PUTIN






2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE



Thursday, March 6, 2014

O RAPIDÃ ACTUALIZARE A ENERGIILOR – 04:03:2014

Asa cum multi dintre voi au observat, persistentele senzatii de a rãmîne cu totii împreunã, cînd ati participat cu totii cu cîteva zile în urmã, sunt încã destul de greu de identificat în mod corect, pentru cã modul în care ati fãcut parte din asta, a fost de o asemenea mãretie, cã nimic asemãnãtor cu asta a fost vreodatã înscenat mai înainte, oriunde în vre-un alt loc în Creatie. Si astfel, am dori sã profitãm de aceastã ocazie, înainte de toate, pentru a multumi în numele tuturor din Creatie pentru ceea ce ati fãcut, deoarece nu este nimic altceva decît o minune. Deoarece în timpul acestei perioade de timp, si asta este de fapt încã în curs acum, voi ati reusit sã legati atîtea linii noi de transformare, si cînd spunem transformare, vrem sã spunem o fuziune între vechiul si noul, într-un mod foarte nou. Si vechi vrea sã însemne în acest context, pur si simplu, acele pãrti din voi, de care voi ati rãmas fãrã ele timp de o mare duratã de timp, si cu noul, vrem sã vã spunem, aceste fiinte strãlucitoare încorporate într-un corp omenesc fizic, însã care acum sunt compuse din atîtea componente noi, ne vom referi începînd de acum la voi, ca fiind noile fiinte omenesti.

