PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESESaturday, July 6, 2013

Bine ați venit la a treia aduna in jurul iazului, Duminica 07 iulie -- Aisha North

Bine ati venit la a Treia Reuniune în jurul Lacului, Duminicã, 07 Iulie


                                                    

 Even if only an illusion......
Dragi prieteni !

Timpul se întinde si curbeazã, si este greu de a însoti trecerea zilelor, însã mîine (Duminicã 7) avem altã Reuniune la 21:oo ora de la Oslo. Stiu cã nu sunt singura care simte “cãldura” acestei veri, însã de asemenea stiu cã multi pot depune mãrturie cã, sub presiunea asta, iubirea continuã sã izvoreascã. Energiile au fost intense, si efectele lor ne-au atins pe toti. De asemenea putem vedea semnale, cã multi au început sã-si dea seama, cã “ceva” se petrece, si cred cã Reuniunea, de aceastã datã, vor ajuta acestor energii sã se schimbe si mai mult. Aceasta a fost ceea ce Companionii Constanti, ne-au împãrtãsit, asupra evenimentului care va sosi:

" Vã apropiati, rapid, de o altã zi importantã, în special, ziua viitoarei Reuniuni, deci, lãsati-ne sã vã dãm a actualizare referitoare ei. Cãci acum, toti sunteti obisnuiti, sã sintonizati aceastã retea de filamente energetice, de care toti ati fost instrumentele pentru a o stabili. Si toti ati avut experienta personalã, despre cum, în multe feluri, aceastã retea poate fi de ajutor, în adevãr, este o retea de sigurantã, dar de asemenea un mod de a încãrca energia, nu numai pentru voi, dar de asemena, pentru cei care se gãsesc în jurul vostru. 


Cãci schimbîndu-vã, lumea întreagã se schimbã cu voi si acum, cum toti ati reusit, într-un mod cu succes, sã fiti Unu cu aceastã minunatã retea, de asemenea veti ajuda sã impulsionati, pe cei care se aflã în jurul vostru. Cãci dragilor, nu este numai pentru beneficiul vostru, chiar dacã meritati tot beneficiul extra care existã, dupã toatã munca grea a voastrã. Nu, aceastã retea de iubire, este pentru toti care sunt pe aceastã planetã, si cu aceastã ocazie, Reuniunea, va fi utilizatã, pentru a face, ca aceste valuri exterioare, sã devinã mai vizibile tuturor. Cãci, de aceastã datã, nu veti fi doar receptorii, dar de asemenea transmisorii acestei energii minunate, si vã veti simti transformati într-un centru de activitate energeticã, care va fi iradiatã, cãtre exterior, si pentru multi în jurul vostru.


Sã nu credeti cã va trebui sã faceti ceva special, pentru ca asta sã se întîmple, cãci, de fapt, voi sunteti, de mult timp, aceste faruri de iubire, care acoperã lumea voastrã, trimitînd valuri de iubire, pînã unde ochii vostri pot vedea, si si mai departe. Cãci sunteti împrãstiati pe o vastã arie de suprafatã, a acestei planete, si toti împreunã, efectul vostru combinat, va ajunge la o asemenea multime, care ar uimi mintea voastrã, încercînd doar sã o imaginati în capul vostru.


Deci, vã multumim încã o datã, fiind exact ceea ce sunteti, si pentru cã faceti ceea ce faceti. Spunem, din nou, FÃCETI-O exact, FIIND/EXISTÎND, deci, vã multumim în numele Intregii Creatii, pentru cã suntem lîngã voi, si vã aplaudãm eforturile continuate, pentru a ridica spiritele tuturor acelora care locuiesc pe acestã minunatã planetã albastrã, numitã Pãmînt. Sunteti acei, care aratã drumul, însã Duminicã, de asemenea, veti izvora literalmente Luminã, peste toatã populatia acestei planete, si nu putem sã vã multumim suficient, pentru tot ceea ce aduceti lumii voastre si nouã tuturor.”Câteva exemple de ora locală care corespunde la 21:00 Oslo:Londra: 20:00

Helsinki: 22:00

Sf. Paul: 04:00

New York: 03:00

El Paso: 01:00

Los Angeles: 12:00

Singapore: 03:00, de luni

Tokyo: 04:00, de luni

Sydney: 05:00, de luniPuteti solicita timpul aici: http://www.thetimezoneconverter.com


Si amintiti-vã, nu aveti nevoie sã vã conectati precis la aceastã orã, pentru a face parte din Reuniune. Tot ceea ce aveti de fãcut, este de a gãsi un timp, pentru a se aseza, si a vã conecta cu aceastã energie, cu intentia de a se deschide, pentru a umple propria cupã, si lãsa ca Lumina, sã spele totul ceea ce poate înfunda canalul vostru.


Acesta este “Lacul” pe care sunt pe cale de a-l vizualiza, cînd mã asez, pentru mediattia mea de Duminicã.

 


Sunt încã în casa pãrintilor mei, în Sudul Norvegiei, si dacã timpul se va mentine, mã voi aseza la marginea mãrii, in timpul meditatiei mele. Vreau sã profit de aceastã ocazie, pentru a multumi tuturor, sprijinul drãgãstos, pe care mi l-au dat, asa ca si familiei mele, sãptãmîna trecutã. Mã simt fericitã cã tatãl meu se gãseste acum, mult mai bine, sa întors acasã, si se pare cã si-a revenit complect. Sper cã aceastã Reuniune, sã fie exact asa cum Companionii Constanti, spun cã va fi, o oportunitate de a retribui, ajutînd a trimite aceastã energie înspãimîntãtoare, tuturor acelora care au nevoie de ajutorul pe care ea poate sã-l ofere în aceastã perioadã de tranzitie.


Cu multă Iubire și Recunoștință din partea mea, Aisha.Canal: Aisha NorthWebpage: Aisha North – Channelings and Words of Inspiration

Translator: Florika


No comments:

Post a Comment

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

universal creed

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

ET FIRST CONTACT RADIO -- MAARTEN HORST


ET-FIRST CONTACT ON BBS-RADIO avatar.jpg

Broadcasting Schedule:

Mondays at 11 AM PST / 2 PM EST / 20:00 CET via:www.findingvoicesradio.com

Thursdays at 1 PM PST / 4 PM EST / 22:00 CET via:http://www.bbsradio.com/bbs_talk_radio_station1.php

Sundays at 10 AM PST / 1 PM EST / 19:00 CET viawww.findingvoicesradio.com

More info:http://www.bbsradio.com/etfirstcontactradio

People can donate tomaartenhorst@zeelandnet.nlvia PayPal.

sirius