PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESEFriday, December 13, 2013

Partea 374 - 25 Noiembrie 2013

Manuscrisul de Supravietuire - Partea 374 - 25 Noiembrie 2013

Timpul pentru a merge în interiorul vostru, nu a fost niciodatã atît de important ca acum, multe lucruri se întîmplã prin toate pãrtile, si veti gãsi cã este greu de înteles cu adevãrat ce se întîmplã în cadrul propriilor domenii. Vedeti voi, voi puteti fi distrati cu usurintã, acum, nu numai prin rãspunsurile fizice pe care aceste energii vi le pot insufla, dar, de asemenea de cãtre tot zgomotul extern care mãturã globul vostru. Nu vã înselati, nu tot acest zgomot se va afla acolo pentru ca sã vã distragã din propria voastrã cale, însã toate afacerile externe, pot servi ca o diversiune, care poate face mai usor pentru ca voi, sã vã pierdeti impulsul în tot felul de moduri. Deci, încã o datã, vom repeta acelasi sfat pe care l-am dat de atîtea ori, însã acest lucru nu a fost niciodatã mai important. Pentru cã acum, sunteti pe cale de a pãsi pe un teritoriu virgin, si unicul mod ca voi sã faceti asta, este sã vã conectati cît mai adînc în sine însusi, decît o fãceati înainte. 

Pentru cã este unde acest teritoriu neexplorat se aflã, si este unicul loc unde îl veti gãsi. El nu o sã vã fie arãtat pe un ecran sau în ziare, nici nu o sã vã fie dat prin gura altei persoane. În schimb, toate aceste mijloace pot servi pentru ca sã vã confunde chiar mai mult în momente ca acestea, asa cã vã sfãtuim pe voi toti sã vã pãstrati scorul, cînd utilizati simturile externe, si sã vã asigurati cã vã veti oferi timp mai mult decît suficient, pentru a concentra toatã constiinta voastrã în interior. Pentru cã încã o datã, ceea ce voi veti gãsi acolo, numeni nu poate gãsi pentru voi, si existã o infinitate de comori în interiorul vostru, toate asteptînd sã fie descoperite de cãtre nimeni altul decît numai voi.  Si dacã voi nu le veti gãsi în voi însisi, si veti iesi ca sã le cãutati aceste comori, ele vor rãmîne acolo asteptînd sã fie descoperite. Si amintiti-vã, dacã optati sã vã abtineti de la vînãtoarea de comori, rezultatele nu numai vor limita abilitãtile voastre de a se înãlta si de a merge dincolo de toate limitele, însã va afecta de asemenea tot colectivul. Pentru cã, asa ca si voi, toti jucati o parte intrinsecã din tot, si cu cît mai mult voi veti cãuta comorile ascunse pe care cu totii le purtati în interiorul vostru, cu atît mai mult veti adãuga la întreg. Si ca atare, cu cît mai mult voi veti gãsi, cu atît mai mult noi toti ne vom bucura.

Pentru a reaminti, rezultatul pe care voi îl veti genera, nu vã va afecta numai personal, el va avea un efect asupra întregii creatii. Pentru cã voi nu sunteti o insulã izolatã, plutind într-o mare vastã, goalã. Sunteti cu totii molecule legate intim la toate celelalte molecule ale existentei, si în momentul în care ati sosit la un nivel mai înalt de întelegere, voi veti garanta ca toatã lumea sã fie afectatã de cãtre acelasi nivel de vibratie ca si voi. Si da, noi vrem sã spunem toti, pentru cã un grup de frecvente afecteazã toatã lumea, atît deasupra cît mai jos de ele în aceastã scalã, într-un fel. Pentru cã voi nu sunteti un jucãtor singuratic, voi toti sunteti muzicieni a unei mari orchestre, compusã din toatã Creatia. Deci, cînd voi vã veti aventura de fiecare datã mai adînc în propria voastrã cãlãtorie de auto-descoperire, voi veti ajuta sã schimbati melodia a tuturor celorlalti de asemenea.
Însã amintiti-vã, acest lucru este valabil si pentru toti acei care în prezent sunt incapabili chiar de a auzi, cã existã un cîntec majestuos care este interpretat. Pentru cã ei vor „auzi” mereu cã voi ati reusit sã amplificati încã si mai mult iesirea voastrã, accesînd aceste coduri interne care încã sunt ascunse de vederea voastrã, va fi o amplificare a unei presiuni pe care ei vor avea dificultate sã o defineascã. Ei pur si simplu vor simti începutul unui sentiment si mai nelinistitor cã „ceva” se apropie de ei, pentru cã ei încã vor trebui sã gãseascã motivul acestei presiuni suplimentare. Pentru a aminti, de fiecare datã cînd veti deschide o nouã usã care vã va ajuta sã accelerati propria fecventã, voi de asemenea veti deschide usile cãtre ceva care va afecta pe toti, inclusiv pe acei care nu sunt dispusi sã recunoascã faptul cã existã într-adevãr o schimbare extraordinarã petrecîndu-se. Pentru cã ceea ce vor simti ei, va fi un impuls si mai puternic de dezechilibru, si ei vor avea un timp si mai dificil pentru a se restabili si a-si gãsi propriul sãu echilibru din nou. Pentru cã ei nu îl vor gãsi, înainte de a se deschide ei însisi acestui val de modernizare energeticã, si astfel, ei se vor gãsi de fiecare datã mai confuzi si nesiguri cu privire la toate în propria lor viatã. Si rezultatele acestei întregi presiuni suplimentare, poate fi vãzut în multi dintre colegii vostrii acum. Însã amintiti-vã, voi nu veti sti niciodatã cînd va cãdea fisa, asa cum se spune, pentru cã fiecare si toti vor fi invitati sã treacã prin aceste usi deschise în orice moment cînd se vor simti pregãtiti sã o facã, deci, nimeni nu va fi exclus. 

