PUTIN






2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE



Saturday, September 28, 2013

Scurtã actualizare privind energiile– 23 Septembrie, 2013

Manuscrisul de Supravietuire - Scurtã actualizare privind energiile– 23 Septembrie, 2013
 
Dragi prieteni!

Ziua de ieri sa încheiat pentru mine cu o injectie masivã de energie. Asa cum am comentat deja în mesajul precedent, m-am asezat noaptea trecutã, reconectîndu-mã la Lac si la ascultarea energiilor Echinoctiului. A fost ATÎT de puternic. Am”vãzut” cã ne transformam cu totii în flãcãri albe individuale, formînd un cerc de foc împrejurul apelor turcoaz ale Lacului. Am înteles cuvîntul <>, în momentul în care am simtit un flux puternic de particule, apãrînd din ansamblul acestui cerc, si imaginea pe care am primit-o, a fost cã era ceva asemãnãtor cu Large Hadron Collider de la CERN. M-am prãbusit pe pat dupã aproximativ 40 de minute, însã energiile au continuat sã se dezlãntuie în mine, timp de douã ore sau mai mult. În aceastã dimineatã, mã simteam atît de plinã de enrgie, cã a trebuit sã merg sã lucrez în gradina mea de zarzavat, timp de cîteva ore, înainte de a mã aseza pentru a canaliza mesajul de astãzi. Încã mã simt plinã de energie si gata pentru a FACE lucruri, ceea ce astept cu adevãrat, cu adevãrat asta se gãseste aici pentru a rãmîne!

Acesta este mesajul pe care l-am primit azi de la CC:

<< Asa cum multi dintre voi au remarcat deja, fluxul masiv de luminã care va inundat în cursul sãptãmînii trecute, a avut deja un impact pe sistemul vostru. De data asta, nu ne referim la orice disconfort fizic, ci mai degrabã la ceea ce voi puteti experimenta dupã toate astea. Pentru unii, asta va fi ca si cum ar fi primit un nou contract de viatã, în multe feluri, pe mãsurã ce sunteti umpluti cu o rezervã aparentã fãrã sfîrsit de energie, care vã va ajuta sã furnizati toate eforturile pe care sunteti pe punct de a le intreprinde. Pentru altii, asta va fi ca si cum ar simti cã totul se calmeazã în sfîrsit în ei, permitîndu-le sã fie capabili de a avea o privire de ansamblu asupra tuturor lucrurilor.

Dupã cum stiti cu totii bine, atunci cînd vã gãsiti în mijlocul acestor enorme explozii de energie, asta poate sã facã sã fie difícil sã vã concentrati, de mod cã vã veti simti ca pierduti în mijlocul valurilor, ca si cum ati fi pierdut contactul complect cu pãmîntul. De fapt, nu este cazul, noi ne permitem sã ghicim cã multi dintre voi se simt ca si cum ar fi iesit mai mult din apã. Deci, aruncati o privire împrejurul vostru, si vedeti dacã puteti detecta schimbãrile, nu numai în spatiul vostru personal, dar de asemenea mai departe. Prin urmare, veti fi în mãsurã chiar de a VEDEA ceea ce se întîmplã cu adevãrat, si în multe privinte, este possíbil ca umbrele sã fi fost eliminate o datã pentru totdeauna. Deoarece cu aceastã pauzã, apare mai multã claritate, si voi veti fi capabili sã o întrebuintati pentru a gãsi calea voastrã, în mijlocul la ceea ce altii pot denumi de moloz, însã pentru voi, va fi ca si cum ati merge pe o cale între multe obstacole care se ridicau pe vremuri pe drumul vostru. Deci, respirati profund, si deschideti-vã complect inima voastrã si ochii vostrii, la ceea ce se gãseste în fata voastrã. Noi credem cã voi toti veti gãsi ceva care sã vã înveseleascã, dacã o veti face. >>

