PUTIN






2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE



Thursday, January 30, 2014

Bine ați venit la aceastã primã Reuniune ÎN JURUL LACULUI, Duminică 05 Januarie

Bine ați venit la aceastã primã Reuniune ÎN JURUL LACULUI, Duminică 05 Januarie




Dragi frati si surori!
Intrãm într-un nou an, si intrãm în cîteva energii foarte noi. Si acum, vom avea norocul de a le experimenta împreunã, pentru cã în aceastã duminicã, avem prima noastrã REUNIUNE ÎN JURUL LACULUI din 2014. Aici este ceea ce CC’ii au de spus despre asta:

“Intrînd voi în acest an nou, de asemenea ati început sã simtiti gustul noului în mai mult decît un sens, si acum, vã invitãm pe toti sã dati prima scufundare colectivã în aceastã lagunã a noutãtilor. Pentru cã acum, veti avea încã o datã sansa de a se scufunda în energii, în companhia companionilor, zicînd astfel, pentru cã din nou veti avea aceastã ocazie specialã de a face ceea ce voi numiti de Reuniune. Aceste întîlniri sunt importante în adevãr, pentru cã ele ne oferã tuturor ocazia, nu numai de a aprofunda legãturile deja existente între toti si fiecare dintre voi, însã de asemenea, legãturile care existã între voi si regatele unde voi existati.

Tuesday, January 28, 2014

INTRÎND ÎN NOUL - 31 Decembrie 2013

INTRÎND ÎN NOUL

Dragi frati si surori!

În putine ore, vom iesi din 2013, si intra în 2014. Niciodatã mai înaite „eu-l” care esta gata sã intre într-un nou an, a fost atît de deosebit de „eu-l” care exista acum douãsprezece luni în urmã, deoarece acesta a fost într-adevãr un an de mari transformãri. Ca un burete, noi am fost îmbibati în val dupã val de energii, pentru ca apoi sã fim storsi înafarã din nou, cu scopul de a spãla strat dupã strat de vechile si anticele standarduri de comportament, credinte vechi si vechi programãri. Si cînd credeai cã sa terminat, totul a început din nou. Dar, cum acest an ajunge la sfîrsitul lui, simt cã acest proces de asemenea ajunge la sfîrsit, si cã în anul care este gata sã intre, totul va fi despre aparitia lui „eu”, al adevãratului „eu”, nu una din acele vechi versiuni de mine însãmi, care eu credeam cã eram la început. Deocamdatã, vom îndepãrta aceastã secventã aparent interminabilã de a îmbiba si a stoarce, si realul „eu” pe care noi toti îl avem în interor, care ne asteaptã pentru al descoperi, va începe sã iradieze exterior. Astfel, chiar dacã acest an ne-a lãsat pe toti mai mult decît un pic decolorati si slãbiti, lumina noastrã va începe sã strãluceascã mai puternic. Si, pe mãsurã ce lumina noastrã începe sã cîstige fortã, efectul pe care îl va avea asupra lumii care ne înconjoarã, de asemenea se va mãri. Deoarece lumina noastrã, va servi pentru a rãri mult din vechea si densa ceatã care încã acoperã mare parte din lumea noastrã, si asa ca Soarele, lumina noastrã este puternicã suficient, pentru a umple aceastã lume întreagã cu o nouã strãlucire.

O RAPIDÃ ACTUALIZARE A ENERGIILOR - 27 Decembrie 2013

O RAPIDÃ ACTUALIZARE A ENERGIILOR

Pe mãsurã ce zilele încep sã se lungeascã de formã aproape imperceptibilã în extremitatea ta a globului, vei simti de asemenea, o usoarã schimbare în atmosferã, deoarece energiile încep sã pregãteascã totul pentru sfîrsitul acestui an, si începutul noului.  Ca întotdeauna, vei avea o micã pauzã ici si colo, si credem cã voi toti veti gãsi ceva timp pentru a lua loc. Si lent, sã începeti sã vã usurati cãtre noile ape care vã invitã. Pentru cã, chiar dacã calendarul aratã încã numãrul 2013, propriile energii au început deja sã se schinbe cãtre noul, si ca atare, voi toti veti fi capabili sã luati o micã înghititurã din ele, dacã veti reusi sã încercati suficient.