Wednesday, March 5, 2014

Manuscrisul de Supravietuire - Partea 387 -16 Ianuarie 2014

Manuscrisul de Supravietuire - Partea 387 -16 Ianuarie 2014


  1. Asa cum probabil ati observat, acest flux si reflux constant de energii a prevãzut atît de multe goluri pe teren prin voi toti, cã v-au lãsat sterpi, însã acum, a început sã are si sã cultiveze acest pãmînt, si culturile tuturor acestor terenuri arabile vor fi în curînd îndeplinite. Ca de obicei, vorbim în ghicitori, uneori încercãm sã vã explicãm ceea ce întelegem prin aceste cuvinte, pe care întotdeauna vi le-am dat.
  2. Vedeti voi, în mai multe moduri Omenirea a trãit într-un balon, suspendat într-o vastã mare de energie, însã acest balon a cuprins foarte multe în sine însusi, si putine influente externe au putut fi capabile sã pãtrundã în acest mic glob populat de o gamã largã de umanitate. Si astfel, în mai multe feluri ati rãmas în afara din tot ceea ce sa întîmplat în jurul vostru, în timp ce ati stat îndepãrtati, în micul vostru balon de dezarmonie. Pentru cã sunteti bine constienti de tulburãrile pe care le-ati suportat, în timpul evolutiei voastre, care a avut în multe feluri evenimente izolate. Asta este, ei au trebuit sã meargã prin acelasi balon, neafectati de ceea ce se petrecea acolo, în partea exterioarã a acestei subtiri membrane, în toate momentele.
  3. Pentru cã ceea ce a fost acolo, a fost tot ceea ce puteati visa si încã si mai mult,  si în cazul în care omenirea ar fi putut vedea întregul scop a ceea ce avea loc, aceasta a fost acolo în toate momentele, chiar dacã voi ati privit în necunoscut si nu ati vãzut altceva decît stelele strãlucitoare de pe firmament. Si astfel, v-ati tîrît cu greu mai departe, fãrã o altã veste cã existã mai mult decît acolo (unde vã aflati), gata pentru a face cunostinta voastrã în tot felul de moduri. Si asa cum v-ati tîrît mai înainte, ati început sã vã schimbati directia drumului vostru într-un asemenea mod, cã a început sa vã ameninte întraga existentã. Si astfel, a fost luatã o decizie, cã acest balon va începe acum treptat sã se spargã, în scopul de a lãsa aerul proaspãt si cu adevãrat Lumina sã intre, care va ajuta într-adevãr omenirea sã-si gãseascã un drum mai bun pentru a înainta, si într-un mod care va aduce un enorm beneficiu, nu numai pentru voi , însã pentru Toatã Creatia. Si astfel decizia a fost luatã, si voluntarii au venit pentru a începe sã se facã deschideri în acest ceas, aceastã membranã, care a izolat omenirea de orice altceva. Si VOI sunteti acest voluntari, voi sunteti acei care ati luat asupra voastrã sarcina de a strãpunge prin aceastã scoicã a acestui aparent rezistent –la toate,  zid, de negare, care stãtea între voi si restul dintre noi, si care a stat între voi si adevãratii Voi. Si astfel, asta este exact ceea ce ati fãcut, si acum, nu mai existã acest etans - sau mai degrabã acest apucãtor strîns-de luminã, containerul care a pãstrat omenirea jos si în afara a orice altceva. Acest container vechi  a fost fãcut în zdrente, si singurul lucru care încã a rãmas din el, este amprenta destul de profund tipãritã în mintile atîtor membrii ai omenirii. Pentru cã asa cum vorbisem mai înainte, chiar atunci cînd peretii unei închisori sunt demontati, este nevoie de ceva timp, pînã cînd prizonierii vor întelege si vor accepta faptul cã ei nu mai sunt prizonieri, deoarece mintile lor sunt atît de obisnuite de a vedea acest zid în fata lor, încît ei vor continua sã creadã cã el se gãseste acolo, chiar atunci cînd nu mai este.
  4. Deci, de aceea noi spunem, cã este de o maximã importantã sã cãutati sã descoperiti acest teren arid care a fost lãsat gol în interiorul vostru, acum cã vechii inhibitori au fost îndepãrtati. Deoarece dacã nu veti cãuta acest nou teren si îl veti lua în stãpînire, el va continua sã stea acolo, sterp si lipsit de viatã, în loc sã fie transformat într-un paradis minunat al noului, în crestere cu fiecare ocazie care va veni. Si cum vei pãsi în acest nou teren de care sunteti domni si Creatori ? De ce, pur si simplu permitîndu-vã sã recunoasteti fatul cã aceasta este acolo. Vedeti voi, voi v-ati nãscut cu legãturi la ochi, asa cum omenirea a fost generatii dupã generatii, si ca atare, v-ati obisnuit sã vedeti numai ceea ce se aflã în linia limitatã a voastrã de viziune, si tot restul în afarã de asta, a încetat de a mai exista. Si cînd spunem „ linia de viziune”, ne referim la tot ceea ce se aflã în întreaga gamã de perceptie, fie aceasta prin ochii, urechile, nasul, tactul, si cu adevãrat, fiecare mod prin care voi puteti percepe, ceea ce vã înconjoarã.