Cu mult drag de la mine, Aisha.
Canal: Aisha North
Translator: Florika

Wednesday, September 25, 2013

Partea 357 – 21 Septembrie, 2013

Manuscrisul de Supravietuire- Partea 357 – 21 Septembrie, 2013


Ne întoarcem la voi pentru a oferi tuturor o imensã palmã prietenoasã pe umãr,  si chiar dacã sunã putin condescendent pentru unii, luati-o ca adevãratã, o mãrturie a celui mai mare respect al nostru pentru activitatea pe care o îndepliniti. Cãci voi nu sunteti mai putin decît Maestrii, dragii mei, pe mãsurã cã fiecare (ea) si fiecare (el) dintre voi, continuã sã se arate la înãltimea provocãrilor care se prezintã, ajutînd loviturã dupã loviturã pentru a transforma energia.
Aceastã energie face minuni, nu numai pentru voi, ci pentru toatã lumea voastrã. Si acum, veti începe sã vedeti rezultatele la toate acestea, chiar în asa numitele mass-média, spuse de masã. Cãci dacã deschideti ochii si priviti în jurul vostru, veti detecta de fapt o schimbare în atmosferã la nível global. Retorica urii si a fricii, începe sã disparã în unele puncte fierbinti ale lumii voastre, si în locul ei, veti gãsi discursul dreptãtii pe buzele liderilor, care pînã atunci fuseserã mai interesati în diseminarea neîncrederii si incitãrii la mînie, a semenilor lor.
Deci da, vîntul si-a schimbat directia, si multe dintre aceste suvite de luminã au început sã aparã putin peste tot. Si nu uitati nici o datã motivul pentru care ele apar, este dorinta voastrã de a lãsa ca toatã aceastã luminã, sã traverseze vehiculul vostru fizic, si sã pãtrundã chiar pãmîntul pe care voi îl cãlcati. Asta ar putea pãrea de necrezut si naiv pentru unii, dar este acest fapt el însusi, care a asigurat ca planeta voastrã, sã fie angajatã într-un proces de renastere, în acelasi timp ca si voi.
Pentru cã voi sunteti intrinsec legate de ea, Corabia-Mamã a voastrã, dacã o putem numi astfel, si prin voi, aliatii cei mai apropiati ai ei, un mare flux de energie înãltãtoare, s-a rãspîndit de foarte mult timp acum. Prea mult timp, asa pare a fi unora dintre voi, cãci vehiculele voastre fizice au purtat uneori, sarcini din cele mai grele. Însã cantitatea pe care ati reusit sã o transmiteti pînã în prezent este departe de a fi o bagatelã, pentru cã ea a împins limitele în toate sensurile cuvîntului, si a reusit sã facã sã se încline balanta fãtis în favoarea luminii.
Cãci acesta a fost un procedeu de reechilibrare oarecum, care a fost prejudicat imens, timp de eoane, si ca atare, calea pentru a ajunge la echilibru, a fost lungã si grea. Si cînd vorbim despre echilibru, în acest caz, nu este vorba de o repartitie egalã, între întuneric si luminã. Este mai degrabã un raport predeterminat, a celor douã componente esentiale în Creatie, care au fost introduse ca ideal demult. Aceasta poate pãrea confuz, dar este de fapt un raport care poartã numele de proportia de aur, sau de proportia divinã. A nu se confunda cu conceptul, cu care specificati acelasi nume. Nu, atunci cînd vorbim de prorportia de aur, este pentru a descrie esenta chiar a vibratiei care va mentine conditiile perfecte, ale unei planete dedicate luminii.
Si acum, planeta voastrã, a trecut pragul din nou, intrînd în domeniul acestei proportii de aur. Încã o datã, atîta timp cît locuiti într-un loc unde masa este egalã cu realitatea, de asemenea, aceasta înseamnã cã lucrurile se petrec într-un ritm mai lent, decît pe planetele unde lucrurile sunt mai putin substantiale. Cu alte cuvinte, lucrurile sunt mai lente aici pe aceastã planetã, a voastrã, însã acum, chiar si cei mai reticenti dintre voi, vor observa, o schimbare în atmosferã.
Deci, nu vã opriti, cãci vã gãsiti cu totii la jumãtatea drumului acum, însã totusi, fãceti o pauzã si priviti în jurul vostru, de mod a nu pierde nici unul dintre semnele cele mai subtile, si chiar si acele nu atît de subtile în aceastã perioadã. Lumina a venit pentru ca sã rãmînã, si din nou veti intra în Epoca(Era) de Aur, unde lumina va fi favorabilã, în toate sensurile termenului, si unde eforturile voastre vor fi mai pline de satisfactii ca nici o datã.
Canal: Aisha North
Translator: Florika







Friday, September 20, 2013

Partea 356 . 19:09: 2013.

Manuscrisul de Supravietuire- Partea 356 .Septembrie 19, 2013.

