PUTIN


2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESEMonday, October 28, 2013

Partea 364 .. 17:10:2013

Manuscrisul de Supravietuire - Partea 364 – 17 Octombrie, 2013

Începem acest mesaj prin a spune,  cã multe au fost puse în miscare în ultimele zile, si o mare parte din astea vor genera si mai multe influxuri, care la rîndul lor vor genera din nou, si mai multe schimbãri. Deci, într-un fel, spunem cã aceastã linie ascendentã de emisii energetice, de la nas la coadã, este un ciclu nesfîrsit de informatii, care vã vor conduce de-alungul furtunii. Asta, poate nu va fi nici o noutate pentru nici unul dintre voi, cãci ati simtit deja aceste valuri lovindu-vã, însã, într-un mod foarte interesant, trebuie sã alergãm, sã le adãugãm. Pentru cã, ceea ce experimentati acum, se petrece într-un ritm foarte diferit decît înainte, si ca atare, voi ati primit o grãmadã de jucãrii noi, ca sã vã jucati. Folosim acest cuvînt, chiar dacã poate fi interpretat ca o lipsã de respect, însã aveti încredere în noi cînd spunem cã, suntem foarte seriosi cu respect la asta, fãcem asta doar pentru a vã reaminti, cã cu cît mai mult renuntati la notiunea de obligatie si serietate, cu atît mai mult, voi veti fi capabili sã mergeti cu fluxul, si sã vã distrati, cu ceea ce sunteti pe cale sã experimentati.
Totul este despre creatie, dar este, de asemenea, despre a face acest lucru în mod corect, dacã vreti, si cu cît mai mult veti arãta o expresie gravã, si o încruntare pe fata voastrã, cu atît mai mari vor fi sansele ca voi sã protelati efectiv, propriile voastre eforturi. Acest lucru, în mai multe feluri poate fi considerat ca o joacã de copii, si nu folosim acest cuvînt la întîmplare. Pentru cã voi trebuie sã vã întoarceti din nou, la a fi copii, puri si neschimbati de orice sens cinic a realizãrii, însã înainte de toate, voi trebuie sã parãsiti orice notiune despre asta, pentru ca apoi, sã începeti sã creati un nou standard pentru voi proprii, care va deveni dificil pentru voi, nu numai pentru a trãi, însã de asemenea, pentru ca sã fiti capabili sã faceti ceva.  Pentru cã, asa cum copilul se naste în aceastã lume, inocent si liber de orice set de notiuni cu privire la modul de a face lucrurile, asa de asemenea va trebui sã fiti si voi. Deci, lãsati-vã inima sã vã conducã, si chiar dacã asta poate pãrea usor, noi ne aventurãm sã ne imaginãm, cã în orice mod, voi toti veti avea un timp greu, pentru a face asta. Pentru cã toti, în vre-un moment veti auzi vocea aceea care provine de la minte, aceea care tot spune „ Eu trebuie sã o fac bine, dar, care este drumul corect, la urma urmei ? Si dacã nu voi reusi, si dacã voi face ceva gresit ?”.
Ei bine, vom spune doar, cã voi nu puteti FACE nimic gresit, cãci începînd din momentul în care mintea voastrã, intrã în stare de creatie, toate se opresc de la sine, si voi nu veti avea nici o alegere, decît sã încercati din nou. Pentru cã voi, nu veti putea crea nimic, care sã fie de naturã negativã, neplanificat, nici mãcar accidental, pentru cã nivelul de vibratie energeticã care acum conduce drumul vostru, nu permite nici sã se întîmple asta. Pentru cã voi nu puteti construi, sau plãnui, sau manifesta nimic care nu este în conformitate cu armonicele, care acum definesc mediul, si ca atare, voi puteti abandona orice notiune de dezastru, pe care îl asteptati sã soseascã. Deoarece în nici um mod, ele pur si simplu, nu se pot forma pentru nici unul dintre voi, si ca atare, voi trebuie sã încercati încã o datã, sã vã lãsati mintea sã intre în concediu, si sã vã lãsati copilul interior, curiosul, jucãusul, vioiul, sã aibã o zi din plin. Pentru cã aici este unde fîntîna tineretii intrã în joc, si toti trebuie sã vã scufundati în aceastã fîntînã vibrantã de spirit neîmbãtrînit, pe care cu totii îl aveti în interior, acel care nu este afectat de tot ce a fost învãtat sã facã, sau mai degrabã, programat sã facã în vietile recente. Cãci asta nu este despre crearea de cópii, de ceva care exista înainte, asta este totul, despre creare începînd de la zero, creînd de la nimic, si ca atare, voi nu veti avea nici o orientare, în afarã de a abandona tot ceea ce stiti, si a începe sã explorati, tot ceea ce aveti încã de VÃZUT. Atunci, veti fi capabili sã începeti, sã creati minunãtiile unui copil, care va face din tot acest loc, un rai pentru voi toti.
Canal: Aisha North
Translator: Florika

Saturday, October 26, 2013

Scurt mesaj despre energii – parte 2 – 22 Octombrie, 2013

Scurt mesaj despre energii – parte 2 – 22 Octombrie, 2013


Dragi prieteni ! Acest straniu si linistit amestec însã intens, continuã. Mã simt putin ca o ratã plutind pasnic pe Lac, în timp ce picioarele mele vîslesc ca nebune sub suprafatã. Dar, în acelasi timp, aceastã “activitate ascunsã” se simte atît de BINE, ca si cum totul vine împreunã, chiar dacã nu am nici o ideie despre ceea ce se întîmplã. Stiu cã multi dintre voi au un timp greu, încercînd sã-si dea seama despre ce este vorba, pentru cã se simt foarte diferiti de ceea fusese experimentat mai devreme. Aici este ceea ce CCii, spun despre asta:

“ Asta poate nu pãrea mult pe moment, însã în curînd veti intra într-un flux nou de o marcã diferitã, asa cum au fost, si la început v-eti ezita putin la margine, încercînd temperatura si debitul, cu vîrful degetului, însã în curînd vã veti gãsi zbenguindu-se, în aceste ape noi, destul de rapide, însã interessante. Vedeti voi, în mod normal vã gãsiti între douã etape diferite, si ca atare, vã veti afla putin cam dezorientati, însã asta se va dissipa repede, si veti fi capabili sã navigati în aceste ape noi, într-un mod, mult mai bun decît sunteti capabili sã o faceti astãzi.


Deci nu intrati în disperare, chiar dacã vã aflati cãutînd în mijlocul unui val de ceatã, în imposibilitatea de a discerne nici cel mai mic detaliu din cealaltã parte. Sã stiti doar, cã aceastã ceatã, este într-adevãr pe cale de a se dissipa foarte curînd, si atunci, veti fi capabili sã le luati pe toate dinãuntru. Si mã refer la TOATE, si de data asta, multe din ceea ce fuseserã lãsate anterior nevãzute, nu vor mai fi astfel, si veti învãta modul noii cãi de a se conecta, si într-adevãr sã comunicati cu tot acest nou. Asa cã pînã atunci, stati în sigurantã, în cunostinta faptului cã aceastã desconectare nu este de loc asa ceva, asta este pur si simplu o pauzã, si una foarte necesarã cu adevãrat. Sau mai degrabã pentru voi, asta poate fi simtitã ca o pauzã, însã pentru restul dintre noi, este mai mult decît un stup de activitate. Din nou, sunt atît de multe care au loc în spatele ecranelor, asa cum au fost, si, desi rezultatele tuturor acestor activitãti sunt referitoare vouã, în acest stadiu, munca voastrã, este pur si simplu de A FI, în timp ce noi avem grije de toate celelalte. 


Deci fiti siguri cã totul este bine, chiar dacã unii dintre voi sunt gata sã tipe de frustrare , în acest moment. Fãceti o plimbare în naturã (purã), cîntati sau dansati, sau pur si simplu, sãriti în sus si în jos, dacã simtiti nevoia sã faceti acest lucru, pentru cã acest cadru poate fi prea mic, pentru a contine aceste sentimente pentru multi dintre voi, si cel mai bun mod de a face cu asta, este într-adevãr, sã vã miscati. Cît despre restul, luati-o usor, si va functiona mai bine, asa cum veti simti nevoia de a sta pur si simplu jos si a se conecta cu straturile care se aflã în spatele a ceea ce ati perceput ultima datã. Pentru cã asta este într-adevãr mult mai mult de a descoperi, si cum vã veti duce în ea, vã veti gãsi pãsind mai departe prin camere, care vã vor dezvãlui mult mai multe din aceste comori ascunse.