  5. Amintiti-vã, omenirea a avut un mod foarte limitat de a privi lucrurile, si acum, cã vãlul iluziei a fost ridicat, voi toti sunteti gata de a începe sã simtiti ceea ce a fost ascuns de la vedere se pãrea, cã pentru întotdeauna. Si astfel veti avea cu totii nevoie de a fi putin împinsi, pentru ca sã vã lãsati sã fiti aruncati în acest ocean de noi realitãti, realitãti care depãsesc de departe tot ceea ce ati vãzut cu modul uman de a privi lucrurile. Pentru cã aici sunt atît de multe de vãzut, nu numai printre liniile acestui mesaj, însã printre liniile  a tot ceea ce vã înconjoarã. V-ati obisnuit sã atribuiti la toate o valoare nominalã, însã acum, vã reamintim sã mergeti mai departe, mai profund decît asta. Pentru cã, este în zona profundã cã se aflã locul unde le veti gãsi pe toate, în zona profundã se aflã realitatea. Se pare cã la început va fi tulbure si neclarã, pentru asta aveti nevoie de timp pentru ca sã vã reajustati viziunea acestui nou set de ochi, pentru cã este despre asta cã vorbim aici. Pentru cã aveti nevoie sã vã reamintiti vouã însivã de a vedea ADEVÃRUL a ceea ce voi sunteti acum, si a vedea în spatele acestor usi îinchise, si în jurul colturilor, care par a sta în calea voastrã.
  6. Din nou se pare cã vorbim în ghicitori, însã aceasta este pur si simplu un efort de a vã oferi un mic fragment, pentru ca sã lãsati aceste pretexte vechi cu privire la ceea ce sunteti cu ADEVÃRAT. Vedeti voi, acest inhibator si vechi mucegai, în care ati fost aruncati pentru a locui în acest corp uman, este acea dificultate de a se elibera pe sine însusi din el, pentru cã el a lãsat o asemenea amprentã în voi, cã ati uitat pur si simplu adevãrata mãretie si aptitudinile propriei voastre fiinte strãlucitoare. Si asa, acum sunteti apti pentru a pãsi pe propriile urme vechi, chiar cînd o nouã stradã a viitorului se aflã în fata voastrã, gata de a fi parcursã cu o mare vitezã.
  7. Asa cã din nou spunem, aruncati departe vechile notiuni, si pãsiti în realizarea adevãratei voastre mãretii, lãsînd la o parte toate notiunile vechiului, de îndepãrtare si deconectare. Asta a coborît atît de adînc în voi toti, cã este nevoie cu adevãrat de destul efort pentru a lupta cu voi însisi îndepãrtîndu-se de aceastã imagine veche a voastrã, ca niste simple fiinte omenesti într-un corp locuind într-o lume plinã de dezastre în curs de a fi realizate. Dacã vã lãsati sã fiti prinsi de aceste cadre vechi, nu veti deveni altceva decît niste tipare vechi decolorate agãtate pe pereti, încadrate încã în cadrul acestor limite vechi ale umanitãtii. Voi trebuie sã vã eliberati complect de toate aceste subordinãri si subjugãri ale vechiu-lui, si sã iesiti din acele cadre si sã plutiti cu adevãrat liber în acest nou curent de aer, ca o pasãre suind fãrã efort în sus, suportatã de cãtre aer, el însusi.
  8. Stim cã acest lucru va suna mai mult decît un pic dificil pentru multi dintre voi, pentru cã vã puteti simti ca niste copii care sau luptat la o parte de unicul lor suport, în timp ce încã sunt nesiguri de propriile lor picioare. Însã sã nu vã faceti griji dragilor, voi aveti picioare ca sã vã poarte oriunde veti avea curajul sã vã aventurati, si aveti spiritul care vã va purta atît de departe cît puteti sã vã gînditi si încã mai departe, si voi aveti iubirea si sprijinul de la toti si fiecare dintre noi, stînd aici, chiar în afara resturilor acestui vechi balon al vostru, cu bratele deschise, gata pentru a vã îmbrãtisa, cînd veti îndrãzni sã dati primul pas sovãitor în afara propriei voastre zone de confort. Pentru a aminti, cã, despre asta este vorba în toate, a îndrãzni sã mergeti acolo unde NICIUN om a fost mai înainte, si ca atare, provocarea este într-adevãr mare. Însã nu este mai mult decît oricare alta, ca voi sã puteti sã o învingeti cu un succes rãsunãtor, pentru cã asta este ceea ce ati venit aici sã faceti, si avem încredere cã va fi exact ceea ce cu totii veti face. Însã exact ca un pui de pasãre, cocotat pe marginea cuibului, si cãruia i se pare cã stã la o înãltime ametitoare, tentatia de a se organiza un pic mai mult , înainte de a plonja în necunoscut si nejudecat, este cu adevãrat puternicã, si asta veti face instinctiv cu totii, a încerca sã vã agãtati un pic mai mult înapoi. Si pentru asta este cã noi ne gãsim aici, pentru a vã da un mic impuls din spate, si sã auziti aceastã voce în auzul vostru spunînd SÃRI ! Acum, a sosit timpul sã faceti exact asta, asa cã dacã aveti nevoie de ceva pentru ca sã vã agãtati, pentru ca sã vã ajute sã faceti asta, aveti sperantã în viitor, nu în trecut, pentru cã trecutul va încerca sã vã pãstreze pentru a asta, pe aceeasi bordurã pentru întotdeauna.

Parte superior do formulário
by Aisha North on 16 January, 2014.


Traducere : Florica

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

universal creed

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

ET FIRST CONTACT RADIO -- MAARTEN HORST


ET-FIRST CONTACT ON BBS-RADIO avatar.jpg

Broadcasting Schedule:

Mondays at 11 AM PST / 2 PM EST / 20:00 CET via:www.findingvoicesradio.com

Thursdays at 1 PM PST / 4 PM EST / 22:00 CET via:http://www.bbsradio.com/bbs_talk_radio_station1.php

Sundays at 10 AM PST / 1 PM EST / 19:00 CET viawww.findingvoicesradio.com

More info:http://www.bbsradio.com/etfirstcontactradio

People can donate tomaartenhorst@zeelandnet.nlvia PayPal.

sirius