Însã revenind la rolul vostru în acest proces, pentru cã el este cu adevãrat mare, nu uitati ceea ce am spus deja. Voi tineti volanul, voi aveti piciorul pe pedalã, pentru cã este într-adevãr astfel cã voi mentineti traiectoria si ajustati viteza întregii operatii, prin alegerile pe care voi le faceti. Deci, din nou spunem, amintiti-vã sã mergeti în interiorul vostru, pentru cã acolo este unde voi veti gãsi urmãtorul lucru mare, dacã doriti, un grup de coduri care vã asteaptã pe voi pentru a le gãsi. Si doar pur si simplu vãzîndu-le, voi veti fi din nou observãtorul care va face ca ele sã se transforme. Deci, asezati-vã, închideti ochii, si plecati în aceastã cãlãtorie interioarã, care vã va duce departe, foarte departe, cãtre un loc unde voi niciodatã nu ati mai fost, însã care asteaptã cu nerãbdare sosirea voastrã. Si cînd veti sosi acolo, veti sti, pentru cã chiar dacã el a stat ascuns de voi timp de mult timp, voi vã veti simti mai mult decît bine-veniti cînd veti sosi, si va fi ca si cum v-ati întoarce acasã, dupã o atît de lungã si obositoare cãlãtorie. Si cînd veti sosi acolo, voi veti sti de asemenea cã, acum, nimic nu vã va putea lua acest sentiment de a fi acasã din nou, si veti sti cã începînd din acel moment înainte, voi veti cîstiga vitezã si veti lua Toatã Creatia cu voi, într-o alergãturã de bucurie, cãtre un viitor nou si strãlucitor.

by Aisha North on November 25, 2013.
Webpage: Aisha North – Channelings and Words of Inspiration