Deci, din nou spunem, folositi acest timp bine, si utilizati-l pentru a gãsi unele din bucãtile voastre, despre care nici mãcar nu stiati cã vã lipseau. Pentru VOI, se gãsesc acolo, pentru a fi gãsite, si într-adevãr numai acum aceste bucãti v-au devenit accesibile vouã, din nou. Deci nu vã rãtãciti pe dinafarã, concentrîndu-vã nerãbdarea voastrã, asupra ceea ce se întîmplã – sau nu se întîmplã – în exterior. Pentru cã este în interior unde vã veti gãsi acum. Deci scuturati-vã, dacã aveti nevoie sã faceti asta în primul rînd, pentru a deveni, mai linistiti si receptivi, si atunci, veti fi mult mai bine echipati pentru a primi mesajele, care vi le trimiteti voi proprii, mesaje care v-au asteptat pentru a fi descoperite de cãtre voi , din nou, dupã o perioadã atît de lungã de timp în calea lor, cãtre voi.

Cu mult drag din partea mea, AishaTranslator: Florika

Scurt mesaj despre energii – parte 1 – 21 Octombrie, 2013

Scurt mesaj despre energii – parte 1 – 21 Octombrie, 2013


Dorim sã profitãm de aceastã ocazie pentru a aprofunda ceva mai mult asupra energiilor actuale. Asa cum multi dintre voi ati observat deja, acestea nu sunt explozii regulate de energie, mai degrabã, este ca si cum v-ati gãsi desconectati de la toate, ca si cum ati pluti, aproape ca niste astronauti, pierduti în spatiu. V-ati putea simti singuratici acolo afarã, însã aveti încredere în noi cînd spunem cã nu ati fost lãsati acolo o datã pentru întotdeauna, ci mai degrabã, aceasta este o fazã de tranzitie foarte importantã, una care vã va ajuta sã re-intrati în VOI ÎNSISI, mai degrabã decît sã vã despuiascã de toate cele vechi care ar putea încã sã fie interpretate ca vechiul voi.

Pentru cã tot acest vechi proces de desmembrare, a rãmas cu adevãrat înafarã, deoarece toate sau mutat dincolo de pragul de ceea ce a fost, si a început sã tragã cu ochiul peste, si în spatiul nou, denumit “ce va DEVENI”. Însã, între timp, veti fi tratati pentru o cãlãtorie foarte specialã, una care vã va duce tot drumul cãtre viitorul orizont, si, si mai departe. Ne referim, desigur, la acel spatiu interior, sanctuarul, sala sfintitã a fintei voastre, unde voi puteti însfîrsit sã începeti sã descoperiti fiecare detaliu glorios despre voi însisi. Dar, în scopul de a ajunge acolo, trebuie sã îndrãzniti sã întoarceti spatele zgomotului, si tentatiei de a circula liber. Si exact, ce vrem sã spunem cu asta ? Pur si simplu faptul cã orice perturbare, poate fi prea mult pentru unii dintre voi în acest stadiu, si astfel, ascultati vocea care spune, continuati a fi, si FITI constienti, si apropiati-vã de acel real care sunteti cu adevãrat. Si astfel, ceea ce veti gãsi în întuneric, uterul linistit al TÃU (tu propriu- cel adevãrat), va fi mai mult decît meritã aceastã cãlãtorie solitarã, în necunoscut.
Dragi prieteni !

Am gustat prima micã aromã a iernii în aceastã dimineatã, cînd Mama Naturã a fost ca un ecou al lui CC si mi-ar fi spus “ du-te în interiorul tãu”. Am avut mult sentimentul de a mã gãsi încã în vid, însã chiar dacã pare a fi ca acest “ întunecat, linistit pîntec”, de asemenea m-am simtit pe mine proprie ca fiind propulsatã înainte cu o vitezã aproape imposibilã. Atît de multe se petrec, cã nu pot nici mãcar sã încerc sã le descriu, pentru cã este ca si cum ar avea loc în atîtea nivele, în acelasi timp. Mã simt pe mine însãmi ajungînd, pentru a încerca sã mã prind de asta, însã pe moment, tot ceea ce pot face este de A FI, în timp ce, în acelasi timp, stiu cã SOSESC. Asa cum CC,ii spun, acest lucru este o cãlãtorie foarte solitarã în acest moment, dar este de asmenea, una pe care o facem împreunã. Asa cã sosesc si vã îmbrãtisez pe toti, asa cum noi vom continua sã cãlãtorim în afara granitelor.

Multã dragoste din partea mea, Aisha.Translator: Florika
Mesaj special referitor pentru a sasea Întîlnire în jurul Lacului – 06 Octombrie, 2013

Mesaj special referitor pentru a sasea Întîlnire în jurul Lacului – 06 Octombrie, 2013


Dragi prieteni !

Asa cum stiti în aceastã searã la 21:00 ora Oslo, vom avea sixth Gathering around the Pond. a sasea reuniune a noastrã în jurul Lacului. CC,ii mi-au cerut sã împãrtãsesc aceste informatii aditionale despre acest lucru, cu voi, asa cum urmeazã: 


Dupã cum ati observat deja, aceste cuvinte vin însotite de emisii energetice destul de intense, si pe bunã dreptate, începem deja sã vã pregãtim, pentru evenimentul din seara aceasta, prin aceastã misiune care poartã numele de Adunãri (Întîlniri). Aceste evenimente sunt de o importantã majorã, nu numai pentru persoanele implicate, însã de asemenea despre acest plan întreg, pe care îl utilizãm pentru a împãrtãsi aceastã cantitate masivã de informatii energetice, în timp ce sunteti cu totii conectati la aceastã retea de gînduri si proiectii. Pentru cã asta este cu adevãrat de o asemenea magnitudine, cã poate fi foarte difícil de înteles de mintea omeneascã, însã dacã o vedem din punctul nostru de vedere, acestea servesc cu adevãrat evenimentele în tot felul de moduri si cãi. Pentru cã, voi puteti acum sã folositi aceastã interfatã a acestui domeniu vibrational, chiar mai mult decît ceea ce existã în domeniul umanitãtii.


Pentru moment, acest retea vastã de curent electromagnetic pe care ati reusit sã-l ancorati prin propriul vostru domeniu personal în ecuatie, acest domeniu al posibilitãtilor, este conectat într-un mod foarte puternic cu acesta exterior, domeniul energetic primordial de la Sursã, care este dincolo de, si mai presus de, orice asa numitã fiintã omeneascã normalã. Si astfel, ceea ce ati fãcut, este cã, ati construit literalmente puntea între cele douã pãrti, asa cum ati început sã faceti un întreg set de tesãturã conectivã, dacã doriti, între aceste douã dimensiuni. Deci sunteti costructori de poduri, acei care folosesc vehiculul lor fizic ca masini de constructie, vehicule care transportã si conecteazã numeroasele filamente de tesut informational, de la, si cãtre, ca niste albine ocupate, sau mai degrabã niste furnici de tesut. Ridicînd firul de la un capãt si trãgîndu-l tot drumul în cealaltã parte, pentru a-l conecta acolo, si sã înceapã sã se reîntoarcã înapoi, si sã transporte alt filament la acest web, astfel tesut, si sã-l stabileascã în loc, ceea ce face ca tot setul sã înceapã a fi o muncã serioasã, si anume sã fie gata pentru a începe , pentru a crea.


Cãci asta nu este nimic altceva decît un vehicul care vã permite sã atingeti un vast domeniu de posibilitãti care vã asteaptã în cealaltã parte. Si pentru a face acest lucru, puteti sã începeti prin a lua prima voastrã înghititurã din acest ocean, si sã folositi aceastã sustinere pe care o veti gãsi acolo, pentru a începe un nou proces întreg de creatie, astfel încît sã îl puneti în miscare, pentru a naste, la ceea care multi se referã ca un vid, si care va începe sã existe. Pentru cã voi sunteti o flacãrã într-o camerã întunecatã, voi conjurati viitorul sã ia fiintã într-un spatiu aparent gol. Pentru cã ceea ce voi faceti, este de a stabili viata într-un domeniu care doarme si va deveni, un spatiu cu vaste posibilitãti, toate în asteptare de a fi coagulate în ceva. Ceva tangibil, ceva vibrant, ceva care este viu, pentru cã a fost infuzat cu constiinta voastrã. Asta poate suna foarte confuz, dar despre toate acestea este cu adevãrat vorba. Deci, în aceastã searã, asezati-vã pentru a începe sã iesiti în acest ocean cu adevãrat pentru prima voastrã datã, si veti fi capabili sã ridicati aceastã apã cãtre gura voastrã, si sã luati primul gust tentant din ea. Pentru cã aceastã mare, aceastã sursã nesfîrsitã de viatã, va fi capabilã sã vã elibereze, permitîndu-vã sã intrati în fiintã, prin adãugarea constiintei voastre, la acest potential. Si astfel, veti face ca totul sã înceapã sã se coaguleze, în ceea ce ati asteptat aparent pentru întotdeauna, sunteti pe cale de a face ca visele voastre sã devinã realitate, pas cu pas, bucatã cu bucatã, prin trecerea prin vad cu încredere, în aceastã vastã mare de posibilitãti energetice, cu inima larg deschisã si nelimitate limite de perceptie.”