Asa cum probabil ati observat, intensitatea acestei furtuni poate cã v-au lãsat fãrã respiratie în mai mult decît un sens. Ne grãbim sã adãugãm cã acest lucru nu este în nici un caz un semnal de ceva negativ, departe de asta. Dimpotrivã, sunt într-adevãr semnale de o curãtenie si restructurare care vã vor aduce multe motive de comemorare în timpurile viitoare. Stim cã în timpul acestor furtuni, celebrarea vi se poate pãrea ceva foarte distant de mintea voastrã, cãci efectele acestor vînturi de energii de tensiune ridicatã nu sunt de glumit. Însã, din nou, acesta este doar un semnal de complectã modenizare si reconstituire internã a întregii planete si ceea ce voi primiti în acest moment, si deci, celebrarea se gãseste la ordinea zilei, nu prea departe, începînd de acum.
Vedeti, aceste fiinte care poartã atîtea nume diferite, cea mai mare parte din ele cu conotatii foarte negative, si pe bunã dreptate, aceste fiinte acum nu vor mai fi capabile sã suporte presiunea acestor vînturi cu fortã de furtunã, si ca atare, vor trebui sã renunte la influenta lor asupra inimilor si mintilor tuturor pe aceastã planetã. Deocamdatã, furtunurile de presiune înaltã au fost puse în actiune, si nimeni care încearcã sã scape de aceste jeturi de luminã, va fi capabil sã o facã. Asa cum spusesem anterior, fiecare care se confruntã deja cu soarele, spunînd astfel, va simti numai ca un impuls puternic în spate. Însã pentru acei care aleargã pentru a gãsi o ascunzãtoare sigurã, aceste jeturi de luminã de mare putere, vor servi pentru a spãla orice control pe care ei îl pot avea încã pe aceastã planetã, o datã pentru întotdeauna. Pe moment, lumina soseste cu o asemenea vitezã si cu o asemenea intensitate, cã va fi ca un berbec nemilos care va bate contra oricãrei usi închise, si ca atare, efectele vor fi mai mult decît vizibile.
Aceste cuvinte pot suna dur, însã amintiti-vã, Lumina ESTE puternicã, si va avea efecte devastatoare asupra oricãrui lucru care aparent nu va avea tolerantã la aceste vibratii înalte. Însã din nou, lumina nu este pentru a distruge, doar pentru a reechilibra, si ca atare, cine este sintonizat cu lumina, va fi sustinut de cãtre ea, si nu se va agita mai departe. Deci, gãsiti un teren stabil unde sã vã puneti picioarele, si simtiti cum sunteti împinsi înainte de aceste puternice unde de luminã, împingîndu-vã de fiecare datã mai aproape de Sursã. Si cu cît mai aproape voi vã veti gãsi, cu atît mai înãuntru vã veti gãsi pe voi însusi în casã. Cãci este acolo unde voi apartineti, si de acolo de unde voi toti proveniti. Si numai acei care încã sunt pe cale de a se defini, si întorc spatele adevãratei lor naturi, vor gãsi cã aceste momente vor fi aproape insuportabile.
Pentru toti ceilalti, ele vor fi putin mai mult decît o provocare, însã de asemenea vor fi pline de bucurie si fericire. Deoarece voi veti striga de bucurie din cauza acestor puternice jeturi de vînt, si veti ridica bratele cãtre cer, si vã veti bucura de faptul cã, acum, vã simtiti pe voi proprii cum vã înãltati, ca si cum ati pluti deasupra terenului din cauza fortelor care vã bat, aducîndu-vã aminte vouã de unde voi ati venit. Voi nu vã veti întoarce încã acolo, însã veti întelege ca aceastã sursã este aceea, care vã transporta mereu spre înainte, pe restul sederii voastre aici, pe aceastã planetã. Deoarece aveti multe de fãcut mai departe, însã fructul acestei munci, va fi mai mult decît compensat de cãtre bucuria pe care o veti simti în acelasi timp cã îl veti vedea realizat.