Traducere: FLORIKA

Partea 373 - 23 Noiembrie 2013

Manuscrisul de Supravietuire - Partea 373 - 23 Noiembrie 2013

Timpul a început sã accelereze, si vrem sã spunem, în toate sensurile cuvîntului. Pentru cã ceea ce voi ati înteles ca un grup definit de coordenate, inmutabile, nu mai existã. Priviti, umanitatea are într-un anumit fel în mintea sa, conceptele cã existã unele asa-numite „legi naturale”, care existã acolo pentru a fi perpetuate, si care pot fi folosite pentru a mãsura orice lucru, o datã ce ele sunt definite ca o constantã. Ei bine, acesta poate sã fi fost cazul, sau, cel putin, a pãrut sã fie cazul pentru o lungã perioadã de timp, însã acum, totul se gãseste de fapt fluind (curgînd). Asa deasemenea, acele mãsuri care au venit pentru a vã sustine, ca fiind definitia cea mai sigurã a lucrurilor care sunt considerate ca o constantã puntru umanitate. Si cînd aceste aparente constante încep sã pluteascã, vouã vã este greu sã gãsiti ceva consistent în vreun loc, si astfel, haosul referit, va presupune într-adevãr un sens cu totul nou. 
Sã nu vã înselati, noi am conversat despre o rãsturnare extremã în toate acestea, însã vor exista mici si destul de subtile semnale, în primul rînd, care vor provoca mintea  savantilor de pe toatã planeta. Însã amintiti-vã, mintile voastre vor încerca sã nege ceea ce poate fi considerat ca imposibil, pentru cã fiintele omenesti au o lungã istorie de a se crede capabile sã înteleagã totul, si ca atare, vor gîndi cã au o singurã si unicã definitie, pentru ceea ce este posibil si ceea ce nu este. Însã acum, jocul este pe cale de a se schimba, dacã am putea folosi un astfel de cuvînt, si manualele didactice care au fost folosite ca volumele care definesc cãutarea întelepciunii de cãtre omenire, vor trebui sã fie re-escrise în mai multe locuri. Pentru cã voi sunteti în schimbare, si deasemenea totul în jurul vostru, si definitia constantei timpului vostru, difinitia voastrã de timp, vor fi primele a fi puse la încercare. Asta nu va fi  o noutate pentru unii dintre voi, pentru cã voi ati investigat poate, pãrtile cele mai ascunse a acestor aspecte, si voi ati vãzut cã existã deja semnale ale acestora, apãrînd. Pentru a aminti, ceea ce a fost definit ca fiind adevãrul, va lua un lung timp pentru a fi abrogat, o datã ce aceste definitii, stabiliserã un acord asupra lor, apoi ei vor gãsi cã va fi mai dificil sã se ajungã la un acord, prin faptul cã ei ajunseserã la un acord asupra lor ele, care, fiind mãsurã standard nu se mai aplicau.
Astfel, comunitãtile voastre stiintifice vor avea dificultãti cînd se vor confrunta cu faptul cã aceea pe care îsi bazau ecuatiile lor, bazele solide pe care îsi construiserã întregile lor cariere,  vor pãrea cã se dizolvã sub propriile lor picioare. Desigur, asta nu se va petrece peste noapte, însã primele semnale cã ceva se întîmplã de fapt, vor începe sã vinã la luminã într-un viitor foarte apropiat. Si ca întotdeauna, vor exista minti care vor fi foarte receptive la ele, într-adevãr, ei asteaptã deja netrãbdãtori aceste rezultate, pentru cã au fost pregãtiti pentru a primi exact acest tip de informatie. Pe cînd, pentru un mare numãr a unei aceeasi comunitãti, asta va fi ca un mare soc, literalmente, pentru tot sistemul lor. Si da, noi deasemenea vrem sã spunem în toate sensurile cuvîntului, pentru cã asta va fi o informatie încãrcatã într-o frecventã care va începe literalmente sã ardã o multime de sigurante(în electricitate), pentru a folosi un cuvint cu care voi sunteti mai familiarizati. Si da, „sigurantele”, vor fi deasemenea, de un tip foarte biologic, cum ar fi în interiorul unui creier uman. 
Asta va suna amenintãtor pentru multi,  însã asta este ceea ce se va întîmpla o datã ce vãlul va începe sã se diluiascã suficient, pentru ca aceste informatii sã înceapã sã se infiltreze înafara si înãuntrul, si deasemenea în viziunea fiintelor umane obisnuite. Si cînd folosim acest cuvînt, nu este în sensul pejorativ, este doar ca o declaratie  a ceea ce referisem deja, deasemenea va începe sã interactioneze cu toti acei colegi care încã nu au vãzut ceea ce voi ati vãzut deja pînã acum în cãlãtoria voastrã. Amintiti-vã, voi sunteti pionierii, acei care stiu dinainte cã ceva într-adevãr se întîmplã, si ca atare, asteaptã ca aceste schimbãri sã se întîmple. Însã, pentru omul sau femeia obisnuitã, trãindu-si viata în acelasi fel , asa cum mereu au fãcut-o, ei nu vor avea nici cea mai micã idee de tot ceea ce este pe cale sã se întîmple. Si pentru ei, va fi un soc, si pentru unii, va fi un soc care îi vor face sã simtã, cã tot ceea ce ei stiau si tot ceea ce ei sunt, se face tãndãrele. Pe cînd pentru altii, va fi un soc care îi va scutura fiind treji, si vor sãri cãtre viatã, literalmente, în fata ochilor lor. Pentru a aminti, un soc într-un sistem, deasemenea poate servi pentru a-l reanima, pentru cã atunci cînd un soc electric este administrat unei inimi care a încetat sã batã în mod normal, asta este ceea ce îi va permite sã înceapã sã o facã din nou. 
Pentru cã acest soc poate fi comparat în multe aspecte cu asta, cu un val enorm de putere care va lansa multe fiinte omenesti pe calea recuperãrii. Si cînd spunem recuperare, ne referim, desigur, pe calea pe care voi ati parcurs-o pe o lungã perioadã de timp acum. Si astfel, ei vi se vor alãtura în cãutarea lor pentru a se întoarce sã intre în viatã, într-un mod care le va permite nu numai lor, însã deasemenea tuturor în aceastã lume o nouã viatã. Cu alte cuvinte, ei vi se vor alãtura în aceastã muncã de iubire, si îsi vor adãuga greutatea lor în partea voastrã de balantã, si le va da permite sã se schimbe si mai repede. Pentru a vedea, multe vor trebui sã fie schimbate într-un timp foarte scurt, si astfel, oamenii vostrii de stiintã, vor fi primii care vor care vor avea de a face cu aceastã enormã rãsturnare, pentru cã ei vor trebui sã si abandoneze bagajul lor vechi în atît de putin timp, o datã ce va trebui sã fie capabili sã accepte noul într-un mod atît de profund. Ei vor trebui sã reavalieze o mare parte  din ceea ce apartine întregului fundament al logicii lor, si acesta, la rîndul sãu, va permite acestei lumi sã poatã sã repare mult din ceea ce voi ati deranjat. Da, vom folosi acest cuvînt, chiar dacã poate suna putin lipsit de respect. Pentru cã voi aveti un munte de încurcãturi de curãtat, si vi se va cere sã o faceti, într-o perioadã foarte scurtã,  de fapt. 