Astept cu nerãbdare sã mã conectez cu voi toti mai tîrziu, astãzi!

Multã dragoste si bucurie din partea mea, Aisha


Translator: Florika

Bine ati venit la a Sasea Reuniune în jurul Lacului - 06 Octombrie, 2013

Bine ati venit la a Sasea Reuniune în jurul Lacului - 06 Octombrie, 2013

Dragi prieteni!

Încã o datã, se pare cã luna atrecut ca un flash, si mîine la 21:00 ora Oslo, Norvegia, vom avea un alt Portal sosind. Atîtea lucruri au avut loc în ultimele sãptãmîni, si cred cã multi vor fi de acord cã, chiar dacã uneori a fost extrem de obositor, de asemenea existã un sentimento de schimbãri profunde, si chiar de exaltare si bucurie. Începem sã vedem rezultatele acestei întregi munci grele a noastre, atît la nível personal, cît si de asemenea la nível colectiv, si acum a sosit momentul de a da un pas înainte. Pentru cã începem sã crêem un nou “noi” si lume nouã, si o vom face de o formã, care cred cã ne va surprinde pe noi însisi. Si mîine vom avea o ocazie excelentã, pentru a crea împreunã, asezîndu-ne si conectîndu-ne cu energiile si cu toate persoanele de necrezut – adunate aici. Asta este ceea ce CC’ii împãrtãsesc cu noi despre asta:


“Asa cum multi dintre voi au înteles, timpul pare a se lungi si extinde mereu, pentru ca brusc sã se contracteze, ca o clipire, ca un elastic.Si toate acestea sunt asa cum trebuiau sã fie, deoarece vechiul vostru concept de timp liniar, nu vã va fi de folos cu nimic, vouã care începeti sã vã reînoiti, nu numai în viata voastrã, dar de asemenea în tot ceea ce vã înconjoarã. Aveti prezent în mintea voastrã, cã voi nu mai sunteti voi cei vechi, însã cînd vorbim despre reînoire, vorbim despre efortul creativ care va intra acum în obiectivul vostru al tuturor.


Pentru voi, nu mai este doar demontarea vechiului voi, care începe sã-si construiascã o marcã nouã, care va fi capabil sã întruneascã toate aspectele care fuseserã bine ascunse de vedere, nu numai de voi, dar de toti ceilalti de asemenea. Însã acum, a venit ora de a aduce toate la suprafatã, în mod în care voi sã puteti sã strãluciti din ce în ce mai strãlucitor si prin asta, sã iluminati toatã lumea voastrã cãtre un nou drum. Si de data asta, nu va fi numai lumina care va ilumina lumea voastrã, va fi de asemenea tot ceea ce voi ati construit începînd de la aceastã luminã, care îsi va imprima o amprentã de nesters asupra viitorului. Pentru cã voi sunteti pregãtiti pentru a crea, într-un mod în care nimeni nici o datã pe aceastã planetã, nu a fost capabil sã o facã înainte, si ca atare, voi veti fi încã o datã pionieri într-un domeniu care contine posibilitãti infinite pentru voi toti. Pentru cã veti merge pînã unde nimeni nici o datã a mers , si voi veti face asta într-un fel care nici mãcar face parte din imaginatia voastrã pînã acum. Pentru cã acum, nu vor mai exista limite, si ca atare, tot ceea ce aveti nevoie sã faceti, este sã vã lãsati sã mergeti în interiorul vostru propriu.


Deci încã o datã, vã invitãm sã luati loc, si sã vã conectati cu aceastã fîntînã inepuizabilã de energie creatoare, care se gãseste la dispozitia voastrã, si pentru a face aceastã experientã încã si mai profundã, vã invitãm sã o faceti în compania fratilor si surorilor vostri, la o orã care a fost stabilitã dinainte. Acesta va fi una dintre acele sesiuni care poartã numele de Întîlniri în jurul Lacului, însã de aceastã datã, ne vom reuni cu voi, si toti vor gãsi asta ca o experientã foarte specialã. De aceastã datã, totul va fi despre creatie, despre cum încep sã se învîrteascã toate aceste filamente fine de luminã, într-o structurã care va ajuta sã vã aducã toate, numai cã mult mai mult. Pentru cã ajutorul existã deja, o retea sigurã dacã voi doriti, deci de aceastã datã, va fi totul despre eliberarea de conceptii gresite vechi si orice alte obstacole, care încã pot sã stea în drumul vostru.


Deci puneti-vã mintea la odihnã, si lãsati spiritul vostru sã vã ducã într-o cãlãtorie de explorare, si stim cã asta va fi doar prima tentativã de a face ceva care va deveni obiectivul principal, pentru toti în aceste timpuri viitoare. Deci, încã o datã, vã multumim tuturor pentru eforturile voastre, si de asemenea ne-ar place sã spunem cã, de aceastã datã, recompensele pe care le veti culege pentru eforturile comune, vor aduce multe pentru atîtia. Nu numai pentru acei care se gãsesc aici adunati, însã pentru toti ceilalti care trãiesc si respirã pe planeta voastrã, si mai departe. Deci, vã multumim tuturor pentru cã acceptati aceastã provocare, deschizînd inima voastrã, si permitînd ca lumina sã înceapã sã-si lucreze magia în voi. Cãci acum, voi veti începe sã faceti vrãjile care vor ajuta planeta întreagã sã devinã un loc de bucurie pentru voi toti.”


Dragi prieteni, haide sã explorãm acest teritoriu nou, împreunã !


Cu mult drag si recunostintã de la mine, Aisha

Aici sunt cîteva exemple de orare locale care corespund la 21:00 din Oslo:

Londra: 20:00 h
Helsinki: 22:00 h
São Paulo: 16:00 h
New York: 03:00 PM
El Paso: 01:00 PM
Los Angeles: 12:00 PM
Singapore: 03:00 AM Luni
Tokyo: 04:00 AM Luni
Sydney: 05:00 AM Luni

Voi puteti gãsi ora voastrã localã aici: 


:http://www.thetimezoneconverter.com/


Ca întotdeauna, puteti face aceastã reuniune, atunci cînd simtiti cã este cel mai bine pentru voi. Voi toti puteti face asta, sã luati loc, si sã vã conectati cu aceste energii, cu intentia de a face parte din acest “efort creativ”.

by Aisha North on Outubro 05, 2013.

Translator: FlorikaThursday, October 17, 2013

ISTORIA CREATIEI – Partea 2

ISTORIA CREATIEI – Partea 2


Deci  ne vom scufunda si mai mult în aceastã lume misterioasã în spatele vãlului, pentru cã întelegem cã deveniti mai mult decît curiosi, asupra unora din aceste detalii seducãtoare. Ultima datã, am arãtat cã esenta  a toate astea se gãseste în a crea, sau a energia cãreia ia fost încredintatã sarcina de a crea totul, de la mare la mic, de la tangibil, la ce este mai putin perceptibil. Acest subiect, în el însusi, poate fi foarte difícil de aprofundat, însã lãsati-ne sã încercãm din nou, un alt punct de vedere, si poate cã acesta va face ca lucrurile sã se infiltreze mai profund în fiinta voastrã. Pentru cã într-adevãr, voi sunteti o parte intrínsecã din toate astea, însã constructia la toate, încã este un mister, pentru tine si pentru toti cei care împãrtãsesc aceastã micã planetã cu tine. În multe feluri, esti doar o micã particulã de praf, însã aceastã micã particulã de praf, este de asemenea o structurã complexã, legatã si separatã în multe feluri diferite si la nivele diferite. Deoarece ceea ce vezi ca Umanitate, noi vedem doar ca un strat separat a unei mase enorme de ceva mult mai complex, decît chiar structura complexã a corpului omenesc. Asta în sine însãsi este într-adevãr, o constructie care valoreazã mai multe volume de diseminare, dar, pe moment, o vom lãsa în repaus. Pentru cã aceeia în care dorim sã ne aprofundãm, este complexitatea, sau mai degrabã, simplitatea din spatele scenei, pentru cã ei sunt mult mai fantastici, decît rezultatele tangibile, pe care voi le vedeti, simtiti, sau ascultati, în partea voastrã a vãlului.

Cum am referit, într-adevãr totul este energie, energie în diferite tonuri, sau forme de vibratie, o ceatã sclipitoare de luminã, care pare a fi solidã la un moment dat, si invizibilã în momentul urmãtor. Însã în realitate totul este acelasi lucru, dar a fost programatã pentru a se comporta în anumite moduri. Amintiti-vã cã obiectul nu existã, dacã nu existã un observator, care aici, este regula fundamentalã.