Manuscrisul de Supravietuire - Partea 380

Manuscrisul de Supravietuire - Partea 380

Așa cum poate ati notat, frecventele care vã lovesc acum se gãsesc de fapt departe de acelea în care v-ati scãldat mult timp, pentru cã în ultimele zile, un set nou de codificãri energetice au transformat propria atmosferã în jurul vostru. Si ca de obicei, împreunã cu aceste noi codificãri, sosesc o întreagã serie de reactii energetice, atît pe planul fizic, cît de asemenea în nivelele mentale. Si pentru multi dintre voi, aceste noi curenti, au literalmente dislocat resturile mult mai adînci pe care memoria voastrã celularã le-a tinut ascunse de voi, ceea ce se pare pentru întotdeauna. Si acum, te poti gãsi luptînd cu toate aceste resturi care dintr-o datã defileazã în fata ta, si te poti gãsi cã aparent aluneci sub aceastã suprafatã, incapabil pînã chiar de a respira. Deci, vom profita de aceastã ocazie, pentru a vã aminti, cã tot acest proces, nu este vorba despre o alunecare în jos, în loc de asta, este vorba despre de a rupe toate si fiecare din vechile incrustatii, care mentinuserã sufletul vostru prizonier lung timp, si chiar dacã spãrgînd aceastã coaje durã, sau carapace, care sa strîns în sufletul tãu, o poti simti ca fiind insuportabil de dureroasã, însã este într-adevãr imperativ ca tu sã treci prin acest proces. Si, vã rugãm, aveti încredere în noi cînd spunem cã motivul pentru care multi se înfruntã cu asta, în acest exact moment, este deoarece voi sunteti însfîrsit gata pentru ca sã o faceti. Aminteste-ti, cã noi referim, cã este o durere care merge foarte adînc, si propriul tãu corp, a fãcut tot posibilul pentru a o ascunde de tine, pentru ca sã poti într-adevãr sã supravietuiesti pînã aici, în primul rînd. Pentru cã existã limite pînã unde o fiintã umanã fragilã poate suporta, si tovarãsul tãu de încredere, corpul tãu fizic, si-a luat asupra lui însusi aceastã durere, pentru a proteja acest copil interior fragil, în orice fel în care a putut. 
Pentru cã el sa purtat ca pasnicul tãu în acest proces, si astfel, el a îndepãrtat cea mai dureroasã dintre memorii, într-un mod, care a fãcut tolerabil pentru majoritatea dintre voi, si ca atare, ati putut sã fiti capabili sã ajungeti atît de departe. Însã acum, voi toti ati crescut atîta în înãltime, cã sunteti capabili sã luati toate acestea, si de asemenea corpul vostru, poate, un pic reticent la început, lãsînd de o parte aceste scoarte tari de informatii, pe care el le-a încapsulat în fundul propriei lui tesãturi, cît de bine a putut. Si astfel, ele pot apãrea brusc în fata voastrã, în detalii extreme, si pentru multi, asta va veni ca un soc, pentru întregul lor sistem. Pentru cã, voi poate le-ati uitat, sau poate le-ati procesat pe toate, însã existã încã unele resturi, si în unele cazuri, mari fîsii de „ teritoriu interzis”, care se deschid brusc în fata voastrã. Pentru cã propriile voastre corpuri au interzis accesul vostru la aceste locuri înainte, si cu dreptate, pentru cã, dacã v-ati fi aventurat foarte departe în interiorul acestor camere întunecate mai devreme, ati fi avut o mare sansã, sã vã pierdeti acolo. Dar nu mai existã. Pentru cã acum, aveti lumina lîngã voi, si ca atare, nu existã o singurã salã întunecatã, în interiorul fiecãruia dintre voi, care sã poatã sã vã prindã în ghearele ei. Pentru cã, voi purtati atîta luminã acum, cã ea va accesa pînã la cele mai adînci nise din propria voastrã fiintã, si astfel, nimic nu o va putea opri sã intre, îsfîrsit, pînã la pãrtile din voi, la care nu fusese capabilã sã ajungã înainte.   
Asta poate suna ca un calvariu de nesuportat, pentru cã dacã existã un lucru care este mai presus în mintea cuiva, este de a micsora impactul a tot ceea ce este dureros. Dar, credeti-ne cînd spunem cã, chiar dacã acest proces poate pãrea insuportabil de dureros la început, el în mod rapid se va transforma într-un adãpost de o asemenea eliberare si usurare, cã te va lãsa literalmente reînoit si renãscut.  Pentru cã despre acest lucru este vorba,  a gãsi curajul tãu interior care îti va permite sã deschizi poarta finalã, aceea care a fost marcatã cu un imens semnal de avertizare, si din cauza asta, a fost întotdeauna cu grije evitatã. Însã acum, nimic nu te poate opri sã intri în aceastã salã, pentru cã oricît de profundã aceastã cavernã poate fi, si chiar cu amintirile cele mai teribile pe care le contine, o mai mare putere vei elibera în tine însuti. Pentru cã este o adevãratã putere interioarã dragilor, si cu cît mai adînc în rãnile tale vei merge, mai puternice curentele de luminã ale vindecãrii, vor fi. Si cînd vei respira profund si vei îndrãzni însfîrsit sã lupti si sã deschizi aceastã poartã, intrînd peste prag, vîntul în spatele tãu se va intensifica ca o adevãratã furtunã de luminã, urmãrindu-te în aceastã camerã, care va exploda literalmente toate memoriile întunecate spre exterior, sub cerul deschis. Si cînd ele vor fi expuse luminii, îsi vor pierde însfîrsit orice capacitate pe care o avuseserã, de a te mentine la pãmînt. Pentru cã atunci, vor deveni ca si cum nu ar avea greutate, si vei fi însfîrsit eliberat de aceastã greutate, pe care ai purtat-o mult timp – în aceastã viatã, si în toate vietile care au venit mai înainte.
Aminteste-ti, corpul tãu fizic, este capabil sã pãstreze memoriile implantate în interiorul structurii sale, în tot de-alungul drumului sãu, începînd cu mult timp înainte ca acest actual corp fizic, sã fi venit la existentã, si ca atre, voi toti puteti purta mult bagaj, care acum va fi eliberat. Însã, cum te-ai deschis luminii, lumina te va ajuta însfîrsit sã înfrunti tot ceea ce vei avea de înfruntat, pentru a deveni liber, însfîrsit. Si chiar dacã lumina în interiorul tãu, va fi mai mult decit suficient de puternicã, pentru a spãla toti si toate urmele de praf si murdãrie care sau acumulat, propriei sale camere a ororilor, de asemenea este important sã nu închizi usa oricãrei lumini oferite pentru a te ajuta, venitã dinafarã. Pentru cã Toti ai creatiei sunt gata pentru a oferi asistenta lor în acest ultim si, „oh” atît de crucial proces de eliminare a oricãrei vechi corzi ale sufletului tãu. Si din aceastã cauzã, vã cerem tuturor sã cereti ajutor, si el va sosi de fapt în toate formele si manierele, de la colegii vostrii umani, de la tovarãsii vostrii animalele, de la propria Mama Pãmînt, si de fapt de la multi care nu mai sunt într-un corp fizic. Ne gãsim aici cu totii pentru tine, si suntem gata sã te îmbrãtisãm în iubitoarele noastre brate, si sã te ajutãm sã-ti gãsesti echilibrul, din nou. Pentru a retrage ceea ce în unele cazuri pot fi bucãti de materie întunecatã, va cere taxe de trecere în voi toti, si astfel, este important de amintit cã, chiar dacã esti singurul care poate hotãrî, dacã trebuie sau nu sã deschizi aceastã camerã internã, si sã o expui la luminã, tu ai atîtia în picioare lîngã tine, gata pentru asi adãuga lumina lor tie, cu scopul ca acest proces dureros sã fie fãcut, în cel mai scurt spatiu a intervalelor de timp. 
Deci, din nou spunem, sã nu vã fie teamã dragilor, pentru cã chiar dacã vã este teamã în aceste spasme dureroase ale amintirii, ele au venit pentru cã voi ati permis ca propria voastrã fortã, sã le poatã purta în acest calvar. Însã nu trebuie sã le înfruntati singuri, de fapt, vã sfãtuim sã nu le înfruntati singuri, pentru cã lumina este aici, în plinã fortã, gata pentru a da o mînã de ajutor si a calma inima voastrã, cînd în cele din urmã veti pãsi prin, si în interiorul acestui sanctuar. Si cînd vã veti întoarce afarã din aceastã camerã internã, din nou, o veti face ca victoriosi, ca acei care însfîrsit au cucerit în bãtãlie, ultima bucatã a teritoriului interior. Si atunci, veti merge în pace, cãci, imediat, lumina vã va da toatã pacea si forta interioarã, de care aveti nevoie, pentru a îmbarca în acest final de revelatie a adevãratului voi. 

by Aisha North on December 16, 2013.

Webpage: Aisha North – Channelings and Words of Inspiration

Traducere: FLORIKA

Monday, January 20, 2014

Manuscrisul de Supravietuire - Partea 381

Manuscrisul de Supravietuire - Partea 381

Așa cum poate ati notat, acum portile ao fost deschise, si un flux continuu de luminã vã inundã pe voi toti. Acesta se poate manifesta în multe moduri, însã, în primul rînd, ca de obicei sa va face simtit în corpul vostru fizic. Încã o datã auzim gemetele de frustrare, deci, vã rugãm, aveti încredere în noi, cînd spunem cã aceasta este o parte inevitabilã a acestui întreg proces. Amintiti-vã, cã aceasta nu este în nici un mod fãcut pentru ca sã vã simtiti inconfortabili pe cît posibil, chiar dacã poate pãrea a fi cazul în multe moduri. Însã acum, aceste energii înalte aduc cu sine altele, cu efete colaterale mai putin dezagradabile, dacã putem folosi acest cuvînt, si gãsim cã, cu totii veti descoperi, cã aceste rãspunsuri fizice intensificate, vor începe sã disparã în curînd, si ca urmare, aceste alte efecte, vor începe sã devinã mai vizibile.
Aceasta va fi de putinã consolare pentru acei care încã suferã în mijlocul unor destul de intense eruptii fizice, de diferite tipuri de data aceasta, în special pentru cã multi dintre voi veti avea zile importante înaintea voastrã, zile pe care le veti petrece cu fiintele apropiate vouã, zile în care vã veti simti mai putin înclinati decît de obicei, de a suferi cu aceste contratimpuri fizice. Bine, noi credem cã multi vor simti într-adevãr o scãdere a acestor simptome, în timpul acestor zile de sãrbãtoare, si chiar dacã voi încã aveti un timp dificil pentru a-si gãsi din nou echilibrul, în urma acestui sfîrsit de sãptãmînã încãrcat intens, încã gãsim cã voi toti veti gãsi timp suficient pentru a se aseza în pace si liniste, si a gusta acest sentiment de realizare.
Pentru cã, încã o datã, dorim sã amintim tuturor ceea ce au cîstigat mult în ultimele luni, si cu asta poate cu usurintã sã se fi pierdut sub efectele presiunilor convulsiilor fizice si mentale pe care cu totii le-ati suferit, asta va trebui sã fie repetat din nou. Pentru acest an, voi toti vã gãsiti deasupra si în afara limitelor a ceea ce ati realizat strict, de-abea acum cu cîteva luni în urmã, si noi stim cã asta va deveni evident pentru voi toti, dacã într-adevãr reusiti sã mergeti înãuntru-l vostru, si sã faceti un bilant, de cine sunteti voi astãzi. Pentru cã apoi, veti întîlni un peisaj foarte nou, care a imers lent în timpul acestor ultime luni. Si, asa cum am spus de atîtea ori, acest teritoriu, este atît de vast, cã voi nici nu ati vãzut mai mult decît primele mici segmente. Pentru cã voi ati început sã desfãsurati aceastã enormã pînzã albã în interiorul vostru, care este viciatã de cãtre vechile si tristele rãmãsite, a ceea ce obisnuiati sã fiti. Si acum, voi veti avea toate culorile pe care le puteti gîndi, cu scopul de a crea imaginile pe care voi doriti sã fiti. Pentru cã voi v-ati terminat propria curãtare la un asemenea punct, cã nu este nevoie de a astepta pentru a crea noul voi, si ca atare, vrem ca toti sã vã puteti dar vouã însivã, cel mai mare cadou în acest Crãciun. Pentru cã voi cu sigurantã meritati asta în toate felurile care pot fi descrise. Pentru cã ati muncit atît de greu pentru a ajunge unde vã gãsiti azi, în pragul, nu numai al unui an nou, însã al unui nou început. Pentru asta, vã vom aminti cã este într-adevãr momentul perfect pentru a face un bilant, si vã rugãm, amintiti-vã, sã fiti generosi cu voi însisi fãcînd aceasta. Nu vã uitati la nici un fel de greseli pe care le puteti considera, cã încã sunt o parte din viata voastrã. Nu, cãutati victoriile, pentru cã ele sunt de fapt din belsug, si asta meritã pentru toti si fiecare dintre voi.
Pentru cã voi nu mai sunteti aceleasi persoane, care erau cînd ati început acest an. Deoarece în urma voastrã, se gãsesc vieti de impuritãti acumulate, impuritãti care nu mai servesc, pentru a vã împiedica în orice fel. Deci, de data asta, noi cerem sã aruncati o privire peste umãr, pentru a putea vedea tot bagajul vechi, pe care l-ati lãsta în urmã, in acest stagiu al cãlãtoriei voastre. Si atunci, vã cerem sã luati loc, si sã priviti înainte, cãtre un amplu si vast spatiu care vã invitã si vã face semne pentru ca voi sã mergeti spre el. Si amititi-vã, aceasta nu va fi doar o vizitã rapidã. Nu, acest spatiu nou, este al vostru pentru restul sederii voastre în aceastã manifestare fizicã actualã. Astfel, asigurati-vã sã nu pierdeti nici una din minunãtiile care se gãsesc la dispozitia voastrã, în acest timp. Ele sunt ale voastre, gata si asteptind sosirea voastrã. Astfel, intrati în spiritul acestei sãrbãtori, oferindu-se  darul de a recunoaste  toatã munca grea pe care ati realizat-o, si mai presus de toate, recunoasteti toate modificãrile în propria voastrã persoanã, pe care le-ati realizat de asemenea. Ele cu sigurantã cã nu au fost sarcini usoare, si noi vã aplaudãm pe toti pentru eroicele voastre eforturi. Ele nu au fost pierdute în nici un fel, si chiar dacã corpul vostru fizic se poate simti ca si cum ati începe sã rãmîneti mai mult decît putin în urmã, în toate aceste vîrtejuri ale schimbãrii, stim cã unicul motiv pentru care el se simte astfel, este pentru cã el este în schimbare rapid de asemenea, împreunã cu aspectele mai mentale pe care le-ati lucrat acest an atît de greu, pentru a se elibera de bagajul vostru.
Deci, sã stiti cã chiar dacã acest an pare a fi o taxã vouã tuturor, ceea ce acest an a fãcut de fapt, a fost sã deveniti mai rezistenti si întãriti, si atît de afarã din acest paradox apare o nouã fiintã omeneascã, o fiintã omeneascã care a fãcut nule si goale aceste reguli vechi care foloseau pentru a vã guverna pe voi. Atît limitãrile auto-impuse, însã de asemenea acelea suprapuse, acele externe, care au dificultat atîta. Deci, aici vã gãsiti, liberi de tot ceea ce obisnuia sã fie oparte intrinsecã de ceea ce voi erati doar cu 12 luni în urmã, însã nu mai sunteti. Deci, cum voi ati devenit mai putin decît ceea ce obisnuiati sã fiti, voi de asemenea ati devenit mai mult decît ceea ce veti fi. Dar existã mai multe pentru a veni, dragii mei, si cum veti vedea în aurora acestui an nou, la cîteva zile distantã, aveti multe cadouri asteptîndu-vã pe voi, care depãsesc orice lucru pe care îl puteati gãsi într-un pom de Crãciun acest an. Pentru cã chiar dacã , cadourile care au fost turnate peste voi în acest an, sunt mai mult decît impresionante, ele nu sunt nimic în comparatie cu ceea ce aveti încã de primit. Deci, din nou spunem, luati-vã ceva timp pentru a se congratula pentru o muncã bine fãctã, si rezervati ceva timp pentru a lua loc în expectativa de ceea ce se aflã pentru a veni. Pentru cã aceastã cãlãtorie nu sa terminat încã, si ceea ce este cel mai bun, încã se aflã pe drum. Si de data aceasta, nici un cuvînt ar putea suna mai adevãrat ca acesta.