Desigur, vom veni în ajutorul vostru, însã din nou, voi sunteti acei care vor trebui sã facã toatã munca grea, în multe feluri. Si astfel, comunitatea voastrã stiintificã va fi pusã la înãltimea sarcinii, de fapt, si ei vor trebui sã-si punã toatã inima în asta. Nu numai vor avea nevoie sã fie capabili sã fie la înãltimea ocaziei, chiar atunci cînd tot ceea ce au obtinut în aceastã perioadã ar fi ceea ce este cel mai putin de care au nevoie. De asemenea ei vor trebui sã înteleagã faptul cã nu existã o altã formã de inteligentã în existentã, care sã poatã sã-i învete mai mult decît cîteva lucruri. Si asa, multi cu o minte mîndrã,  vor trebui sã fie de acord cu faptul cã existã minti cu mult mai strãlucitoare ca ale  lor, si timpul va spune cîti dintre acesti fosti laureati vor fi abili sã înghitã asta. Însã, din nou, sã nu vã fie teamã, pentru cã stim cã existã atîtea minti strãlucitoare între voi, care sunt mai mult decît gata pentru a sãri pe oportunitate, si sã se lanseze cu capul în aceastã muncã. Si aveti încrederte în noi cînd spunem, cã ei vor administra asta în mod strãlucit ! Încã o datã, vã amintim cã  acesta este defapt un plan foarte atent calculat, si nimic nu a fost lãsat pe dinafarã, si din aceastã cauzã, stim cã toti parametrii necesari pentru a realiza acest plan de muncã au fost îndepliniti, si asa, vom continua desfãsurînd totul din cadrul cronogramei.
Am auzit zvonuri de disidentã amestecate cu strigãte de bucurie, si pe bunã dreptate, pentru cã stim foarte bine cã acesta va avea defectele sale, în tot felul de forme. Amintiti-vã doar, umanitatea trãieste sub edictul vointei libere, si deci, ceea ce se va petrece în timpurile viitoare pentru fiecare individ, este din cauza alegerii pe care fiecare a fãcut-o, chiar înainte de a ateriza în acest corp fizic. Astfel, nimeni nu va fi obligat sã facã – sau sã nu facã – ceva, deoarece asta va fi de acord cu rolul pe care voi l-ati definit în prealabil, înainte de a sosi. Da, vor exista acei care vor opta pentru a nu îmbrãtisa noul, nu în aceastã încarnare în orice mod, si astfel, ei se vor comporta în consecintã. Însã va exista un mare numãr de de persoane care au venit aici expres pentru a avea sansa de a intra în noul cu tot ceea ce  au putut aduna, si de a face parte din aceastã operatie de salvare. Pentru cã asta poate fi comparat cu procesul de salvare al unui vas scufundîndu-se aproape pe o unghie neagrã, si pentru putin este repus înapoi în formã din nou. Pentru cã umanitatea a dus de fapt toatã planeta la un pas de dezastru, însã acum, totul va fi stabilit în actiune, cu scopul de a repara tot ceea ce a fost dus prea departe, pînã la extrem.
Si astfel, vouã nu trebuie sã vã fie teamã de extinctie, pentru cã asta nu va fi permis, nici mãcar în cadrul edictului de vointã liberã. Aduceti-vã aminte, voi puteti sã vã alegeti propriul destin, însã voi nu puteti sã alegeti acel al unei întregi planete. Asftel, cu siguranta cã în acest caz, totul este bine îngrijit, si voi veti avea numai de ales viitorul pas în toatã aceastã operatie. Pentru cã toti sunteti fiinte suverane, si dacã ati ales sã îmbrãtisati noul, veti vedea sosind circumstantele care vã vor permite sã mergeti la proxima etapã, în toate sensurile. Si pentru acei care au optat sã se dezangajeze de tot, circumstantele care vor sosi, îi vor ajuta sã o facã, deasemenea. Deci, da, totul va fi bine, chiar dacã evenimentele pot indica contrariul. 
Deci, sã stiti cã nu are importantã ceea ce se va petrece în aceste sãptãmîni viitoare, voi toti mergeti cãtre ceea ce ati pus în inima voastrã, ca destinatie. Va exista mult haos si multã confuzie, însã deasemenea voer exista multe, multe motive de bucurie. Pentrucã lumina se va revãrsa într-un asemenea ritm, cã va sfida orice descriere, si cînd ea va sosi în casã, ea va actiona ultima etapã a acestei mari transformãri, si o va face într-o formã, cã nimeni nu va rãmîne afarã din lat. Pentru cã asta va afecta toatã umanitatea, functionarii si clericii tineri si bãtrîni, persoanele bogate sau sãrace, bogãtasii si puternicii si umilii. Si va bãtea în toate casele în acelasi fel, însã rezultatul a toate acestea va varia de acord cu propria sa colectie personalã. Deci asta înseamnã cã alegerea voaastrã,  va face rezultatul final, si alegerea voastrã este într-adevãr sacrã, pentru Toatã creatia. A fost întotdeauna asa, si  va fi în acest caz.
Deci, luati loc si observati ce se va întîmpla, pentru cã voi aveti deasemenea rol de observãtor, chiar dacã jucati un rol important în aceastã întreagã intreprindere. Pentru cã voi veti sti ce se va petrece, chiar dacã nu aveti toate detaliile. Si nu, voi nu veti avea detaliile cu antecedentã, pur si simplu veti avea cunostinta unei enorme transformãri care va avea loc, si deasemenea veti sti cã, dacã nu ar fi fost din cauza voastrã, aceastã transformare nu ar fi avut loc, în primul rînd. Asa, cu siguranta cã, chiar dacã voi deasemenea simtiti vreo teamã cînd începeti sã reflectati asupra a ceea ce este pe cale sã se întîmple, sã stiti cã asta se va termina asa cum voi ati visat, aparent pentru întotdeauna.
Prin urmare, acesta este începututl numãrãtoarei inverse pînã la ultimul si final capitol al acestei povesti, ultimul capitol, care va semnala începutul unei noi povesti pentru umanitate, povestea unde iubirea va domni, si unde trecutu l va fi trecut, pentru ca sã nu mai învie nici o datã. Pentru cã, cînd toate astea vor fi terminate, voi nu veti avea nici un motiv sã vã temeti pentru voi însisi, nici pentru frumoasa voastrã planetã. Pentru cã atunci, voi toti veti împãrtãsi un viitor strãlucitor, conectati si binecuvîntati în feluri care încã nu au fost posibile. Pentru cã voi mergeti cãtre lumina cea mai strãlucitoare, în propriul sãu nucleu, unde totul va fi reînviat într-un asa fel, cã nu va mai fi nevoie sã vã uitati înainte , nici înapoi nici o datã. Pentru cã va fi , va fi aici nu ACUM, si va fi tot ceea ce voi ati visat si încã ceva mai mult.
Deci luati asta ca fiind primul semnal cã acum, norii care par a se reuni la orizont, nu sunt un semn de nefericire si distrugere. Dimpotrivã, sunt un semnal de înviere, un semnal al unei ploi torentiale de luminã, care va spãla ultimele urme de murdãrie care au pãtat omenirea, si aceastã planetã pentru atît de mult timp. Ea vã va spãla pe toti, curãtîndu-vã în asa fel, cã voi veti strãluci pe dinãuntru, si voi veti folosi aceastã luminã pentru a vã duce în noul mîine, si voi veti  folosi aceastã luminã, pentru a închide ultimul capitol a acestei povesti a vechiului. 

by Aisha North on November 23, 2013.