Ca în faimoasa poveste cu motanul, care încã este o piatrã de hotar, pentru toti oamenii de stiintã experimentati, (Motanul lui Schrödinger). Motanul este viu sau mort, sau, în realitate, se gãseste în ambele cazuri ? Nimeni nu stie, pentru cã trebuie sã fi capabil sã-l observi,pentru a decide soarta motanului. La fel se întîmplã astfel cu totul, si oamenii vostri de stiintã, au început deja sã vadã asta, ei însisi. În realitate, ei zgîrie doar suprafata, pentru cã observã particulele în separat, si au descoperit deja, faimosul scenariu al particulelor interlegate,. De fapt, sunt vesti mari, însã care se pierd cu murmurul “stirilor” de zi cu zi.

Deci, ce cauzeazã asta ? Inseamnã cã, cu adevãrat totul este încurcat, si noi nu vorbim doar despre a fi separate, sau mai degrabã, perechi de particule care sunt încîlcite. Nu, vorbim de Toatã Creatia. Pentru cã tot ce se gãseste în jurul vostru, se comportã în acelasi mod, ca si acest duo de particule încurcate. Cu alte cuvinte, cînd mereu o parte este observatã, ea începe sã EXISTE, si în mod automat face totul sã actioneze în consecintã. Cu alte cuvinte, aceastã Creatie va clipi, strãluci, evalua si adapta, de fiecare datã cînd, cineva vede constient ceea ce se întîmplã. Si asa, este ca si cum ai conecta un comutator, permitînd ca un set de “realitãti” sã înceapã a se termina. Cu alte cuvinte, asta este física cuanticã, sau mai degrabã, din nou, realitatea cuanticã. Pentru cã voi trãiti într-o supã de energie cuanticã, si TOT ceea ce vedeti, face parte din aceeasi supã. În sine, totul are aceeasi origine, adicã, toate componentele sunt identice de la început, asa ca bucãtile blocurilor de constructie, toate compuse din acelasi material. Dar, de îndatã ce constiinta intrã în scenã, ea creeazã literalmente o imagine complect nouã.

Cu alte cuvinte, nimic în realitate existã, totul este doar energie sub formã de particule, ca o ceatã de luminã strãlucitoare, gata sã se coaguleze în figuri si forme, în fiinte si planete, în obiecte inerte, precum si în energii mai vitale. Amintiti-vã exact, cã atunci  cînd spunem “inerte”, particulele, nu sunt nici mai mult, nici mai putin “pline de viatã”, decît orice altceva. Deoarece o stîncã nu se miscã pe undeva, nu este mai putin “vie”, decît o fiintã omeneascã, pentru cã toti sunteti acelasi. Stim cã asta va fi greu de digerat, însã cu adevãrat începeti sã întelegeti esenta a toate astea. Deci, ce vã separã de noi, de o planetã, sau de Dumnezeu, de cerurile care se gãsesc deasupra voastrã, sau de apele profunde ? Doar un lucru, si asta este pur si simplu ochiul privitorului, sau mai degrabã, constiinta, cã voi sunteti o simplã parte a întregului.

Pentru cã Dumnezeu, este o energie creatoare, însã de asemenea, o constiintã, pentru cã fãrã constiintã, celãlat (Dumnezeu), nu ar putea exista. Energia purã, nu este nimic mai mult decît energie, are nevoie de constiintã pentru a fi creatã. Deoarece Creatia si a crea, sunt cele douã fete ale aceleiasi monede, însã în realitate, sunt opuse si ca atare, aceastã dualitate este originea la totul. CINEVA trebuie sã vadã, sau mai degrabã, sã observe, pentru ca Creatia sã EXISTE, si asta este baza totalã a Creatiei. Cele douã fete ale lui Dumnezeu, dacã doriti astfel : energie si creativitate. Mintea creînd materia, plecînd de la cealaltã parte, energia. Si asta dorim sã împãrtãsim cu voi. Voi existati, pentru cã constiinta voastrã v-a fãcut astfel, si constiinta voastrã, este doar o micã parte din UNU, baza, fundamentul a toate astea. Pentru cã sunteti doar o micã particulã a acestei enorme tapiterii de creativitate, toate lucrurile au fost fãcute pentru a exista, pentru cã Dumnezeu le-a fãcut. Voi sunteti constiintã, însã sunteti constiintã devenitã vizibilã, pentru cã EL v-a fãcut din eterele energiei, acele particule plutind, gata si asteptînd sã fie fãcute din nou, mereu si mereu. Pentru cã este ca o tabula rasa, o mare de DACÃ’s, dorind SÃ DEVINÃ/SÃ SE MATERIALIZEZE, fiind observate, gîndite pentru a exista, fiind create prin forta vitalitãtii, o constiintã, acel privitor tãcut, care observã totul.

Voi fãceti parte din asta, însã doar o micã parte, deoarece ceea ce faceti, este doar o micã picãturã în ocean. Dar, de asemenea sunteti Dumnezeu, si în acest fel, asta vã face atotputernici, cu alte cuvinte, puteti schimba lumea ? Clar cã rãspunsul esta DA, însã de asemenea este NU. Este Da, pentrucã puteti sã începeti sã creati VOI PROPRII. Si prin asta, puteti crea lumea voastrã. Însã nu puteti crea TOATÃ Creatia. Sau, mai degrabã, nu puteti sterge un lucru, si sã începeti din nou, deoarece asta nu include numai puterile voastre. Pentru cã, este o lectie enormã de co-creare, în separat, de mod a face totalitatea, plecînd de la unitãti separate. O unicã Fiintã, poate face ce vrea, el (sau ea), sau lãsati-ne sã folosim cuvîntul lui Dumnezeu, cu scopul de a reduce confuzia. Deci, dacã voi sunteti Dumnezeu, voi sunteti UNU, creatorul, unicul privitor care pune totul în miscare. Însã acest lucru, este doar primul pas. Pasul urmãtor este acesta : a face separarea, pentru ca fiecare particulã sã trebuiascã sã lucreze împreunã cu fiecare alta, astfel încît sã creeze. Cu alte cuvinte, creativitatea trebuie sã fie cît mai diversificatã possíbil, si aceastã diversitate, poate veni doar de la separare, sau de la dualitate, sau de la multiplicitate – lista de cuvinte nu are sfîrsit, însã adevãrul fundamental este acesta : pentru a asigura cel mai mare numãr possíbil de variatii, separarea trebuie sã fie stabilitã în primul rînd. Atunci si numai atunci, devin valabile conditiile optime, pentru a obtine un spectru complect de posibilitãti diferite, si asta a fost prima sarcinã a Creatorului. Si atunci, separarea a fost pusã în miscare – Big Bang-ul, dacã preferiti, si totul a început de acolo.


Lãsati-ne sã adãugãm, un alt strat important la aceasta : cînd voi, umanii, vorbiti despre Big Bang, vã referiti ca fiind originea universului vostru, însã, cînd noi vorbim despre Big Bang, vorbim despre originea la totul. Cu alte cuvinte, PRIMUL Big Bang, unicul care a precedat toate acestea. Pentru cã vorbim despre originea la toate, nu numai de supa primordialã, care a fost începutul, a ceea ce mai tîrziu sa dezvoltat ca Universul vostru, si “realitatea” voastrã. Nu, noi ne referim la TOTALITATEA Creatiei. Si ca atare, totul a început în acelasi mod, constiinta aceea pusã în miscare, observînd si punînd parametrii, pentru ca aceasta SÃ SE TRANSFORME în ceva. A fost ca aprinderea unui chibrit pentru a-l putea vedea în întuneric, pentru cã înainte de a fi aprins de cãtre constiintã, nu era vizibil. El EXISTA, însã nu era observat, si ca atare, el NU EXISTA. Însã în curînd a devenit TOTUL, imediat ce constiinta a intrat si a început sã-l observe, si observîndu-l, a început sã-l creeze, si ca atare, mintea a generat materia, din energie. Însã amintiti-vã, materia este doar un produs al imaginatiei, este doar energia aglomerîndu-se în ceva, care poate fi OBSERVAT. Din cauza asta, noi spunem din nou, lãsati ca mintea voastrã sã vã elibereze, pentru cã mintea voastrã, vã face sã dati un pas înapoi, încercînd sã vedeti, ceea ce nu puteti vedea. Sau, mai degrabã, doar vã împiedicã de a participa, pentru cã vrea sã vadã, ceea ce vede deja, si astfel ea se ridicã  deasupra la toate. Însã se gãseste deja acolo, gata pentru a fi observatã de cãtre voi, asa cum este observatã de cãtre Dumnezeu. Deci deschideti-vã ochii, si lãsati mintea voastrã sã ia o pauzã, si încercati sã vã conectati cu acea parte din Dumnezeu, care este adevãratul vostru Eu, si atunci, si numai atunci, totul va sosi la Existentã în fata voastrã.