by Aisha North on December 22, 2013.

Webpage: Aisha North – Channelings and Words of Inspiration

Traducere: FLORIKA

Manuscrisul de Supravietuire - Partea 379

Manuscrisul de Supravietuire - Partea 379

Așa cum poate v-ați dat seama, aceste valuri de flux energetic care sosesc, pot fi un pic enervante uneori. De exemplu, corpul vostru fizic poate trece printr-un timp dificil pentru a tine pasul cu toate aceste fluctuații, însã, din nou, vã implorăm să vã amintiti că toate acestea, de fapt vã fac imens de bine. Și subliniem faptul că, în toate sensurile cuvântului. Pentru cã aceste valuri vã împing mai departe și mai departe, pentru cã schimbãrile pe care ele le aduc în interiorul vostru, vã pregãtesc mai mult si mai mult aceastã viitoare implozie energeticã, dacã putem folosi acest cuvînt. Pentru cã asta, în multe aspecte, poate fi comparat cu o implozie, în care presiunea din afarã va crea un efect impresionant în interior. Si apoi, voi toti veti începe sã vã duplicati si sã vã deschideti ca floarea. Pentru cã semintele care au fost implantate în interiorul vostru de la început, si care au rãmas adormite timp de ere, au fost irigate si alimentate cu grijã în acesti ultimi ani. Si ca atare, voi sunteti acum, mai mult decît gata, pentru a da sãritura decisivã si sã irumpeti în toatã splendoarea voastrã.
Deoarece prin dorința voastrã de a căuta aceastã sãmîntã interioarã, i-ati dat șansa de a germina după acest somn lung, si acum, în cãlãtoria tuturor semințelor, vine aceastã fazã importantã cînd acesti primi muguri reusesc sã se elibereze de aceste scuturi de protectie si sunt gata sã înceapã sã creascã, si sã se duplice în mod serios. Pentru cã voi ati vãzut doar putini muguri verzi, însã ca totul în naturã, aceastã primã crestere va da loc la frumusetea si mãretia pe care voi toti ati pãstrat-o. Pentru ca aceastã micã schimbare sã se transforme într-un stejar urias ? Sau poate un tufis strãlucitor, acoperit de frumoase si fine flori multicolore ? Numai timpul va spune, pentru cã chiar dacã toti purtati seminte asemãnãtoare în interiorul vostru, ele toate sunt programate pentru a deveni o mare varietate de specii diferite, o datã ce vor începe sã creascã si sã se duplice serios, astfel încît, uitîndu-se în jur acum, voi nu puteti sã stiti în ce fiecare dintre voi se va transforma, o datã ce aceastã epidemie de crestere va lua vitezã.
Deci, atunci când aceastã enormã baie mare de ploaie energeticã va bãtea peste voi, asta într-adevãr va semnala începutul acestei duplicãri finale, si voi toti veti arunca vechile resturi a micilor seminte pe care o datã le contineati, si veti începe sã cresteti în ceea ce voi cu adevãrat sunteti. Însã pînã acolo, toti vom face tot ce putem pentru a se putea pregãti, pentru aceastã importantã etapã a propriei renasteri, si ca atare, voi veti continua sã simtiti intrîndele rachete energetice împingînd si trãgînd, în multe feluri. Pentru cã ceea ce facem, este pur si simplu, asigurîndu-ne, cã voi sunteti bine pregãtiti pentru aceastã ultimã si definitivã demonstratie de fortã, care va permite ca voi sã iesiti ca UNU, acel pentru care vã gãsiti aici pentru a fi, acel care contine TOTUL, acel care va face ceea ce va fi necesar, pentru ca aceastã întreagã planetã sã devinã ca si cum ar fi nouã, din nou. Pentru cã, dînd voi pasii vostrii în interiorul lui UNU, rolurile care sunt programate în interiorul vostru, si semintele pe care voi le transportati în fiecare celulã, voi veti gãsi adevãrul pe care l-ati cãutat în toate vietile voastre. Da, vieti, ca la plural, pentru cã aceastã soaptã a esentei voastre, DNA-ul vostru, a fost purtat de-alungul întregului drum al vostru, de la început, ca o fantomã în masinã, dacã doriti, si chiar dacã în nici un moment voi nu ati fost capabili sã vã conectati constient cu acest nucleu adormit în interiorul vostru, el încã era acolo, si v-a ajutat sã evoluati cãtre asta,  cãtre destinul vostru final, dacã doriti.
Pentru cã aceasta chiar, aceasta este viata care va schimba viata pe care voi ati avut-o, si prin ea, va schimba viata fiecãrei persoane de pe planetã. Deoarece, atunci cînd vã treziti, si intrati în plinãtatea aceluia care este adevãratul VOI, efectele înfloririi voastre personale va ajunge, ca ondulatiile proverbiale, la suprafata apei. Pentru cã, schimbînd voi mersul, si începînd sã vibrati în frecventa care se gãsea acolo asteptîndu-vã de atîta timp, pentru a intra în sintonie, voi o veti trimite în toate directiile, si cu asta, atinge sufletul fiecãrei vieti de pe aceastã planetã. Atunci voi veti atinge inimile si mintile colegilor vostrii, dar de asemenea veti face restul acestei planete vii sã cînte de bucurie, alãturi de voi. Pentru cã toti o sã o cunoascã, în acelasi moment în care voi însisi veti face aceastã descoperire monumentalã al realului voi, si ca atare, cãlãtoria voastrã personalã va deveni instantaneu globalã, în toate sensurile cuvîntului. 
Deci, primiti ceea ce va veni sub forma acestor foarte intense transmisii enegetice, prin ceea ce ele sunt, un ajutor extra foarte necesar, cu scopul de a vã prepara, pentru a înainta, si a deveni adevãratul voi, înflorirea finalã a acestei seminte adormite lung timp, duplicarea finalã, cãtre fiinta magnificã care a rãmas uitatã în interiorul vostru, asteptînd pentru a iesi, si a se arãta în toatã splendoarea sa. Calea pe care ati cãlãtorit pînã acum, si de fapt, putinii pasi pe care voi încã îi aveti de urmat, pentru a sosi la aceastã înflorire finalã, nu pot fi descrisi ca usori sau necomplicati, însã stim cã voi toti veti ajunge la o fazã în care veti striga la unison, „ toate au meritat la urma urmei, pentru cã acum, eu mã vãd, si mã bucur cu toate cele ce sunt, si ceea ce mi-am fãcut mie pentru a deveni, este pentru a-mi permite sã devin eu însumi”. Pentru cã voi sunteti unicii fãcînd asta. Noi putem doar, sã vã sprijinim în orice formã pe care o putem, însã sunteti voi, si doar voi, acei care vor transforma aceastã sãmîntã adormitã, în cea mai minunatã dintre creatii. Noi nu putem astepta (de nerãbdare), pentru a vã vedea pe voi toi înflorind la maximum!
by Aisha North on December 14, 2013.