Webpage: Aisha North – Channelings and Words of Inspiration

Traducere: FLORIKA

Sunday, December 1, 2013

ISTORIA CREATIEI – Partea 4

ISTORIA CREATIEI – Partea 4


Acesta este un alt mesaj care, probabil, vã va rãsuci capul, însã stim cã nu vor fi noi cunoasteri pentru voi. De fapt, este ceea ce existã tipãrit în voi de la început, nu numai din aceastã viatã, ci din eternitate. Pentru cã, cu totii împãrtãsiti aceleasi matrite, pentru cã cu totii veniti din acelasi eter, si ca atare, nu este, nici nu va fi o “noutate”, pentru nici unul dintre voi. Însã din motive speciale, ati fost programati pentru a dezactiva arhivele de memorie antice, pe care le transportati cu voi, si astfel a început viata voastrã ca fiintã omeneascã. Însã cînd veti achizitiona puterile voastre integrale ca adevãrati creatori, veti avea permisiunea sã accesati la totul, încã o datã. Pentru cã ceea ce altã datã a fost considerat ca un obstacol, acum va fi din nou un activ, avînd în vedere cã ati reusit sã re-legati din nou, suficient pentru a accesa la sferele de vibratie mai înaltã, de unde ati venit. Pentru cã totul este relationat cu vibratia, cu proprietãtile armonice ale sunetului, dacã întelegeti, create pentru a reda o anumitã muzicã, care se va armoniza cu totul ceea ce este. Pentru cã toatã Creatia nu este altceva decît, o enormã partiturã de muzicã, totul este creat în “note” separate, împreunã pentru a suna în disonantã si în consonantã, în functie de cum priviti la asta. Sau mai degrabã, depinzînd de cum ascultati. Pentru cã ceea cee VEDETI, este într-adevãr ceea ce ASCULTATI, cu alte cuvinte, ceea ce percepeti este vibratia, însã aceste vibratii pot lua aspectul a mai multor figuri si forme diferite , si pot fi vizuale, precum si aurice. Întelegeti ? Toate lucrurile îsi intoneazã propria lor melodie, care oscileazã si danseazã pentru sunetele armonice interne, si asta le face sã devinã vizibile, fie pentru ochi, fie pentru alti receptori ai vibratiei.

Pentru cã marea (oceanul) de posibilitãti, se poate asemãna cu o mare (ocean) de liniste, pentru cã trebuie sã fie pusã în actiune, în scopul de A DEVENI ceva. Asa cum am spus, s-ar putea asemãna cu aprinderea unui chibrit într-o camerã întunecatã, în mod a vedea numai chibritul, pentru cã este acolo, însã nu poate fi perceput, si ca atare, este observatorul acel care pune toate în MISCARE. Si imediat ce este fãcut momentul, el începe sã EXISTE, si imediat, poate fi perceput ca o vibratie a unei frecvente specifice. Pentru cã masa, este pur si simplu energia definitã în cadrul unei frecvente specifice, si voi, ca observatori, o puteti percepe, pentru cã sunteti capabili sã discerniti aceste frecvente. Dar, cum referissem într-un mesaj anterior, sunteti în acelasi timp, receptorul si de asemenea transmisorul, pentru cã voi sunteti creatorii, si sunteti cei care observã creatia. Deci, dati viatã trimitînd o vibratie, si o faceti sã se întîmple, observînd efectul pe care îl are asupra acestei mãri (ocean)de posibilitãti, care se gãseste adormit, dacã vreti, pînã va fi atins de voi, sau de orice altã persoanã, trimitîndu-si vibratiile.

Într-o anumitã mãsurã, poate fi similar cu aceste masini noi, în trei dimensiuni, pe care oamenii le-au fãcut acum, prin care trimit semnale electronice, la un dispozitiv care la rîndul sãu, transformã aceste semnale într-un obiect tangibil si functional, în trei dimensiuni. Informatiile privind vibratiile, sunt proiectate într-un nor de particule de energie, si aceste particule sunt apoi colectate de acord cu informatia modularã a acestor vibratii care sosesc, si atunci formeazã o anumitã “figura” sau formã, pe care aceste mesaje vibrationale o descriu. Vã putem da o imagine pentru asta, si este imaginea unei picãturi de apã, care este aruncatã într-un recipient de lichid, si cînd picãtura vine la suprafatã, la membrana acestui lichid, puteti vedea cum se formeazã o nouã picãturã, care este ejectatã din acest lichid. (fig. 1)Nu este aceeasi picãturã care a lovit suprafata, este o imagine oglinditã a ei, fiind produsã de cãtre volumul de lichid în care aceastã primã picãturã sa amestecat. Acelasi lucru se petrece cu actul de creatie. Voi trimiteti o “picãturã” de informatie, si cînd ea se va lega cu suprafata acestei mãri de particule, o nouã “picãturã”va fi formatã, si ejectatã din aceastã mare de supã de energie. Deci, ceea ce veti pune, va fi ceea ce veti obtine, pentru cã nu este un act aleatoriu, asta este ceva care este întotdeauna foarte specific.