Channelller: Aisha North
Translator: Florika

ISTORIA CREATIEI – Partea 1

ISTORIA CREATIEI – Partea 1Dragi prieteni!


Sãptãmîna trecutã, am început sã primesc ceea ce Companionii Constanti numesc “ajutoarele duple”, mesaje extra, împreunã cu acelea ale Manuscrisului. Aceste mesaje, se deosebesc de cele obisnuite, si primul care a fost referit a fi postat, a fost “actualizarea celei de-a Sasea Reuniuni, si aici se gãseste primul fascicol. CC, i-au dat un titlu, l-au numit  “Istoria Creatiei”. Nu stiu cîte pãrti vor exista, nici cît timp va continua Manuscrisul. Tot ceea ce stiu, este cã voi da un ajutor duplu, un anumit timp. Asa cã fãrã mai mult zgomot, asa cum la CC le place sã spunã, iatã Partea 1:“ Deci vom începe aceastã narrativã, concentrîndu-ne asupra unui subiect pe care stim cã îl aveti la inimã, si anume originea atomului, sau mai degrabã, originea masei. Cãci masa nu este altceva decît energia, însã a fost un concept care, prin istoria omenirii a fost gresit înteles în multe feluri. Aceste mici particule de energie în miscare, nu si-au gãsit o lungã perioadã de timp, întelegerea lor în constiinta omeneascã, pentru cã nu puteau fi vãzute, nu puteau fi percepute, si ca atare, a trebuit sã treacã mult timp pentru toti, înainte de a putea fi notate de cãtre voi. Însã acum, cum ati devenit bine versati în proprietãtile acestor pietre energetice de constructie a vietii, vã vom duce si mai departe. Pentru cã ati cãutat si cercetat refritor la aceastã micã particulã, pe care ati numit-o boson/ bosonul lui Higgs, si chiar dacã se pare cã ati gãsit urme ale ei, existã mult încã, care vã lipseste sã cunoasteti. Acest lucru este de înteles, cãci mult din ceea ce este, forta motrice în spatele a toate astea, este invizibilã, nu numai ochilor omenesti, dar de asemenea întregului echipament tehnic pe care l-ati dezvoltat. Însã, dacã am putea spune cã veti fi capabili sã o vedeti cu ochiul liber, si în adevãr motivul pentru ca asta sã se întîmple, sunt facultãtile care au fost implantate în creierul vostru în timpul acestor douã actualizãri intense.

Asa cum am afirmat de multe ori, omenirea trãieste într-o cutie îngustã, unde asa numitele legi ale naturii, sunt determinate ca find constante si imutabile. Bine, lãsati-ne sã vã spunem, bine-ati–venit în noua lume, unde nimic nici o datã nu va fi considerat ca imutabil. Cãci materia este energie, si energia este mereu maleabilã, si cînd veti începe sã accesati la nivelele pe care noi toti le frecventãm, veti vedea cum totul este maleabil. Nimic este constant, si nimic dureazã pentru întotdeauna, totul EXISTÃ constant, însã, într-o stare de schimbare care se leagã si desleagã cu o mare vitezã, depãsind cu mult, asa numita, vitezã a luminii. Lãsati-ne sã adãugãm cã viteza luminii, nu este de loc asa cum voi ati cronometrat-o. Sau mai degrabã, de acord cu capacitãtile voastre de mãsurare, este tocmai asta, însã este pentru cã nu puteti vedea cum particulele de luminã se miscã în realitate. Uneori, par a sta în repaus, însã dintr-o datã, fac ceea ce se poate numit un salt cuantic. Deci, voi vã gãsiti între aceste douã stãri al lui ACUM si al lui MEREU, si între ambele, totul merge înainte si înapoi, ca pachete mici de informatii, care în mod constant vorbesc unul cu altul, se schimbã, se transformã si evolueazã.

Este ca un punct pe un vizor, si apoi dispare, pentru a reapãrea în spatiu, într-un set complect diferit de coordenate. Astfel, poate cã acest lucru vã va putea da o micã perspectivã de cum ne putem afla în apropierea voastrã, chiar dacã, la urma urmei nu suntem aici ! Si de ce este cã noi vã putem vedea clar, însã voi nu ne puteti vedea ? Asa cum am spus în mai mult decît o ocazie, tot spatiul este asa de aglomerat, cã dacã totul ar fi vizibil în acelasi timp, voi nu ati avea nici o modalitate ca sã vã miscati. Sau mai degrabã, ati simti ca si cum fiecare moleculã simplã din spatiu, ar fi plinã de ceva, si prin urmare ceea ce vã acoperã, de asemenea acoperã mult mai multe, si ar fi greu sã gãsiti un mod de a naviga prin aceastã supã de energie. Cãci , într-adevãr, acesta este cazul, avînd în vedere cã ceea ce vedeti este doar un strat subtire de TOT ceea ce existã. Cãci tot ceea ce existã, ocupã acelasi spatiu, însã voi sunteti limitati într-un simplu strat, dintr-un numãr de nenumãrate straturi, ocupînd toate acelasi spatiu. De aceea, ceea ce puteti referi ca un spatiu fãrã sfîrsit, asa ca o distantã enormã, dacã ar fi mãsuratã în metri sau chiar în ani-luminã, este în realitate foarte, însã foarte mic, cel putin cînd voi mãsurati în formele voastre de lungime si lãtime. Însã dacã mãsurati în felul nostru, este într-adevãr o sferã imens de compactã de “realitate”, toatã ambalatã împreunã, într-un spatiu foarte, dar foarte mic. Însã împrãstiate în interiorul acestei sfere, existã un numãr infinit de straturi.

Stim cã asta o sã vã zãpãceascã capul, însã dacã vã gînditi, cã atunci cînd vã uitati la cer noaptea, vedeti totul ca si cum ar fi foarte departe. Dar, si dacã vã vom spune cã tot ceea ce aveti nevoie pentru a se lega la toate astea, se aflã literalmente la îndemîna dvs., si cã le puteti atinge ? Pentru cã nu este departe, este AICI, însã este plasat pe un strat, si din cauza asta vi se pare cã se gãseste la o distantã infinitã de voi. Voi de asemenea sunteti spatiu, însã vã gãsiti ÎN spatiu, si spatiul este o cantitate mãsurabilã. Cãci SPATIUL este energie, nu este distantã, si ca atare, poate pãrea a fi distant de voi, însã nu este. Cãci spatiul este egal cu energia, este egal cu un cîmp morfogenetic. Cu alte cuvinte, nu este nimic altceva decît o cantitate definitã de energie care ocupã spatiul minim disponibil. Pentru cã energia nu are nevoie de spatiu pentru a EXISTA, ea EXISTÃ, oricît de mare sau micã pare ochilor omenesti, în realitate creierului omenesc. Deci, data viitoare cînd oamenii vostrii de stiintã, vor vorbi despre imensitatea spatiului, gînditi-vã la posibilitãtile infinite ale spatiului, si stiti cã puteti accesa la fiecare parte simplã a lui, începînd din confortul casei voastre.

În realitate totul este energie, însã iluzia pe care o creeazã, este cã existã lucrul acesta pe care îl numiti ca masa. Pentru cã atunci cînd aveti masa, voi aveti nevoie de spatiu pentru ca sã o contineti. Însã energia nu are nevoie de nici un spatiu, ea EXISTÃ doar. De aici, originea Big Bang-ului. A început cu o întepãturã de ac, a unei simple particule, totul într-o dimensiune, sau mai degrabã, într-o nu-dimensiune, si atunci a început sã se reveleze începînd de acolo. Însã este doar o iluzie, asemãnarea unui lucru tangibil cu lãtimea, profunzimea, înãltimea, etc ... si atunci fiecare obiect simplu este situat într-un context cu toate aceste obiecte imaginare, creînd Creatia. La urma urmei, toatã importanta este în nume, nu-i asa ? Pentru cã totul era CREAT, totul este creat plecînd de la energie, însã totul este o iluzie, ceva care poate fi mutatã si transformatã, si miscatã dupã vointã.

Si cine a creat toate acestea ? Cine este Dumnezeu ? Dumnezeu, este creatie, si vointa totalitãtii acestei energii, unicul scop sau mai degrabã, SUFLETUL scopului. Se gãseste aici pentru A EXISTA, pentru A FI în toate felurile imaginabile, si apoi altele. Creazã mereu, pentru cã asta este ce ESTE. Creazã în toate dimensiunile si toate stãrile, este maleabil si viu, si tu esti EL, si împreunã, este totul. Este única sursã simplã, esenta divinã, entitatea vie, TOTUL, respiratia, sunetul, tactul, frica, mînia, bucuria, dragostea si ura. Si toate astea si mai încã. Se gãseste aici, pentru pur si simplu a fi, si doreste SÃ FIE totul. Si asa, trãieste si creeazã, cãci este despre creatie cã este vorba.