Webpage: Aisha North – Channelings and Words of Inspiration

Traducere: FLORIKA

Wednesday, January 15, 2014

Partea 378 - 12 Decembrie 2014

Manuscrisul de Supravietuire - Partea 378

Credem cã toti simtiti un fel de accelerare în aer acum, ca o micã schimbare a presiunii sau a temperaturii, si ati constatat cã multi dintre prietenii vostrii, animalele, prezintã simptome de a întelege acelasi lucru. Pentru cã existã ceva care se apropie într-adevãr, si sunteti pe cale de a prinde primele semne venite din aceastã furtunã de luminã, la care ne-am referit de atîtea ori în misivele anterioare. Pentru cã de fapt se apropie de voi, si acum toti vor simti sosirea acestor slabe frãmîntãri, asa cum aceste magnifice animale, elefantii, pot capta semnalele prin tãlpile picioarelor lor. 
Pentru cã este de fapt, o nouã vibratie care se apropie, si orice persoanã cu auzul lipit de pãmînt, energetic vorbind, a prins deja aceste semnale deocamdatã destul de slabe. Însã acum, aceste semnale se vor amplifica în realitate, astfel încît mai multi si mai multi dintre voi se vor aseza si-si vor ciuli urechile lor în anticipare. Pentru cã voi veti simti cã se apropie ceva foarte magnific, în asa fel cã poate pãrea aproape prea mult, si împreunã cu aceastã anticipare, voi de asemenea veti putea simti agitatia anxietãtii încãrcate în interiorul ei. Vã vom garanta doar cã acest lucru era de asteptat, pentru cã ceea ce voi simtiti, este o schimbare atît de fundamentalã, cã de fapt va sterge cu buretele, în multe feluri, si voi nu veti mai fi aceiasi, dupã ce veti fi stat sub acest potop de purificare energeticã.
Si amintiti-vã, voi sunteti încã identificati mult cu vechiul voi, acel care obisnuiati sã fiti, însã nu mai sunteti. Totusi, amintirile nu au fost complect eliminate din propria voastrã fiintã, si ca atare, voi încã veti avea un timp dificil întrezãrind pe voi însisi pe mãsurã ce vã transformati. Si astfel, vechile instincte de a omite schimbãrile, vor fi automatic declansate în multi dintre voi, chiar dacã nu aveti o imagine constientã de ceea ce ati pãstrat, interiorul vostru stie foarte bine cã va fi o mare transformare, si din aceastã cauzã va fi un amestec între dorintã si teamã. Pentru cã în adîncul sufletului, toti stiti cã acum nu mai mai existã nici o cale de întoarcere, voi de fapt v-ati angajat sã vã transformati ca noi încã o datã, însã atunci cînd mintea voastrã încearcã sã facã fatã acestui fapt, tot ceea ce poate gîndi, este moartea. Pentru asta, în multe feluri, a fost o procesiune de decese, pentru cã voi toti a trebuit sã vãrsati una cîte una acele vechi straturi ale voastre, si lîngã acest proces de înviere, stã un proces de moarte. Pentru cã vechiul voi, trebuie sã lase totul în ordine, pentru ca noul sã-si ia locul sãu, si chiar dacã voi ati stat scufundati profund în acest ciclu de moarte si înviere atît de mult timp în aceastã cãlãtorie, de data aceasta rezultatele vor fi atît de profund transformatoare, cã ele sunt predispuse sã declanseze ceea ce a rãmas din acest mecanism de apãrare, de a rãmîne în vechile limite si definitii de ceea ce voi credeti cã sunteti.
Însã toate aceste ziduri vechi au fost demolate acum, si chiar dacã voi încã va trebui sã întelegeti toatã extensiunea a toate astea, voi sunteti în curs de a desfãsura aripile voastre, si de a proba ceea ce înseamnã aceastã moarte a vechiului în realitate. Dar acum, cu puternicele vînturi de schimbare construindu-se la orizont, perceptia vechiului vostru voi, este deja de fapt un lucru de domeniul trecutului, care va începe sã se infiltreze, si aceasta va fi capabilã de a provoca mai mult decît un pic de frisoane pe ici pe colo. Asa cã sã nu fiti surprinsi dacã veti gãsi cã vechile si familiarele voastre sentimente de neliniste vor ocupa stomacul vostru, pentru cã stim cã este pur si simplu un semnal cã voi sunteti în curs de transformare. Pentru cã atunci cînd aceste vînturi cu fortã de furtunã vor începe sã mãture planeta într-un viitor foarte apropiat, toate vechile si depãsitele pãrti în ruinã, care obisnuiau sã fie voi, vor fi luate prin surprindere pentru întotdeauna. Atunci, voi vã veti putea simti goi si vulnerabili, chiar mai mult decît înainte ca voi sã începeti sã vã confruntati cu acest adevãr, deoarece în acesta, ca si în toate celelalte lucruri, acest lucru implicã o schimbare profundã si ireversibilã, si va fi nevoie de timp pentru a gãsi din nou acest echilibru.
Deci, din nou spunem, sã stiti cã totul este bine, chiar dacã voi proprii vã veti simti mai putin în largul vostru, decît de obicei, si sã stiti cã toate nodurile în interiorul stomacului vostru, sunt pur si simplu semne ale acestui eveniment care se apropie, si care vã va purta literalmente prin furtunã afarã din vechi, si va planta cu fortã picioarele voastre pentru prima datã, în noul Voi. Si începînd din acel moment, lumea voastrã nouã se va naste. Deci, garantati-vã cã nu veti avea nevoie sã vã fie teamã, în aceste abordaje de furtuni energetice. Asa cum am spus mai înainte, ele nu vor sosi pentru a vã distruge, ele vor sosi pentru a vã elibera o datã pentru întotdeauna, din vechea închisoare de limitãri. Pentru cã acolo nu existã limite, însã cu toate acestea, voi nu ati fost capabili sã vedeti literalmente voi proprii, si astfel voi veti continua sã vedeti ziduri si bariere, acolo unde nu mai existã nici unele. Si este din aceastã cauzã cã aceastã Furtunã de Luminã este atît de extrem de necesarã. Pentru cã voi puteti avea nevoie de ajutor, pentru a lãsa mintea voastrã liberã de toate, si cã ajutorul este din ce în ce mai aproape, chiar în timp ce vorbim.

by Aisha North on December 12, 2013.