Acest lucru nu este o ocazie la întîmplare, în care luati loc si vã uitati în spatiu asteptînd ceea ce poate fi invocat din interactiunile cu toate acestea, Nu, asta are un întreg scop, si cînd începeti sã interactionati constient, veti vedea literalmente asta, voi proprii. Si de asemenea a fost motivul pentru care, Umanitatea a fost deposedatã de aceastã capacitate, pentru atît de mult timp. Pentru cã, pentru a vi se permite sã creati începînd de la aceastã sursã de posibilitãti, trebuie sã fiti în armonie cu frecventa îmbibatã care guverneazã totul, frecventa lui Dumnezeu, dacã doriti sã o numiti astfel, aceea care poate permite, aceea care are permisiunea de a crea, si ca atare, trebuie sã parcurgeti într-adevãr un drum lung , înainte de a gãsi aceastã frecventã. Pentru cã, ascensiunea este tocmai despre acest lucru, este, de a stabili frecventa modularã pe care Fiinta voastrã o poate contine, si cum toti stiti, cu cît mai joasã este frecventa, cu atît mai putinã capacitate existã pentru a interactiona cu frecventele înalte. Si pe bunã dreptate, pentru cã nimic nu este suficient de pur, adicã, care nu este contaminat de formele inferioare de vibratie, în scopul de a li se permite sã participe la vibratiile mai înalte. Ele nu pot interactiona cu acest ocean de energie creatoare, deoarece se gãsesc mult în dezacord cu ea, si ca atare, nu pot fi un pericol, în cazul în care doriti sã experimentati acest proces. Însã aveti nevoie sã fiti curãtati de aceste vibratii discordante, astfel încît sã fiti capabili sã primiti si sã transmiteti, acest nou sunet de libertate. Pentru cã asa cum spus în mod repetat, ati început sã vã gãsiti vocea voastrã, si ati început sã o folositi pentru a cînta, si multi din jurul vostru existã, din cauza vocii pe care sunteti capabili sã o emiteti, pentru a fi capabili de a sintoniza, literalmente, acest cîmp de frecventã a lui Dumnezeu.

Aceastã frecventã este foarte specificã, si este aceeasi frecventã, care poate fi detectatã ori de cîte ori cineva este capabil sã audã vibratia care predominã în tot ceea ce EXISTÃ. Pentru cã totul intoneazã aceleasi note, dar, prin extensie, au melodia lor individualã pe care o transmit, sau melodia pe care o fac (ei, el), un obiect specific separat de tot restul. Însã pentru a exista, trebuie sã se supunã acestei frecvente fundamentale de unde a venit, marea de energie creativã, lichidul care a format aceste obiecte separate, în primul rînd. Însã spunem, din nou, ceea ce faceti acum, este cã trimiteti frecventa voastrã specificã cãtre acest “lichid” energetic maleabil, si o faceti cu anumit ordin în minte. Pentru cã veti trimite ordinul în forma de un “pachet” de informatie vibrationalã, si cînd acest “pachet” va interactiona cu acest lichid, va fi produsã o picãturã, sau un obiect, ceva tangibil care îndeplineste aceste instructiuni specifice pe care le trimiteti. Poate pãrea foarte complicat, si în unele privinte, este chiar, dar procesul în sine este asa de usor, ca un joc de copii. Pentru cã, aceea în ce vã concentrati, va fi trimis de cãtre voi în forma unei vibratii foarte precise care, la rîndul sãu, va fi înteleasã ca o energie sensorialã, în acest ocean de particule energetice, si energia va fi transmisã înapoi ca o imagine într-o oglindã, ca o energie specificã.

Este o explicatie simplã a acestui proces, însã mecanismele fundamentale, dacã doriti, de fapt, sunt foarte complexe. Pentru cã nu este un argument “fãrã reguli”, o oportunitate de a crea ceea ce simtiti cã aveti nevoie, la un moment dat. Amintiti-vã cã este un proces COLECTIV, un proces unde toti si fiecare dintre voi are o parte desemnatã. Pentru cã, ceea ce veti crea, este o parte foarte importantã a unei Creatii enorme si complexe, proiectatã deja, si ca atare, planurile au fost elaborate, si toti au fost bine informati cu privire la care este partea fiecãruia, pe “lista de sarcini”. S-ar pãrea cã nu existã absolut nici un control, ceea ce nu este cazul, însã asta spune cã nu existã nimic, care este, sau a fost , sau care va fi, lãsat la voia întîmplãrii.

Ati sosit pentru A FI/EXISTA aici, în acest exact moment, în scopul de a face tot acest proces sã se întîmple, si ca atare, voi sunteti ca mici bucãti ai unei masini enorme, totul gata pentru a crea o versiune a Umanitãtii si a planetei, care poate fi comparatã doar, cu ceva vãzut în visele voastre cele mai îndrãznete. Si motivul de a fi vãzut în visele voastre, este cã deja ATI VÃZUT asta devenind realitate. Deci, amintiti-vã, timpul este de asemenea un lucru maleabil, si ca atare, acest proces întreg a avut loc deja, însã pentru voi, este doar începutul. Sperãm cã nu veti scoate bucuria din toate acestea, dimpotrivã, sã vã ajute sã întelegeti cã nu puteti fi gresiti, pentru cã ati FÃCUT-O deja. Însã, din nou, acest proces trebuie sã aibã loc la momentul potrivit pentru VOI, cu scopul de a-l face sã se întîmple pentru VOI, pentru cã sunteti singurii care îl veti face ca sã aibã loc, si voi sunteti acei care sunteti în controlul a toate. Pentru moment, ati fost atasati la aceastã “masinã muitidimensionalã”, care va crea, ceea ce constiinta voastrã va cere pentru a crea.