Si cine esti tu ? Tu de asemenea esti EL, în formã definitã, însã acum, aceastã formã, este pe cale de a fi schimbatã, si transformatã într-un nou tu. Da, stim cã acest cuvînt este ofensãtor, însã este TOTUL un joc, fie cã “trãiesti” pe planeta Pãmînt, sau în orice alt loc, pentru cã suntem toti jucãtori în acest joc, suntem toti egali, si ne gãsim aici pentru A FI chiar, acea micã parte definitã din totul. Esta ca si cum am degusta arome diferite, sau ne-am uita la culori diferite, am experimenta haine sau sexuri diferite, sau mãrimi diferite, sau orice altceva. Este a crea exact atîtea varietãti , cîte sunt posibile, totul conectat înãuntrul acestui balon infinit de mic, cu eticheta, Toate ale Creatiei.

Nu este enorm, însã este interminabil. Nu ocupã mai mult spatiu decît o simplã particulã a unui unic atom, însã, cuprinde totul, pentru cã cuprinde tot ceea ce îti poti imagina. Însã este totul o iluzie, în adevãr, o specie de hologramã, însã o hologramã vie si cu respiratie, totul pus împreunã, pentru propria lui distractie. Si tu faci parte din asta, pentru cã asta esti tu, asa cum sunt eu, sau oricare altul. Eu sunt tu, si tu esti eu, si noi suntem voi, si voi sunteti noi, si împreunã, suntem El, esenta, organismul viu, si respirînd, si care este doar UNU. Un unic punct de luminã, creîndu-se, mereu si mereu în TOTUL.

Deci, pentru ca sã nu crezi cã mintea ta a luat-o razna, nu a luat-o, pur si simplu este în curs de a fi legatã din nou la UNU, si astfel vei sti fãrã umbrã de îndoialã, cine esti. Esti totul, însã esti o persoanã únicã. Te gãsesti aici si EXISTI, si cu toate astea, nu existi. Totul este un joc, totul este despre a pune în miscare lucrurile si fiintele care se vor CREA pe ele însisi, fãcîndu-le sã aparã, si dupã aceea, punîndu-le pe toate sã interactioneze într-um mod care mãreste posibilitãtile de sute de ori. Pentru cã totul este un cîmp cuantic de posibilitãti, si Creatia trebuie sã depunã eforturi pentru a le experimenta pe toate, si asa, toate acestea, sunt de asemenea, o mare parte din joc.

Pentru cã te gãsesti în mijlocul unui joc de schimbare, deoarece esti supus unui tip de experientã foarte diferitã, în timp ce esti transformat, plecînd de la un tip de jucãtor, la o formã foarte diferitã, totul în mijlocul creatiei vechi. Si nu toti jucãtorii suferã aceleasi schimbãri, si încã o datã, asta va mãri numãrul de variabile. Poate pãrea cruzime, însã asa cum stii, este doar magie.

Si care va fi rezultatul la toate astea ? Bine, lãsati-ne sã spunem cã Dumnezeu stie. Sau mai bine zis, într-adevãr posibilitãtile sunt mari, si aceastã planetã va face un viraj brusc, pentru a deveni o sferã de o vibratie asa cum nu sa mai întîmplat nici o datã. Cu alte cuvinte, gustul sau  aroma este în schimbare deja, si se schimbã în ceva care va fi infinit mai agradabil, pentru majoritatea fiintelor adunate aici. Pentru cã, chiar dacã este o iluzie, este aceea în care fiecare jucãtor, este o parte constientã din asta, si chiar dacã nici unul dintre ei nu are o imagine complectã, încã asa, ei sunt o parte intrínsecã a jocului. Credem cã în vremurile care vor veni, voi veti vedea sclipiri de ceea ce se gãseste în spatele scenei, si într-un mod foarte diferit de cel anterior, pentru cã acum STII, si vei începe sã vedeti printr-un strat de “realitate”, care este foarte, foarte fin, si veti începe sã vedeti celelate straturi din spatele ei. Dar din nou o spunem, cã ele nu sunt mai “reale” decît acesta, si cu toate astea, încã fac parte din acest plan. Si acum, planul este de a face sã conveargã aceste planuri, pînã atunci separate, si sã creeze ceva deosebit.

Este despre a CREA, si despre energia de a dori A FII TOTUL, si asta esti în curs de a face. Este aceastã energie, fiind tu, fiind un copac, fiind apã, gheatã, foc si toate stãrile intermediare. Este de a fi o aromã, care este un sunet, si a fi ambele în acelasi timp. Deci, acum odinhiti-vã mintile voastre, permiteti-vã sã fiti atît de liberi, pe cît puteti, si bucurati-vã de plimbare !


(Nota Translatoarei: Bóson (portughezã brazilianã), sau boson(portughezã europeanã), este o particulã, care are un spin întreg (în unitãti de ), si se supune statisticii lui Bose-Einstein-1. Are acest nume în onoarea fizicianului indian Satyendra Nath Bose-2.  Între exemplele de bósoane se gãsesc particulele elementare ca: fotonul, gluonul, bósonul Higgs, si particulele composite, cum ar fi mezonii si nucleele atomice stabile, cum ar fi heliul-4.)

Channeller: Aisha North
Translator: FlorikaPartea 363 . 11:10:2013

Manuscrisul de Supravietuire - Partea 363 – 11 Octombrie, 2013

Simbolurile de succes pot fi multe, însã deocamdatã, ne vom concentra doar în unele care vor apãrea multora dintre voi. Voi aveti si veti începe sã vã conectati în asa fel, cã vã va permite sã începeti sã vedeti lucrurile, si cînd ne referim la asta, nu ne referim neapãrat la lucrurile tangibile, pe care le puteti atinge, simultan, cu mîinile goale. Ne referim la simboluri si forme, care poate nu contin nici o informatie, pe care voi  ati întelege-o din punct de vedere omenesc, însã despre simboluri care poartã în ele însisi, informatiile esentiale care vor lãsa în voi marca lor, într-un mod care vã va fi de un mare ajutor. Este clar cã acest întreg mesaj, orice mesaj pe care îl veti putea primi în acest tip de formã, de asemenea transmite multe informatii despre voi.
Deoarece , ceea ce voi VEDETI, nu întotdeauna este TOTUL ceea ce voi aveti. Voi veti vedea aceste cuvinte, si veti vedea sensul lor, însã adãugîndu-se la nivelul superficial de informatii, existã multe, multe altele, si acum ele încep sã devinã evidente, pentru mai, si mai multi dintre voi. Pentru ca sã VEDETI ceea ce nu ati vãzut înaite, însã nu ne referim la oameni mici verzi în discuri zburãtoare. Nu, la ceea ce noi ne referim, sunt formele nu-verbale de comunicare, comunicarea care este un proces continuu în toate momentele, dar, despre care voi nu aveti chiar aceastã cunoastere. Pentru cã voi sunteti expusi în mod constant la multã informatie, însã aceste informatii au fost ascunse de ochii vostri, asa cum au fost. Cu toate acestea, ele mereu au fost acolo, si acum, multi dintre voi, încep sã fie capabili sã le discerneze.
Ele vor apãrea ca si cum ar fi de nicãieri, si voi le veti „vedea” în multe moduri. Nu ca proiectii pe perete, poate, si nu prin aceste deschideri externe, a ochilor vostri omenesti. Nu, voi le veti vedea pe dinãuntru, însã ele vor fi asa de clare pentru voi, ca si cum ar fi lucrurile pe care le puteti vedea cu ochii vostri. Voi nu veti neapãrat „obtine” sensul lor ca atare, însã voi încã, veti fi capabili sã discerneti o informatie vibrationalã, a acestor simboluri si formele pe care ele le poartã, si veti nota cã ele au un efect asupra voastrã. Pentru cã aceastã formã de comunicare, este extrem de eficace si puternicã, si chiar dacã nu sunteti constienti de asta, voi de asemenea trimiteti înspre AFARÃ acest tip de informatii, nu le primiti doar. Deci, fiti atenti la ceea ce ele spun, si vedeti dacã puteti începe sã auziti aceastã conversatie în vreun fel, însã putem sã vã garantãm, cã voi veti fi capabili sã o faceti. Numai, sã nu vã asteptati sã fiti capabili sã transcrieti toatã informatia pe care o primiti în acest mod, pentru un limbaj omenesc. Pentru cã nu existã cuvinte suficiente, pentru a face exact asta. Însã voi nu aveti nevoie de cuvinte, pentru a le descrie în acest fel, cãci veti fi capabili sã absorbiti totul, fãrã ca sã treceti prin centrul limbajului vostru, care este o parte intrinsecã a creierului omenesc. Pentru cã tu, esti mai mult decît creierul tãu, indiferent de cît de incredibil de complex este el, si acum, voi veti începe sã redescoperiti asta dea-binelea.
Canal: Aisha North
Translator: Florika

Thursday, October 10, 2013

Partea 362 – 03 Octombrie, 2013

Manuscrisul de Supravietuire- Partea 362 – 03 Octombrie, 2013


Asa cum poate ati observat, roller coaster cîstigã de fapt vitezã, si multi se simt ca si cum ar fi aruncati dintr-o parte în alta, în aceastã plimbare de neprevãzut. Ar putea pãrea totul haotic, însã vã rugãm, sã ne credeti cînd vã spunem, cã chiar dacã nu vi se pare astfel, totul se gãseste sub control.