Webpage: Aisha North – Channelings and Words of Inspiration

Traducere: FLORIKA

Tuesday, January 14, 2014

MARELE NOSTRU INTERIOR, 10 Decembrie 2013

MARELE NOSTRU INTERIOR, 10 Decembrie 2013

Dragi prieteni! Am fost condusã sã împãrtãsesc acest film cu voi, pentru cã el mi-a oferit o perspectivã foarte diferitã de „mãretia noastrã interioarã”. Pentru cã acest film aratã complexitatea de necrezut care existã, doar într-o unicã celulã a corpului nostru, si cînd te gîndesti, cã fiecare suntem compusi de bilioane de aceste celule diferite, toate colaborînd si se comunicînd unele cu altele, te face sã întelegi cã aceastã inteligentã, acest Creator din care suntem o parte, este capabil sã creeze minunãtii pe care mintea noastrã umanã nici mãcar poate sã înceapã sã înteleagã.

Mintea noastrã omeneascã, nu reuseste sã-si explice mãcar complect DNA-ul nostru, pentru cã el contine o vastã colectie de informatii. Însã ceea ce ei au descoperit, este cã o mare parte din informatie pare a sta „adormitã”, savantii încã se referã la ele ca „ gunoiul DNA-ului”. Poate acum sã fie ora de a trezi pe aceastã Frumoasã Adormitã, acest adormit DNA ?

Asta este ceea ce CC’ii au de împãrtãsit despre acest lucru:

„ Filmul pe care l-ati vãzut în realitate  a fost glontul de tragere, nu numai pentru voi, însã va fi astfel pentru altii de asemenea, si voi ati fost condusi pentru a-l vedea în acest moment exact pentru un motiv foarte special. Pentru cã acum este într-adevãr timpul de a activa toate aceste comori ascunse, codurile care au fost adormite în fiecare dintre voi timp de ere. Vedeti, umanitatea a fost echipatã cu toatã abilitatea unicã de ceea ce are nevoie, pentru a fi capabilã sã facã din aceastã planetã un adevãrat paradis, însã deocamdatã, voi încã nu ati avut capacitatea de a îndeplini acest potential. Si asta este pur si simplu pentru cã voi nu ati avut încã accesul la aceastã mãretie interioarã, pentru cã voi, în multe aspecte ati fost desconectati de la asta, asa cum ati fost desconectati de la Sursã. Însã acum, cînd voi vã permiteti sã fiti reconectati la Sursã, de asemenea veti fi capabili sã vã reconectati cu toatã aceastã importantã informatie, care este esentialã pentru ca voi, sã fiti capabili sã îndepliniti sarcina voastrã de a reînvia, nu numai pe voi proprii, însã de asemenea aceastã Planetã. Pentru cã asta este ceea ce de fapt înseamnã acestea toate, comportîndu-se în interiorul acestui potential ascuns, potential care nu mai este ascuns, si care nu mai se gãseste în afara limitelor, pentru oricare dintre voi. Amintiti-vã, nu mai existã limite acum, si doar dacã alegeti sã nu primiti ceea ce va fost dat dela început, nu va mai exista nici o oprire acum.

Pentru cã voi sunteti fãcuti din acelasi material ca si stelele, si noi vrem sã spunem asta în toate sensurile cuvîntului, si din aceastã cauzã, chiar dacã voi puteti sã vã uitati la corpul vostru fizic, ca la o simplã bucatã de carne, sã stiti cã el este într-adevãr indispensabil pentru munca pe care ati venit sã o faceti aici. Pentru cã pentru VOI, vrem sã spunem constiintei voastre, însã fãrã a sta în acest corp fizic, nu ati avea nici un mod de a elibera potentialul care este înmagazinat în acest corp, tot acest ansamblu de cunoasteri, dacã vreti, care a fost pus la dispozitie, pentru ca voi sã-l puteti folosi pentru a schimba totul. Si da, noi vrem sã spunem totul, voi de asemenea vã gãsiti aici, pentru a face ca toatã aceastã planetã sã fie capabilã sã facã acelasi lucru. Deci, din nou spunem sã vã inseriti în interiorul vostru, pentru cã este unde comoara se gãseste ascunsã, si ea stã asteptînd ca voi sã o puteti recunoaste, observîndo-a. Pentru cã, atunci cînd veti face acest lucru, ea va redeveni ceea ce a fost, si va fi activatã de cãtre constiinta voastrã, si de cãtre acest bombardament neîncetat de energii care plouã peste voi. Pentru cã aceasta este cu adevãrat o cooperare cereascã între voi, corpurile voastre fizice si aceste energii, pentru cã voi aveti nevoie de cele trei componente, pentru a elibera tot acest potential neexplorat. Pentru cã fãrã unul, celellate vor fi doar un potential, si nimic mai mult. Însã acum, voi vã gãsiti aici pentru a face ca totul SÃ FIE, adãugînd constiinta voastrã, la acest puternic amestec, si în afarã de asta, voi veti face sã aparã o armatã literalã de fiinte avansate, îmbrãcate cu un corp omenesc, asa cum nimeni niciodatã nu a mai vãzut. Pentru cã voi sunteti însfîrsit capabili sã intrati într-un vehicul fizic, care va fi capabil sã facã ca minunile sã devinã realitate, si este pentru asta cã spunem cã acestea, Oh! Atît de importante schimbãri interne, vor avea efecte de lungã distantã exterioarã de asemenea. Pentru cã voi nu vã gãsiti aici pur si simplu pentru a elibera acest potential ascuns în voi însisi, voi vã gãsiti aici pentru a ajuta restul lumii sã facã acelasi lucru. Însã voi sunteti pionierii, si este din aceastã cauzã, cã voi trebuie sã faceti aceastã muncã în VOI în primul rînd, apoi ca urmare, toti ceilalti vã vor urma.”

 Suntem toti ca o unicã celulã arãtatã în acest film, complecsi si capabili de fapte de necrezut. Si cînd ne conectãm si ne comunicãm si cooperãm, asa cum celulele corpului omenesc o fac, într-adevãr nu vor exista limite pentru ceea ce suntem capabili sã atingem. Asa cum CC’ii spuseserã, noi am „trãit ca vechi tipuri de fiinte omenesti, fiinte capabile sã trãiascã într-un singur cilindru, functionînd cu doar o fractiune din propria sa putere.  Însã acum, voi veti fi capabili sã  accelerati motorul si sã folositi toate puterile voastre”. Deci, vom face tot ceea ce este posibil pentru a elibera aceastã putere interioarã:-).

Iubire si Luminã de la mine, Aisha

Parte inferior do formulário
Arraste e largue a ligação para aqui, para traduzir a página Web.
Não suportamos o tipo de ficheiro que largou. Tente outros tipos de ficheiros.
Não suportamos o tipo de ligação que largou. Tente outros tipos de ligação.



by Aisha North on December 10, 2013.