Si tineti minte, asa cum ati fãcut-o, nu veti fi capabili sã cereti ceva pentru a fi creat, care, literalmente, este “în fara ordinii”. Pentru cã nu puteti esua, si ca atare, vã vom cere, pur si simplu, sã vã delectati cu gîndul, cã veti crea propriul vostru vis, si acum acest vis, va deveni în sfîrsit o realitate. Nu numai pentru voi, însã pentru toti acei conectati la aceastã magnificã retea a NOULUI.


Channelller: Aisha North
Translator: Florika

ISTORIA CREATIEI – Partea 3

ISTORIA CREATIEI – Partea 3


Asa cum probabil stiti, activitatea atomilor nu are loc la întîmplare, pentru cã au fost toti pre-programati pentru a prezenta caracteristici diferite de la început, si ca atare, toti se comportã de manierã diferitã. Pre-programati de la început, pentru aputea sã-si exercite functiunile care le-au fost date. Pentru cã, într-adevãr, acesta este secretul aparentei de a arãta ca masa, deoarece masa, nu este altceva decît o ceatã strãlucitoare de particule amestecate într-un asa fel, încît sã aibã forma unui obiect solid. Însã nu sunt, nici tu esti, deoarece esti compusã din unitãti diferite ale acestor mici transportãtori de luminã si energie, lucrînd toti la unison, pentru a forma un lucru numit “Aisha” sau “Peter”, sau orice doriti. De asemenea sunt rapizi la lucru, formînd obiecte asa ca “piatra” sau “scaun”, sau “copac”, si tot ceea ce voi aveti obiceiul sã etichetati.

Si asa este cu totul, doarece nimic nu este întîmplãtor, si totul a fost programat sã actioneze într-un anumit mod. Da, într-adevãr este “Dumnezeu în masinã”pe care îl mentionãm aici, forta din spatele asa numitelor forte naturale, si forta din spatele asa numitelor legi ale fizicii, si de asemenea totul. Deoarece, totul se întoarce la un singur lucru, un singur operator, dacã doriti astfel, forta care guverneazã în spatele la toate, si anume vocea distinctivã a creatorului. Si, dupã cum stiti, voi de asemenea sunteti parte din aceastã você, asa cum sunteti un produs al ei, astfel, aveti din nou, dualitatea pe care se bazeazã toatã aceastã Creatie. Asa cum spuneam, totul este reglementat de cãtre o singurã você, o você care asume un numãr infinit de voci, care pote fi rupte în fiecare component simplu, sau mai degrabã, în fiecare fractiune a aceluia care a creat. Acest lucru poate pãrea ca o retetã pentru haos, însã este într-adevãr unica retetã a Creatiei.

Pentru cã totul are nevoie sã fie capabil sã comunice cu toate, si ca atare, acesta este cu adevãrat un cor ceresc de voci, toate chemîndu-se unele pe altele, divulgîndu-si secretele lor. Pentru cã nu existã secrete în Creatie, pentru cã fiecare particulã si fiecare fractiune unicã, este constientã de ceea ce face fiecare alta. Asfel, tu de asemenea esti, particulele minuscule care împreunã formeazã ceea ce referi ca fiind TU, sau mai degrabã, vehiculul tãu fizic. Pentru cã acest vehicul fizic, este partea realã si tangibilã a ta, care a fost construitã din aceste piese cu un ocean de posibilitãti, însã de asemenea ca un obiect coerent. Din cauza asta, de fapt, voi vã deplasati într-un nor de entitãti cu minte unicã, aglomerate pentru a forma o fiintã de minte únicã, si ca atare, poate puteti sã acordati un gînd faptului cã nu vã dezintegrati in aceste unitãti unice, la un moment dat. Bine, lãsati-ne sã spunem mai precis, cã fãceti asta la intervale regulate, însã asta va rãmîne pentru o altã ocazie, cînd de fapt vom reveni din nou, la acest subiect.

Întorcîndu-ne din nou la istorie, pentru cã într-adevãr discutam dualitatea, fractiunile care creeazã frictiunea, blocurile de constructie versus creatorul, vocea care face legãtura, si matéria care este rezultatul final. Pentru cã într-adevãr sunteti ambele, avînd în vedere cã vã deplasati în interiorul acestei materii, a acestui corp, a acestui vehicul de carne, pe cînd în acelasi timp sunteti vocea, licitantul, acel care face ca toate sã se întîmple. Din cauza asta, sunteti cãlãtorul, vorbitorul, dovada vie a creatiei, si vã gãsiti aici pentru a arãta asta, restului locuitorilor acestei lumi.

Asa cum spuneam, sunteti în adevãr, un exemplu viu si respirînd, a acestei dualitãti, dualitatea care este necesarã pentru a elabora frictiunea pentru a crea. Pentru cã creatie este ceea ce se întîmplã, cînd laturi diferite întrã în coliziune, si în acest caz, este energie si constiintã. Este asa cum molusca, are nevoie de un grãunte de nisip pentru a crea o perlã, fantoma constiintei, are nevoie de a freca forma de energie cel mai usor tangibil, pentru a crea masa. Si sunteti ambele, sunteti aceastã você, soapta, acea você insistentã vorbind, pentru a deveni un ocean de posibilitãti, pentru milioane si milioane de particule ascultãtoare, care sosesc împreunã pentru a se forma, însã de asemenea pentru a forma o totalitate unde puteti locui.