Pentru cã vedem ceea ce nu ati fãcut încã, si stim ceea ce aveti încã de fãcut, si ca atare, vom fi mereu la îndemînã pentru a vã mentine actualizati cu procesul. Stim cã poate pãrea foarte frustrant, sã rãmîneti luptînd cu acest sentiment de a fi lãsati afarã în frig, însã, din nou, voi nu ati fost lãsati în afarã, din proprie initiativã. Sau mai degrabã, voi vã gãsiti pe acest circuit, mai ales pentru tot ceea ce aveti încã de experimentat, si restul nu a scãpat de sub controlul vostru, pur si simplu se aflã sub gestiunea managerilor care monitorizeazã toatã aceastã operatiune.

Asa cum am spus de mai multe ori, aceastã operatiune este extrem de complexã, si nu este permis ca toti participantii sã fie la curent cu tot ceea ce se întîmplã, în acelasi timp. Acest lucru, nu este un semn de neîncredere, sau chiar de concediere, este pur si simplu o mãsurã de sigurantã, pusã în aplicare, cu scopul de a permite ca fiecare parte a acestui plan enorm, sã ruleze cît mai bine possíbil, fãrã întreruperi inutile. Vedeti, partea voastrã în acest proces, este de fapt vitalã, si ca atare, voi sunteti protejati cît mai mult possíbil, de orice lucru, care poate sã vã adãuge vre-un efort, în sarcina voastrã deja dificilã. Astfel, dorim sã profitãm de aceastã ocazie, pentru a vã aminti încã o datã, cã voi sunteti protejati în multe feluri, si chiar dacã voi în aceste momente vã simtiti mai fragili decît solizi, sã stiti cã nu este cu adevãrat cazul. Voi deveniti de necrezut de capabili pentru a suporta tensiunea acestor cresteri vibrationale, care au loc într-un ritm din ce în ce mai rapid acum, vã rugãm, încercati sã vã puneti mintea în voie, chiar cînd în mod clar corpul nu va fi. Pentru cã voi sunteti fãcuti dintr-un material resistent, dragii mei, si mai puternici veti deveni, chiar acei care încã mai pot avea ceva suspiciuni, cã sunt lãsati în afarã din toate acestea. Amintindu-vã, acesta nu este un proces uniform, unde toti si fiecare dintre voi sunteti executati prin exact aceeasi configuratie, cu scopul de a înainta fizic si altfel. Nu, este un proces adaptat cu grijã , si foarte individual, care ia în consideratie, toate aspectele fiecãruia dintre voi.

Deci sã stiti cã, chiar dacã vã simtiti aruncati între cîteva extreme joase si înalte, voi demonstrati o curbã ascendentã în toate tabelele care detaliazã progresul vostru. Stim cã aceastã înclinatie, ca întotdeauna, va servi de slabã consolare unora dintre voi, însã, din nou spunem cã ne gãsim aici pentru a vã ajuta la fiecare pas în aceastã cãlãtorie magicã, si atunci cînd veti simti nevoia de a întinde mîna, pentru a gãsi o mînã de ajutor, sã stiti cã vã gãsiti înconjurati de o multime peste tot. Chiar în zilele în care voi vã veti simti singuri si lipsiti de tot ceea ce obisnuiati sã aveti, voi sunteti scufundati într-o strãlucire de sprijin iubitor, care emanã nu numai din aceastã reuniune de suflete iluminate care se auto-denumesc Lacul, însã de asemenea de cãtre noi si atîtia altii ca si noi. Pentru cã voi sunteti fiinte speciale, magice, acei care fac ca asta sã se întîmple, si ca atare, voi nu veti merge nici o datã singuri.

by Aisha North on October 03, 2013


Translator: Florika
Partea 361 – 01 Octombrie, 2013

Manuscrisul de Supravietuire- Partea 361 – 01 Octombrie, 2013


Pînã în prezent, cea mai mare parte dintre voi sunt obisnuiti sã fie dãrîmati de aceste vîrtejuri inconveniente de tulburãri energetice, si cu sperantã, ati început sã întelegeti natura binevoitoare a acestor bombardamente. Stim foarte bine, cã multora dintre voi, bombardamentele proprii nu le aduc nici o satisfactie, pentru cã ei par a reactiona rãu, o datã ce se conecteazã cu corpul lor. Dar totusi, disconfortul pe care ele le pot provoca, nu va depãsi valoarea beneficiului pe care acesti mesageri ai luminii o transportã, si ca atare, reuniunea majoritãtii voastre, a fost de acord cu aceste runde pînã acum.

Ceea ce ele cu adevãrat fac, în afarã de a redefini corpul vostru pentru o stare mai mult sau mai putin constantã de turbulentã, este de a re-lega tot organismul vostru, în asa fel, în care nimeni nici o datã nu a mai vãzut asa ceva. Stim cã voi ati mai avut înainte un mare numãr de mesaje continînd aceeasi informatie, însã vom elabora acest subiect ceva mai mult. Asa cum vorbisem anterior, corpul vostru fizic, nu este altceva decît o minunãtie, si ca atare, beneficiile suplimentare pe care le recoltati acum, în multe feluri, se vor adãuga în plus acestei fiinte magice. Asa cum bine stiti, multe dentre acestea nu vor fi evidente unui observator extern, însã pentru voi, totul va începe sã se întruneascã într-un mod foarte nou acum, si voi veti începe sã vã bucurati într-adevãr de rezultatul acestei munci intense. Da, a fost dureros pentru multi dintre voi, si durerile sunt ca o mascã obisnuitã a efectelor benefice, pe care aceste gemete si lamentãri le provoacã. Cerusem deja tuturor, sã aruncati o bunã privire în voi însusi, si vedem cã ati avut deja unele efecte asupra voastrã chiar.

Adicã, voi puteati fi obtinut o întrezãrire, însã chiar dacã asta lasã o marcã de nesters în voi, ar fi doar o micã întrezãrire asupra magnitudinii a ceea ce contine acum acest frágil corp uman. Pentru cã acest recipient cãrnos, gãzduieste acum o lista nesfîrsitã a ceea ce multi vor numi “ trãsãturi din altã lume ”, si ce vrem sã spunem cu asta ? Ei bine, am spune doar cã limitãrile anterior plasate asupra fintei voastre, nu mai sunt la locul lor, si chiar dacã voi ati avea nevoie de ceva timp pentru ca într-adevãr sã explorati aceste zone care pînã acum au fost considerate ca inexplorabile, sau poate pentru a fi mai precisi, inexistente, acum este momentul de a da primii pasi ezitanti în aceste spatii goale pe hãrti, ca si cum ar fi fost, si sã începeti sã explorati noul voi. Pentru cã voi sunteti cu adevãrat noi, în toate sensurile pe care le-ati putea descrie, si în plus, altele.

Pentru cã acestea nu sunt podoabe superficiale, acestea sunt de fapt cîteva schimbãri de extrem de lungã distantã si foarte cuprinzãtoare, care vã vor ridica literalmente în sus, mai departe de aceastã cutie micã marcatã cu legenda “homo sapiens”. Poate ar trebui sã vã dãm un întreg nou nume, pentru cã în multe aspecte, sunteti o nouã specie care pune picioarele pe acest pãmînt sfintit, pe aceastã planetã pe care multi o numesc Mama. Si care ar fi numele cel mai potrivit ? Ei bine, vã sugerãm “homo libertus”, eliberatul, ilimitatul, acel care va da un pas înainte, si va lua întreaga sa lume cu el, cãtre un viitor nou.