Canal: Aisha North


Translator: Florika 

Thursday, September 19, 2013

Partea 354 + 355 . 15:09:2013

Manuscrisul de Supravietuire - Partea 354 – 15 Septembrie, 2013

Asa cum multi dintre voi au observat deja, existã un fel de accelerare în aer, ca si cum ceva care de mult timp care fusese asteptat, începe sã-si facã anuntatã sosirea sa. La început, aceasta va fi perceptibilã ca mici buzunare de aer mai curat, unde totul va pãrea mai usor si strãlucitor, si unde voi vã veti vedea odihnindu-se, mai confortabili cu tot ceea ce existã. Pentru cã acolo, asta va fi asemãnãtor cu starea voastrã de noi-nãscuti, ca si cum voi ati începe totul din nou cu tãblitã de scris nouã, lipsitã de orice murdãrie a problemelor, si muncile vechii voastre lumi. Stim cã pentru unii dintre voi, asta ar putea suna ca un vis îndepãrtat, în timp ce pentru altii, aceste cuvinte vor suna adevãrate în tot tipul de forme. Însã, vã rugãm, sã credeti în noi, cînd vã spunem cã aceste mici buzunare cu senzatii de exuberantã, bucurie si usurintã, sunt pe cale de a începe sã se extindã la fiecare dintre voi acum.
Nu vor fi foarte perceptibile la prima vedere, deoarece acestea pot veni ca mici semne la orizont, la început. Însã, asa ca o corabie mare, atunci cînd este vãzutã pe timp de noapte si în depãrtare, pe mare, care va fi perceputã ca o micã particulã de luminã tîrîndu-se, si apropiindu-se încet, aceste semnale sau flash-uri de luminã, vor începe sã se extindã rapid, pe mãsurã ce vor pãrea cã se apropie cu vitezã mare. Deci, sã stiti, cã chiar dacã nu vã gãsiti între acei care au avut deja prima lor micã demonstratie a aceastei Nirvana, sã stiti cã voi de asemenea veti simti în curînd gustul libertãtii în propriile voastre oase, si cînd o veti face, aceasta vã va lãsa o senzatie de libertate permanentã.
Si pentru toti acei care au avut deja acest gust dulce pe buzele lor, chiar dacã, doar o fractiune de secundã, sã stiti cã acesta este de fapt gustul libertãtii, o libertate care nu va fi doar pentru a se opri si a zice bunã-ziua, si apoi, va dispãrea în aer. Nu, este într-adevãr adevãrata aromã a viitorului VOI, care vã va gãsi si se va acomoda în interiorul noului vostru mod de viatã, de unde toate apele trecutului de abea s-au dus, pentru a nu se mai întoarce nici o datã. Deci, mirositi briza, si vedeti dacã voi de asemenea reusiti sã gãsiti unul dintre aceste buzunare de aer curat de la munte, în jurul vostru, si putem sã vã garantãm cã, chiar dacã aerul pe care îl respirati este mai opresiv si neplãcut decît oricînd, aceste mici buzunare de claritate sunt obligate sã vã întîlneascã inima voastrã curioasã în orice moment. Cãutati si veti gãsi, cum spun ei, sau mai degrabã mentineti-vã pregãtiti, pentru ca sã fiti gãsiti de cãtre aceste capsule stimulante de libertate, care încep sã aparã ca din nimic.
 Canal: Aisha North


Translator: Florika


Manuscrisul de Supravietuire - Partea 355 – 17 Septembrie, 2013

Asa cum multi dintre voi au fost informati, imensitatea valurilor care vin , cu sigurantã nu sunt în scãdere. Dimpotrivã, ele cresc cu fiecare orã, si ca atare, multi dintre voi se vor gîndi cã este greu sã se mentinã concentrati , în viitoarele zile. Spunem asta, cu scopul de a vã pregãti pentru un mare flux de luminã, care vine în directia voastrã, si care coincide cu aceastã perioadã a anului, cînd planeta se aflã aparent, în echilibru în ceruri.
Asa cum cu totii stiti bine acum, aceastã epocã a anului este marcatã de o congruentã a luminii, în timp ce toate pãrtile micului glob albastru al vostru, pare a primi aceeasi cantittate de luminã si umbrã în acelasi timp. Asta are loc de douã ori pe an, si de data asta, acesta va fi un moment pentru a fi observat de multi dintre colegii vostrii umani. Nu numai acei care si-au concentrat privirea asupra luminii, însã de asemenea de cãtre toti acei care încã sunt aparent influentati de cãtre efectele pe care aceste misive ceresti, le au asupra voastrã tuturor.
Pentru cã acum, este ca si cum toate portile s-ar fi deschis în acelasi timp, si ca atare, explozia de luminã care însoteste acest moment de bun augur, va lãsa marca sa, în voi toti. Deci, nu vã faceti griji, chiar dacã vã veti simti gata sã implodati sau sã cãdeti în bucãti, în timpul pe care  îl aveti în fatã, pentru cã asta este un semnal cã cerul a auzit strigãtul vostru de libertate, si el vã va da tot ceea ce are, cu scopul de a accelera acest proces, cît mai mult posibil. Pentru moment, nu vor exista bariere de presiune, si sperãm ca voi toti sã gãsiti consolare în faptul cã, în ciuda cã corpul vostru fizic pare a plînge de neliniste din aceastã cauzã, spiritul vostru zboarã mai sus ca nici o datã.