Pentru asta, sunteti, în toate felurile, o parte vitalã si vie a acestei vrãji, însã de asemenea sunteti magul, si sunteti acel care face ca aceastã magie sã se întîmple. Si acum, a sosit momentul sã fiti solicitati sã împãrtãsiti acest secret cu restul dumnezeilor creatori, care cãlãtoresc involuntar cu voi, pe aceastã planetã, lîngã voi. Pentru cã, asa cum spusesem mai înainte, voi vã gãsiti în interiorul secretului, însã multi nu sunt, însã vor fi în curînd, si atunci asta va da o nouã rotatie, pentru cã toti încep de la început, din nou, începînd sã se creeze, asa cum voi ati fãcut-o. Si prin asta, fiind în mare mãsurã, complicii re-creãrii totalitãtii acestei planete.

Pentru cã, asa cum am spus, este un ciclu mare de creatie si distrugere, de a uni si a respinge din nou, si acum, timpul de a desface toate modelele vechi si afarã din modã, se apropie cu repeziciune. Pote pãrea dramatic, si clar cã este, însã totul face parte din procesul actual de îmbunãtãtire a toate, si vrem sã însemne, chiar toate, sub Soare si dincolo de el, care în mod constant intrã si re-intrã în scenã. Pentru cã totul este despre evolutie, a creste si a se dezvolta, prin învãtare, si imediat ce acest “model al anului” devine depãsit, cu adevãrat va fi substituit cu altul nou, cu mai mult potential. Si nu, nu vrem sã spunem cã va fi o distrugere în masã, sau o mãturare complectã a întregii mase a Umanitãtii. Ne referim, doar, la aceste particule ale voastre, biloane si bilioane, care v-au servit atît de bine, însã care acum, sunt substituite cu o taxã de vitezã, mereu în crestere. Pentru cã voi sunteti pe cale de a deveni noi, fiind remodelati complect dinãuntru spre înafarã, particulã cu particulã, atom cu atom, celulã cu celulã. Pentru cã nu sunt substituitie cu simple cópii, nu, ele sunt substituite prin cópii mult mai avansate, si ca atare, voi deveniti ceva foarte nou, ceva care încã nu a fost creat, si astfel, vã transformati într-o specie nouã, în fata ochilor nostrii – si ai vostrii, si vã invidiem pe voi toti, prin ocazia pe care o aveti, de a fi centrul a toate astea.

Pentru cã, sunteti acei care devin noi, intocabili, ne-experimentati, dacã doriti sã spuneti astfel, teritoriul virgin, de posibilitãti infinite. Si cu totii sunteti dispusi a prospera în toate felurile, în acest nou mediu energetic, care a fost plasat pentru a face conditia voastrã de viatã, pentru a fi fiinte de excelentã. Pentru cã voi sunteti doar primii dintr-o armatã adevãratã a unei noi specii, Umanitatea, Volumul 2, dacã preferati, cei care au fost acumulati cu noul, pentru a face întregul mediu complect, nou. Pentru cã vã gãsiti aici, pentru a representa jocurile de pace, cei care vor da o nouã luminã cuvintelor “a trãi din Iubire”. Avînd în vedere cã nu era astfel, cã
erati obisnuiti în vechea formã a voastrã. Pentru cã atunci, învãtati sã trãiti doar sub jugul fricii, un jug care a fost desfiintat acum, pînã la punctul de a pierde puterea asupra voastrã.

Si asa, vã invitãm sã luati loc, si sã reluati legãtura cu noul vostru Eu, pentru cã, credeti-ne cînd spunem, cã nu existã o simplã parte din voi, care sã nu fi fost eliminatã si reînviatã în acest fel, si veti avea nevoie de un anumit timp, ca sã vã simtiti din nou acasã. Pentru cã, amintiti-vã, esti TU, vocea constiintei, creatorul care a soptit el sau ea pentru a exista, cerînd acestei mãri de posibilitãti, sã vã construiascã cu acest vehicul formidabil, si de asemenea ati fost voi acei, care au cerut aceastã oportunitate de a se re-educa, fiind echipati cu acest vehicul nou, în care puteti face asta. Asa, în acest mod, sunteti creatorii de voi proprii, însã de asemenea sunteti o casã de oaspeti, si ca atare, vã cerem sã aveti grije de voi, cu cel mai mare respect, pentru cã o meritati, fiecare simplã fractiune din voi.


Channelller: Aisha North
Translator: Florika

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

universal creed

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

ET FIRST CONTACT RADIO -- MAARTEN HORST


ET-FIRST CONTACT ON BBS-RADIO avatar.jpg

Broadcasting Schedule:

Mondays at 11 AM PST / 2 PM EST / 20:00 CET via:www.findingvoicesradio.com

Thursdays at 1 PM PST / 4 PM EST / 22:00 CET via:http://www.bbsradio.com/bbs_talk_radio_station1.php

Sundays at 10 AM PST / 1 PM EST / 19:00 CET viawww.findingvoicesradio.com

More info:http://www.bbsradio.com/etfirstcontactradio

People can donate tomaartenhorst@zeelandnet.nlvia PayPal.

sirius