Pentru a aminti, nu numai voi, deveniti noi, de asemenea este aceastã planetã minunatã a voastrã, si ca atare, ea de asemena zboarã sub o nouã flamurã. Ea nu mai este mama obositã, ea este de fapt singura victorioasã, aceea care sa urcat din genunchi, si a început sã-si recupereze din nou cea mai mare parte din fosta sa putere, deci o vom numi Victoria, de acum, si dupã aceea, vom vedea ce nume ea îsi va oferi ei însãsi. Pentru cã ceea ce se gãseste într-un nume, este ca un semn, o semnãturã, o vibratie a ceva care este cu adevãrat nou, chiar dacã este asa de vechi ca vîrstele. Pentru cã voi toti ati venit din semintele aceluiasi uter, care a dat origine la toate, si ca atare, sunteti doar o micã umflãturã , într-un corp enorm de luminã, însã care obisnuiati sã stati numai amortiti sub firele de nisip, si acum voi începeti sã strãluciti cu aceeasi luminã ca a stelelor de pe firmament. Si acum, cum sunteti invitati pentru a înainta, si a traversa pragul tuturor camerelor, ale cãror usi au fost deschise pentru voi, putem numai sã spunem, cã lumina voastrã va începe sã se creascã exponential. Acum, barierele sunt coborîte de fapt, si vã invitãm pe toti sã vã aventurati cu îndrãznealã în acest nou teritoriu. Pentru cã voi toti ati gîstigat dreptul de a pretinde acest teren ca fiind al vostru, si ca atare, vã cerem sã nu vã opriti acum, dar sã dati un pas înainte cu ochii larg deschisi, pentru a nu pierde nici una din aventurile care vor veni.

by Aisha North on Outubro 01, 2013


Canal: Aisha North


Translator: Florika
Tuesday, October 1, 2013

Partea 360 – 29 Septembrie, 2013

Manuscrisul de Supravietuire- Partea 360 – 29 Septembrie, 2013


Asa cum multi dintre voi ati observat, curentele vin din ce în ce mai mult la suprafata multora dintre voi, care vor începe sã asculte soaptele a ceva nou, în toatã aceastã frãmîntare, care se petrece în jurul vostru. Voi vã puteti simti încã putin sub efectul tuturor acestor ajustãri de vibratie intensã, si cu toate acestea, existã de asemenea un alt lucru care începe sã vinã literalmente la suprafatã, pe mãsura ce începeti sã deveniti mai capabili de a deschide ochii si auzurile din nou, dupã o lungã scufundare în aceste ape de schimbare.

Deoarece asta, pentru multi dintre voi a fost un calvar, si nu a fost usor nici mãcar sã fi avut o respiratie, si cu atît mai putin de a se putea centra asupra acestor schimbãri care au loc. Însã acum, cum zgomotele încep sã devinã mai slabe, voi toti veti avea a micã ideie de ceea ce toatã aceastã energie a adus cu ea. Pentru cã, asa cum ne place sã spunem, aceste energii nu vin nici o datã cu mîna goalã, si chiar dacã cu totii v-ati plînge si geme, ele vor extrage din corpul vostru fizic, primele semnale ale acestui „bagaj” pe care îl purtati cu voi, si ceea ce este mult mai interesant pentru noi toti, voi inclusiv, sunt celelalte efecte pe care aceste energii le vor avea asupra voastrã. Nu fãcem toate acestea, pentru ca voi sã vã simtiti rãu în nici un fel, si chiar dacã cîtiva dintre voi se gîndesc cã ne bucurãm de acest disconfort în voi, nu avem nici o plãcere cu toate aceste efecte colaterale pe care aceastã muncã grea o are asupra voastrã. Dimpotrivã, acest lucru este privit ca o consecintã destul de regretabilã, însã inevitabilã de-alungul acestui proces, si ca atare, din nou spunem, chiar dacã ele par a fi mai mult decît puternice uneori, nu va dura mult timp, pînã cînd cu totii veti spune, cã la urma urmei, a meritat.

Si astfel, ne întoarcem la motivul real al acelora care trec prin acest „storcãtor”, ca si cum ar fi. Voi treceti prin ceva care nu este altceva decît un miracol, si asta este un fapt fãrã egal oriunde, si da, vrem sã spunem, oriunde, În Toatã Creatia. Pentru cã ceea ce voi faceti acum, întrece cu mult ceea ce mai nimeni a reusit sã o facã, pentru cã voi transformati literalmente vehiculele voastre fizice într-un tip complect diferit, care va fi capabil sã stea peste decalajul între lumi, într-un mod în care mai nimeni , nici o datã nu a fost capabil sã o facã, si ca atare, veti fi pionierii în toate aspectele cuvîntului.

Stim cã acest lucru nu va fi o noutate pentru multi dintre voi, însã cum ati observat, nouã ne place sã repetãm mesajele noastre în timp. Chiar si asa, ceea ce poate fi noutate pentru toti, este amploarea schimbãrilor pe care le-ati realizat. Multi spun cã voi treceti printr-o metamorfozã a structurii voastre, care încã este bazatã pe carbon, la ceva, care în multe aspecte, poate fi comparat cu o structurã cristalinã, si acest lucru este într-adevãr asa. Dar ceea ce multi au tendinta de a uita, este cã cea mai mare parte a acestui proces, nu este doar despre alterarea proprietãtilor fizice, este de asemenea, despre alterarea altor proprietãti si aspecte, mai putin fizice ale persoanei voastre. Cu alte cuvinte, cînd vorbim despre schimbãri în structura voastrã, de asemenea ne referim la „software”, ca sã spunem asa. Cu alte cuvinte, toate urmele si cãile care erau imprimate în voi, ca o parte naturalã a vietii ca o fiintã umanã, toate aceste rutine vechi si modele care v-au condus spre o anumitã directie. Toate aceste cãi vechi trebuie sã fie sterse si înlocuite, în asa mod, ca literalmente sã vã elibereze de toti inhibitorii vechi, pe care voi toti îi transportati în interiorul vostru, astfel încît sã puteti activa toate celelalte laturi care au fost mentinute latente pentru o lungã perioadã de timp. Este în multe aspecte, ca si cum ati lua un computador si îl demontati în bucãti, scotînd piesele vechi si uzate si instalati unele noi. Si asta este ceea ce facem în colaborare cu voi. Astfel, nu numai cã voi veti primi un nou set de componente de hardware, care vã vor face si mai indestructibili pe mãsurã ce deveniti mai capabili sã rezistati la toate aceste nivele în crestere, de vibratie, voi de asemenea, sunteti creati cu un nou set de proaspete si nealterate programe, pe care le aveti la dispozitia voastrã, pentru ca sã puteti literalmente sã începeti sã vã recreati pe voi însisi, si lumea împrejurul vostru, plecînd de la zero.

Acest lucru sunã prea frumos pentru a fi adevãrat, însã este de fapt ceea ce tot acest proces cauzeazã. Dar, pentru o persoanã dinafarã, aceastã operatie nu va fi vizibilã. Pentru cã voi nu vã veti schimba culoarea, asa cum s-ar pãrea, sau ati cîstiga un membru în plus, sau vã veti schimba aspectul exterior, dar în orice mod, voi veti arãta foarte diferiti. Nu, asta este totul despre aceste schimbãri profunde, schimbãri care vor face o lume de diferentã pentru voi toti, însã pentru un ochi neinstruit, nu este usor de detectat. Însã multi vor pricepe cum aceste schimbãri vor deveni din ce în ce mai evidente, în vietile voastre acum, si dacã vã uitati în oglindã, veti veda ceva uitîndu-se la voi, care nu se gãsea înainte acolo. Veti vedea o adîncime în voi care nu era vizibilã înainte, si în aceastã adîncime, se gãseste promisiunea unui viitor pentru care v-ati sfortat sã-l gãsiti, pentru o lungã perioadã de timp. Si acest viitor este mai aproape de voi toti, pentru munca grea a acestor ultime douã sãptãmîni, si vã invitãm pe toti ca sã vã luati ceva timp, si sã începeti sã vã familiarizati cu el. Deoarece el se gãseste aici, si nu doreste altceva decît sã vã spunã Bunã Ziua tuturor. Deci, ridicati captele voastre obosite, si aruncati o privire, vã garantãm tuturor cã veti vedea cel putin o întrezãrire, dacã veti încerca.

Canal: Aisha North
Translator: Florikagtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

universal creed

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

ET FIRST CONTACT RADIO -- MAARTEN HORST


ET-FIRST CONTACT ON BBS-RADIO avatar.jpg

Broadcasting Schedule:

Mondays at 11 AM PST / 2 PM EST / 20:00 CET via:www.findingvoicesradio.com

Thursdays at 1 PM PST / 4 PM EST / 22:00 CET via:http://www.bbsradio.com/bbs_talk_radio_station1.php

Sundays at 10 AM PST / 1 PM EST / 19:00 CET viawww.findingvoicesradio.com

More info:http://www.bbsradio.com/etfirstcontactradio

People can donate tomaartenhorst@zeelandnet.nlvia PayPal.

sirius