Webpage: Aisha North – Channelings and Words of Inspiration

Traducere: FLORIKA

Partea 377, 09 Decembrie 2013

Manuscrisul de Supravietuire - Partea 377

Așa cum poate ați observat, viteza cu care lucrurile se întâmplă acum, a crescut exponențial, și mulți dintre voi se vor găsi reținîndu-si respirația, uneori acum, pentru cã viziunea interioarã pare a fi de pete în miscare. Vom explica. Așa cum am spus, profitati de această mică pauză, care va fost datã pentru acest sfîrsit de sãptãmînã, pentru cã acum, lucrurile vor reveni pentru a-și lua o nouã vitezã și o direcție de fapt. Pentru moment, voi toti vã veti simți obligati să vã opriti, ca să spunem așa, și chiar dacã din punctul de vedere al poziției voastre actuale poate fi interpretat ca agradabil, aceasta nu este vederea pe care ati venit să o vedeti. Pentru cã voi aveti obiective mult mai înalte, dragilor, și, ca atare, a se odihni pe lauri va fi un lucru de domeniul trecutului.
Știm că acest lucru va ridica mai mult de câteva frisoane, pentru cã acest lucru nu va fi cu siguranță nici o odihnă pentru nici unul dintre voi, dar ceea ce vrem să spunem prin aceste cuvinte, este pur și simplu faptul că nu există limite pentru explorarea voastrã, și, ca atare, este într-adevăr imperativ să continuați să simțiți o foame interioarã pentru cât de departe voi puteti fi cu adevărat de voi înșiși. Amintiți-vă, aceasta excursie este în mâinile voastre și, ca atare, veti fi de fapt, toti si fiecare dintre voi care  veti decide atunci când luati piciorul de pe pedala, pe care am menționat-o deja, de mai multe ori. Și chiar dacă corpul vostru fizic poate sã vã imploreze să o faceti în această etapă, el vã va face sã vã simtiti mult mai bine, dacă vă decideți să continuati.
Acest lucru nu este nici un fel de amenințare, însã este de fapt, un memento că toți ați venit în acest loc cu o sarcină specifică în minte, și putem spune cu siguranță că până în prezent, nimeni nu a terminat încã lista pe care a adus-o cu el atunci când a venit. Știm că acest lucru va provoca mai mult decît câteva gemete de disperare în mulți dintre voi, însã așa cum am vorbisem, există încă multe lucruri de făcut înainte ca această planetă sã devinã locul pe care îl doriti cu toții să fie, și, ca atare , munca nu sa terminat încă. Însã, așa cum de asemenea vã spusesem deja, munca la care ne referim, va fi o muncã care va face inima voastrã, să cânte în toate sensurile. Deci, sã știti că. chiar dacă voi toți vã simtiti mai mult decât ceva abãtuti și răniți în această fază, și că memento-ul nostru, că sfârșitul nu a fost încă atins vã va face sã simtiti acest lucru si mai mult, vă rugăm, să rețineți că ceea ce aveti în fața voastrã, deși mulți o pot califica ca o muncã grea, de asemenea vor exista evenimente de o asemenea natură, cã nu vor fi considerate ca muncă. Dimpotrivã, vor fi considerate ca realizarea unui vis, pentru ca sã continuati să avansati; voi veți începe să vedeți unele efecte foarte gratificante a întregii voastre munci grele. Si da, noi ne referim la efectele care de asemenea vor fi vizibile la o scalã globalã, si chiar dacã cea mai mare parte a acestei munci, este fãcutã la nivel intern, efectele externe ale ei, vor deveni mai mult decît perceptibile.
Amintiți-vă, noi v-am spus să vã uitați în interior, astfel încât să puteți găsi toate aceste săli de magie care așteaptă sosirea voastră, pentru că ceea ce veti fi capabili sã efectuati, după ce ati pus piciorul în interiorul acestor uși, nu poate fi descris decît nimic mai mult, nimic mai puțin decât magie. Deci, noi spunem , sã nu credeti că toată această muncă este lungã, dar de asemenea, nu faceti greseala de a vã convinge pe voi proprii cã nu sunteti puternici suficient, sau suficient de capabili pentru a realiza ceva mai mult în acest stadiu. Pentru cã voi toti sunteti mai mult decât gata pentru a asuma provocările pe care vi le dãm astăzi, de a nu se opri înainte de a găsi ceea ce cãutati de atât de mult timp. Pentru cã asta, de fapt se gãseste aici, gata pentru ca sã-l puteți găsi. Și când o veti face, veti ști imediat că începînd din acea zi, nici o sarcină niciodată nu va fi prea mare sau prea complicatã pentru ca să o faceti. Ei bine atunci, voi veti fi bine și cu adevărat călcînd pe vechii vostrii pantofi din nou, acei care se plâng atunci când poartã rolul sãu adevarat ca un Maestru.
Deci, nu lãti ca un corp obosit și o minte, poate, un pic confuzã, sã vã retinã mai mult decât este necesar. Noi nu spunem acest lucru pentru a face să vă simțiți mai puțin despre voi înșiși, dacă îl găsiți la un nivel foarte scăzut în acest moment, pentru cã acest lucru nu trebuie sã fie înțeles ca orice formă de pedeapsă sau criticã. Mai degrabă, aceasta trebuie să fie înțeleasă ca o confirmare a faptului că voi aveti mult mai mult de câștigat, permițându-vă șansa de a avansa și de a nu se opri înainte de a putea, de asemenea deschide larg usile, și plini de bucurie, sã intrati în sala comorilor. Pentru cã noi nu dorim nimic mai mult decît ca voi sã obtineti asta. În mințile noastre, voi sunteti deja adevărați maeștri, dar pentru majoritatea dintre voi, voi încã nu puteti înțelege acest fapt singuri. Prin urmare , vom repeta că apartine tuturor și fiecãruia dintre voi pentru a verifica acest fapt, accesînd la propria voastrã măreție, și chiar dacã un corp obosit vã poate induce pentru a încetini un pic, nu-l lăsați să vă retinã pentru mult timp .
Pentru cã existã un timp care soseste pentru tot, când va trebui să decideti dacă doreti sã atingeti acest obiectiv de a accesa din nou la propria voastrã măreție, sau de a da un pas înapoi, departe de ceea ce cãutati complect. Din nou, nimeni înafarã de voi proprii poate decide acest lucru, însã noi toti toarcem pentru voi, si asteptãm ca, multi dintre voi în mod posibil, sã aleagã măreția în loc de disperare. Deci, din nou spunem, nu lãsati aceasta oportunitate sã treacã pe lîngã voi, și dacă aveți nevoie pentru a face o mică pauză, fãceti-o, însã utilizați-o cu înțelepciune. Și cãutati sprijin, dacã va trebui sã vã opriti, acesta va fi mai bine pentru ca sã puteti să vã continuati căutarea mai târziu. Pentru că vrem ca toată lumea să-si atingă vechea sa glorie, dar nu putem sã vã punem coroana deasupra capului. Numai tu poți, și numai tu singur. Așa că, vom sta în picioare lângă tine aplaudîndu-te, si noi suntem mai mult decât gata pentru a comemora  atunci când în cele din urmă vei lua acea coroanã în mâinile tale și vei intra în propriul tãu eu adevărat de Maestrie. 


by Aisha North on December 09, 2013.

Webpage: Aisha North – Channelings and Words of Inspiration

Traducere: FLORIKA

Friday, January 10, 2014

O RAPIDÃ ACTUALIZARE A ENERGIILOR DIN 07:12

O RAPIDÃ ACTUALIZARE A ENERGIILOR DIN 07:12

Poate ati observat o mică pauză în acest proces, o pauză mică pentru a respira, dacă vreți, o șansă de a sta jos și de a începe cu adevărat sã vã vedeti în toată splendoarea voastrã? Din nou, aceasta este ceea ce acest lucru este, o oportunitate de a da un pas în spatele agitatiei vietii voastre de zi cu zi și de a intra în voi însisi; închideti ușa și intrati în propriul voastru sanctuar interior, unde puteți începe să vã familiarizati cu adevarata esenta a cine sunteți cu adevărat. Pentru cã voi sunteti mult mai mult decât ceea ce credeti, și chiar dacă acest lucru este un mesaj pe care l-am repetat mereu si mereu din nou, noi vom continua sã insistãm până cînd ultimul dintre voi va cădea în genunchi în venerație vãzînd realul voi, pentru prima dată. Și da, asta va lua timp, însã acest fapt se va întâmpla mai devreme decât mulți dintre voi cred, și acum, acest proces de voi deschizînd usile voastre interioare,  cu siguranță a luat o semnificatie cu totul nouã.
Pentru cã noi suntem mai mult decât conștienți de aceastã procesiune aparent interminabilã de usi interioare în care mulți dintre voi s-au aventurat în toți acești ani. În unele dintre ele, voi ati intrat târându-se pe maini si genunchi, aproape în disperare, complect epuizati de lunga cãlãtorie, pe care ați avut-o pentru a ajunge acolo. Alte usi în care ati sărit literalmente de bucurie, cu brațele în aer, în timp ce strigati de bucurie. Și acum, mai multi și mai multi dintre voi vor începe să se simtă în întârziere, pentru că voi ati reușit să lucrati drumul vostru prin acele limitări vechi, care au servit să vã lase în genunchi în frustrare și disperare.
Deocamdatã, voi toți ati întrat într-o parte a fluxului care vă va duce mai departe cu o viteză mult mai mare și cu mai puțină oboseală și frustrare în urma voastrã. Pentru cã, voi ati aruncat bagajul vechi, de asemenea, v-ati dat mai multă libertate de manobrã pentru a intra în modul-de-descoperire, în loc de modul-de-curățare, și, ca atare, credem că toți aveti șansa de a sta și căuta cine erati înainte de voi. Și fãcînd acest lucru, veți începe să vedeți toate aceste uși deschise fãcîndu-vã semne, pentru cã nu mai existã acele grămezi înalte de bagaje vechi care le ascundeau de voi.
 Deci, din nou spunem, rezervati-vã ceva timp pentru a sta cu tine însuți, de a respira în esența voastrã, și de a simti aerul curat care plutește în directia voastrã de la camerele voastre interioare, care vã invitã sã le vizitati . Pentru că ele nu sunt vechile și înghesuitele camere, pline de tot felul de resturi. Nu, acestea sunt săli mari și aerisite, umplute cu tot felul de minuni, cu mai mult decît suficient spațiu pentru ca sã intrati, și să deveniti și mai mare în acest proces. Pentru că atunci când veti merge la aceste noi dependinte, veti începe să vã deschideti și să cresteti într-un ritm rapid, însã sã nu vã fie teamã, nu veți întîlni nici un fel de restrictii în orice fel fãcînd acest lucru. Pentru cã, aceste camere sunt acolo pentru a vă ajuta să cresteti cît de mult puteti, și așa cum am spus, nu existã limite. Nu pentru capacitatea acesor camere, nici pentru potențialul pe care voi îl aveti în interior, așteptînd ca voi sã veniti si sã-l desblocati. Deci, luati-vã ceva timp pentru a comemora faptul că voi v-ati dus pe voi proprii, atît de departe, pentru cã nu a fost în nici un caz o sarcină ușoară, însã, dupã aceea, lãsati curiozitatea voastrã sã vã ghideze spre înainte din nou, acum că drumul este bine și cu adevărat curățat pentru ca voi sã-l gãsiti cu ușurință .
by Aisha North on December 07, 2013.


