu pierzi din vedere problema centralã. Tu esti primul si mai important, în misiunea ta, de a se reconecta cu toate straturile pe care le-ai colectat în acest strat uman exterior, si aceste straturi, pot fi mai multe decît ai stiintã.

Deci, nu te lãsa absorbit de orice crizã, externã sau internã, pentru a nu-ti pierde controlul drumului restabilirii tale complete. Vi se va putea pãrea cã aceastã cãlãtorie a luat sfîrsit, întotdeauna cînd finalizati un nível al acestui joc de explorare, însã vor exista încã multe comori de descoperit. Este într-adevãr o vînãtoare de comori, pentru toate intentiile si scopurile, si gãsindu-le, nu numai cã vã vor aduce multã bucurie, cum de asemenea, vor fi de mare ajutor, pentru întreaga planetã. Deci, cãutati si veti gãsi, cã ceea ce gãsiti, va fi cu mult mai pretios pentru voi, decît toate bogãtiile, pe care le-ati fi acumulat într-un alt mod. Totul va fi mai mare, decît era de asteptat. Pregãtiti-vã, sã fiti uimiti de grandoarea a toate acestea.


Tanslator: Florika

No comments:

Post a Comment

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

universal creed

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

ET FIRST CONTACT RADIO -- MAARTEN HORST


ET-FIRST CONTACT ON BBS-RADIO avatar.jpg

Broadcasting Schedule:

Mondays at 11 AM PST / 2 PM EST / 20:00 CET via:www.findingvoicesradio.com

Thursdays at 1 PM PST / 4 PM EST / 22:00 CET via:http://www.bbsradio.com/bbs_talk_radio_station1.php

Sundays at 10 AM PST / 1 PM EST / 19:00 CET viawww.findingvoicesradio.com

More info:http://www.bbsradio.com/etfirstcontactradio

People can donate tomaartenhorst@zeelandnet.nlvia PayPal.

sirius