Webpage: Aisha North – Channelings and Words of Inspiration

Traducere: FLORIKA

Partea 376 - 05 Decembrie 2013

Manuscrisul de Supravietuire - Partea 376, 05 Decembrie 2013

"Vremurile sunt în schimbare" este un cântec cu care multi dintre voi sunt familiarizati, și este, de fapt, exact ceea ce se întâmplă chiar acum. Voi poate nu sunteti încă pe deplin capabili sã intrati literalmente în sintonie cu extensiunea la care ne referim, în momentul respectiv, însã asa ca în toate, ea va deveni mai clarã pentru voi, pe măsura în care voi reusiti sã îmbratisati pe deplin toate facultățile sale inerente. Deci, noi spunem din nou, că este mult și în toate privințele o călătorie interioară, care trebuie să fie fãcutã în singurătate, însã de asemenea care trebuie să fie împărtãsitã în așa fel încât să permită atât vouã însivã cît și altora, sã poatã vedea mai bine drumul în fatã .
Pentru cã, acest lucru este în multe privințe, motivul de bază pentru tot acest flux continuu de informații pe care vi le oferim. Nu doar pentru a vã da un avertisment, ca și cum ar fi fost cu privire la ceea ce se întâmplă la toate nivelurile, cã voi v-ati putea simți deconectati de toate pe moment, dar, de asemenea, pentru a vã reaminti că o mare parte din acest lucru se întâmplă cu adevărat în interiorul vostru propriu. Pentru cã sunteți teritoriul virgin pe care l-am discutat mai devreme, și nu existã nimeni în afarã de voi proprii care sã poatã explora asta la maximum. Și de aceea ne gãsim aici, pentru a vã încuraja să faceti acest lucru. Pentru cã, aceasta este singura modalitate de a afla ce viitor doriti, din moment ce nu este ascuns în nici o altã parte, decît în voi proprii.
Acest lucru poate părea contradictoriu multora, o datã ce indicã cãtre alți factori care joacă un rol important, nu numai pentru propria voastrã bunăstare, însã pentru Toată această planetă, și pe bun motiv. Si de aceea spunem, căutati în interior, pentru că răspunsurile pe care le doriti sunt deja acolo în așteptare pentru ca voi sã le găsiti. Pentru ca voi sã aveti soluții, într-adevăr, voi sunteti soluția pentru fiecare problemă singurã care face sã sufere umanitatea. Și ne referim, cã este atât la nivel micro și macro. Pentru moment, nu există factori externi care sã vã inhibe, pentru că acești uzurpatori negativi, care au atacat omenirea atât de mult timp, si-au pierdut controlul asupra inimillor voastre, dar, probabil nu a mintilor voastre?
Deci, din nou spunem, voi sunteți soluția la fiecare problemă pe care o vedeti în jurul vostru, și voi sunteti mai mult decât suficient de puternici și înțelepti pentru a se ocupa cu fiecare dintre ele. Vom fi alături de voi, la fiecare pas din drum, și ne vom face partea noastră, în scopul de a face ca sã găsiti aceste soluții într-un mod și cu o viteză pe care voi nu o puteati face singuri. Dar, pentru ca sã fim în măsură să vă ajutãm, voi trebuie în primul rând sã veniti în proprul vostru ajutor. De aceea noi spunem sã mergeti în interiorul vostru, și sã o faceti cu intenția acelora care se străduiesc pentru măreția care a rãmas acolo adormitã timp de ere. Pentru cã voi sunteti ca Frumoasa din Pãdurea Adormita, cineva care a fost ținut sedat pentru o lungă perioadă de timp, și poate dura o eternitate pentru a se trezi din nou. Însã voi trebuie sã vã treziti, pentru a înfrunta viitorul, trebuie să îndepărtati ultimele urme ale acestui somn indus, începînd cu propria voastrã ființă.
Acest lucru poate părea inconfortabil la inceput , asemãnãtor cu senzatia atunci când sângele intrã în circulație într-o parte a corpului vostru care a fost amortit un timp. Însã amintiți-vă, toate aceste " înțepături de ace" , pe care le experimentati de-a lungul drumului sunt de fapt un semn că cã voi v-ati trezit în sfîrsit . Pentru cã este aceasta că tot acest proces înseamnă, a se trezi la faptul că sunteti fiinte mult mai puternice decât ati crezut, și ca atare, acest proces ar putea fi bine comparat cu un pacient care a fost în comã timp de mulți ani, și dintr-o dată, se trezește. Și astfel, aceasta va fi o perioadă de dezorientare și confuzie pentru voi toti, pentru ca sã puteti sã vã familiarizati cu aceastã " casã nouã " a voastrã , la care ne referisem în mesajul anterior. Amintiți-vă, ați lăsat -o casă veche si înghesuitã în spate, si acum locuiti noi camere mai spațioase decât înainte, și încă aveti un set nou de camere cu care trebuie să vă familiarizați. Pentru cã acolo se gãsesc multe dintre propriile voastre puteri, puterile care rãmãseserã stocate într- un seif de stocare pe tot acest timp, pe cînd voi existati ca vechi tipuri de ființe umane, ființele umane care au funcționat într-un singur cilindru, functionînd doar cu o fracțiune din propria voastrã putere. Dar acum, veti fi capabili de a accelera motorul și de a folosi puterile voastre depline, asa cã, probabil acesta nu este cel mai bun moment pentru a rămâne inactiv ?
Pentru că, așa cum am vorbisem înainte, voi sunteți singurii cu mâinile pe volan și cu piciorul pe pedala de accelerație, și voi sunteți singurii care trebuie să decidă dacă trebuie sã exploreze aceastã nouã mansiune în care de abea v-ati mutat. Noi nu putem sã vã obligãm sã faceti asta, însã vom continua să vã reamintim că nu mai puteti dormi mai mult timp. Pentru că, dacă o veti face, nu numai cã veti pierde destul, însã veti face mai dificil pentru ca această lume sã se poatã de asemenea, trezi la o nouă realitate. Pentru cã lumea viselor tale va deveni o realitate numai dacă voi faceți acest lucru. Deci, din nou spunem, coborîti-vã în interiorul vostru, pentru că este locul unde voi veți găsi noul vostru voi, acel care este mai mult decât gata pentru a se însãrcina cu orice activitate care poate rãmîne între voi și viitorul la care visati.
by Aisha North on December 05, 2013.

Webpage: Aisha North – Channelings and Words of Inspiration

Traducere: FLORIKA

Thursday, January 9, 2014

Partea 375 - 03 Decembrie 2013

Manuscrisul de Supravietuire - Partea 375 - 03 Decembrie 2013

Asa cum poate ati observat, energiile care sosesc si care au însotit Reuniunea importantã de la ultima Duminicã, au cîstigat vitezã în mod perceptibil, si pe bunã dreptate. Pentru cã, asa cum voi toti ati reusit sã abandonati multe din vechile impuritãti pe care le-ati transportat, de asemenea voi ati lãsat o gaurã interioarã gata pentru a fi umplutã cu luminã într-un mod foarte diferit de cea dinainte, si ca atare, este ca si cum de fiecare datã ar exista o mai mare inundatie în interiorul vostru, al tuturora. Din nou, este un proces care va fi foarte individual, si din aceastã cauzã voi toti aveti nevoie sã simtiti asta în interior, pentru a putea stabili exact ceea ce petrece înãuntrul vostru. Si ne grãbim sã adãugãm cã, chiar dacã nu simtiti prea mare diferentã în acest moment, sã stiti cã voi de asemenea sunteti acoperiti de cãtre aceastã coplesitoare secventã de evenimente. Pentru cã nu mai sunteti aceleasi persoane care obisnuiati sã fiti acum cu cîteva zile în urmã, pentru cã voi toti ati intrat în acest cuptor fierbinte si alb, si ati depus ale voastre vechi si uitate memorii, pe care le-ati mentinut timp de generatii, însã care au fost sacrificate acum, pe altarul de purificare. Si purificarea se pare cã a lãsat niste cicatrici, deoarece, cum multe sunt pe cale de a fi eliminate, poate pãrea cã vã vor pune mai mult sau mai putin, afarã din echilibru, pentru un timp.

Amintiti-vã, naturii îi este groazã de vid, si aceastã gaurã care a fost folositã pentru a pãstra atîtea din vechile impuritãti, nu va rãmîne deschisã pentru mult timp. De fapt, este în curs de a fi umplutã, însã ca de obicei, acest proces se va petrece treptat, deci voi vã veti simti mai mult sau mai putin în pierdere, uneori, cînd veti încerca sã descoperiti ce, si unde vã gãsiti pe moment. Vedeti, tot acest proces este în multe feluri incredibil de rapid, însã în unele aspecte, timpul pare a se fi oprit într-adevãr, si voi veti crede cã vã gãsiti lipiti de pãmînt, sub aceeasi piatrã pentru întotdeauna. Acesta cu sigurantã, nu este cazul, însã este foarte de înteles ca voi sã vã simtiti astfel, din cînd în cînd. Cu toate acestea, suntem mai mult decît fericiti, pentru a vã informa cã ati fãcut un progres uimitor, permitîndu-vã doar de a trece prin acest calvar de a elimina toate aceste straturi de lucruri vechi, aproape ca în cazul în care ati fi smuls bucãti din propria piele. Pentru cã este astfel cã a putut pãrea multora dintre voi, deoarece aceste vechi cicatrici si vechi impuritãti se înrãdãcinaserã adînc în voi, si ca atare, ele au reactionat atunci cînd au fost eliminate. Pentru cã ele obisnuiau sã fie o parte atît de importantã din voi, si cînd au fost eliminate complect, aceastã legãturã va avea nevoie de ceva timp, pînã cînd vã veti gãsi din nou, noua directie.

În afarã de asta, ceea ce soseste pentru a umple acest vid, de asemenea va varia de la o persoanã la alta, deoarece va avea loc în sintonie cu ceea ce voi ati definit ca fiind rolul vostru în aceastã nouã lume. Amintiti-vã, tot ceea ce voi obisnuiati sã fiti, a fost o parte intrinsecã a definitiei vechi de voi, si acum, aveti nevoie din nou, sã vã definiti în mod clar asupra a ceea ce doriti sã fiti în viitor.Pentru cã asta apartine în întregime fiecãruia dintre voi si vouã tuturor. Voi ati venit aici cu un rol definit, de interpretat, si ca atare, existã de fapt unele linii de orientare pentru ca voi toti sã le urmati, însã, din nou, nu vã putem forta sã faceti ceva, deoarece asta apartine fiecãruia si vouã tuturor, de a alege cãile pe care le veti urma în continuare. Pentru a aminti, chiar dacã aveti doar o scurtã descriere a ceea ce ati venit sã realizati aici, sarcina la care sunteti destinati, poate fi realizatã într-o varietate de moduri. Sau voi puteti sã o contestati complect, si pur si simplu sã decideti sã nu o faceti. Din nou, asta se gãseste în întregime în mîinile voastre – si în inimile voastre, în cazul în care am putea adãuga, astfel încît sã puteti urmãri orientarea voastrã interioarã în asta, în cazul în care doriti sã gãsiti calea care este potrivitã pentru voi.

Amintiti-vã, vã spusesem sã alegeti ceva care sã facã inima voastrã sã cînte, deoarece atunci cînd se petrece acest lucru, cu sigurantã veti urma apelul Eu-lui Superior al vostru, si ca atare, vã va fi datã o mare cantitate de impuls extra, în cazul în care doriti. Deci, ori de cîte ori alegeti sã urmati cãile care fuseserã stabilite dinainte, aceste cãi vã vor garanta cã vã veti atinge obiectivele pe care le-ati stabilit pentru voi proprii. Dar acest lucru nu este scris în piatrã, si faptul este cã, voi veti trebui sã vã alegeti cãile de urmat. Veti putea rãmîne dezamãgiti, simtind corpul fizic luptînd în momente ca acestea, si astfel, sã vã gînditi ceeea ce doriti sã aduceti spre viitor, ce actiuni veti defini, si ce decizii veti lua, si asta vi se poate pãrea un munte prea înalt de suit în acest moment. Amintiti-vã doar, nu aveti nevoie sã plãnuiti totul acum, si asta nici mãcar nu este posibil, deoarece voi aveti nevoie sã vã pãstrati o minte limpede si concentratã în ACUM, în toate momentele. Si cea ce vrem sã spunem cu asta, este pur si simplu asta: certificati-vã cã primii pasi pe care îi veti da afarã din aceastã poianã, în pãdure, sã nu fie dati la întîmplare. În schimb, folositi-vã timpul, pentru a se orienta în primul rînd, si sã nu sãriti cu capul în ceva, doar pentru cã vã simteati foarte obositi sau frustrati, sau poate chiar pierduti. De asemenea, voi vã veti putea gãsi prinsi în spini, în cazul în care veti arunca toatã prudenta la vînt, si sã decideti sã închideti doar ochii si sã iesiti în fugã cu toatã viteza, în nelinistea de a atinge obiectivul vostru propus. Deci, din nou spunem, luati-vã ceva timp pentru a simti interiorul vostru, si a auzi vocea care emanã din inima voastrã, si nu veti gresi nici odatã în alegerea vitezei si directiei voastre. Amintiti-vã, aceasta nu este o cursã oarecare, asta este totul despre alegerea directiei care este potrivitã pentru voi. Si cînd o veti gãsi, voi veti sti, deoarece atunci, inima voastrã va începe sã vibreze într-un mod care nu va putea fi ignorat.

Deci, din nou spunem, nu renuntati, sau vã gînditi cã ati pierdut totul, pentru cã acest proces de realiniere de sine propriu, cu tot acest nou, cere mult din partea voastrã. Pentru cã voi vã gãsiti pe calea corectã, si pur si simplu va fi nevoie de ceva timp, pînã cînd veti putea fi capabili sã o cititi clar voi însisi. Deci aveti încredere în noi, cînd încã o datã vã repetãm cã totul este bine, chiar dacã voi vã gãsiti mai mult decît putin confuzi si dezumflati pe moment. Amintiti-vã, voi ati respins mult din ceea ce obisnuiati sã fiti, si asta în multe aspecte poate fi comparat cu a se trezi într-o casã nouã, dupã ce ati iesit din vechea voastrã locuintã. Nimic nu va mai pãrea a fi la locul potrivit, si va dura ceva timp înainte de a se simti literalmente acasã , aici. Deci luati loc si dati-vã ceva timp pentru a se obisnui în ea, si luati-vã ceva timp pentru a face un bilant al noilor ambiente. Pentru a aminti, voi v-ati îndepãrtat de vechile si dezordonatele planuri, si ati intrat în noile voastre case. Ele sunt mult mai largi, si putem garanta cã ele detin unele surprize, pentru cã voi încã tebuie sã vedeti toate camerele care se gãsesc la dispozitia voastrã acum.

Încã o datã, noi toti vã salutãm cãlduros, si în numele întregii creatii, vrem sã vã multumim pentru ceea ce ati fãcut. Pentru cã a fost într-adevãr o mare realizare, si aceasta va fi una din cele mai importante actiuni pe care voi le veti face în aceastã cãlãtorie. Deci, deocamdatã, vã vom lãsa doar cu urmãtorul sfat: luati-vã timp pentru voi însisi, nu existã nici o grabã, si sã nu vã simtiti inactivi. Folositi-vã bine timpul, pentru cã aveti nevoie sã-l utilizati pentru a cunoaste motivul real pentru care voi sunteti aici. Voi vã gãsiti cu sigurantã într-o misiune, însã numai voi si doar voi sunteti acei care puteti descoperi secretele pentru care sunteti aici, pentru a le împãrtãsi cu restul lumii.


by Aisha North on December, 2013.
Webpage: Aisha North – Channelings and Words of Inspiration

Traducere: FLORIKA

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

universal creed

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

ET FIRST CONTACT RADIO -- MAARTEN HORST


ET-FIRST CONTACT ON BBS-RADIO avatar.jpg

Broadcasting Schedule:

Mondays at 11 AM PST / 2 PM EST / 20:00 CET via:www.findingvoicesradio.com

Thursdays at 1 PM PST / 4 PM EST / 22:00 CET via:http://www.bbsradio.com/bbs_talk_radio_station1.php

Sundays at 10 AM PST / 1 PM EST / 19:00 CET viawww.findingvoicesradio.com

More info:http://www.bbsradio.com/etfirstcontactradio

People can donate tomaartenhorst@zeelandnet.nlvia PayPal.

sirius