Deci, continuati sã respirati, si sã stiti cã asta nu vã prejudicã în nici un fel, asta vã va transforma pur si simplu în diamantul strãlucitor, ale cãrui contururi ati început sã le vedeti deja. Si acum, lustruirea finalã, este pe cale sã înceapã. Deci, închideti usile si retrãgeti-vã, ca si cum aceasta ar fi cel mai bun pentru a fi capabili sã primiti aceste daruri celestiale, fãrã prea multã presiune asupra voastrã însivã.

Canal: Aisha North



Translator: Florika

Partea 353 . 13:09:2013

Manuscrisul de Supravietuire - Partea 353 – 13 Septembrie, 2013

Pe mãsurã ce libertatea se  apropie, multe lucruri încep sã se angajeze acum. Vã auzim pe toti fãcînd o inspiratie profundã de aer, la mentiunea conceptului de „ziua libertãtii”, deci vom adãuga cã, ca de obicei, nu dãm nici un detaliu, nici nu vã vom da o datã anumitã pentru ca sã vã concentrati, vom spune doar, cã aceastã zi se apropie rapid. Si cu asta , multe lucruri se apregãtesc acum, asa cum am mentionat. Veti vedea multe exemple din acestea peste tot, si chiar printre cele mai înalte esaloane ale guvernelor voastre, în sensul cã mareea si-a modificat directia, în multe aspecte care devin mai aparente acum. Nu în mod necesar vizibil exterior, ci mai mult ca un sentiment de schimbare iminentã, care va face ca multe inimi sã palpiteze. Si dupã cum ati vãzut, Armaghedonul profetizat mult în acest punct fierbinte, la care voi vã referiti ca Orientul Mijlociu, nu a apãrut nici o datã. Nu este interesant de vãzut, modul în care ei toti se grãbesc frenetic sã gãseascã o solutie pasnicã acolo ?
Neutralizarea situatiei care are loc în acest moment, nu este de loc de a face cu întîmplarea, si da, are totul de vãzut cu injectia masivã de luminã care a fost vãrsatã în acest loc recent. Si dacã unii dintre voi încep sã se gîndeascã, cã poate voi ati avut ceva de vãzut în legãturã cu acest proces, rãspunsul este un DA rãsunãtor. Pentru cã voi toti lucrati atît de greu, în numele tuturor al creatiei, în tot tipul de forme, si în afarã de problemele personale pe care le-ati  curãtat în ultimul timp, voi ati fost cu adevãrat lucrãtorii multisarcini, în toate sensurile cuvîntului. Pentrucã ceea ce voi aduceti cãtre aceastã lume, este în primul rînd si în principal, lumina, si mari cantitãti din ea. Pentru cã voi sunteti purtãtori de o asemenea magnitudine, si acum, toti si fiecare dintre voi, este ca o adevãratã sursã de luminã, indiferent dacã voi lucrati sau vã odihniti, dormiti sau mergeti, sau vã ocupati de sarcinile voastre zilnice.
Pentru cã voi toti lucrati acum fãrã oprire, si fãcînd-o, voi de asemenea, literalmente, sunteti o parte participantã în tot ceea ce are loc acum. Cãci acesta este cu adevãrat o magnificã muncã de echipã, si cum toti dau tot ceea ce au, în acest proces, din aceastã cauzã, toti sunteti într-adevãr asemãnãtori. Si ceea ce aduceti la masã, nu este nimic uluitor. Pentru cã voi lucrati din greu, nu numai pentru a complecta bucãtelele nerezolvate ale vietii voastre, însã voi sunteti de asemenea întãriti fatã de materialele groaie care existau. Cu alte cuvinte, lumina pe care o ajutati sã ancoreze, si sã fie transmisã acestei frumoase planete a voastrã, este trimisã acolo unde este mai necesarã. Astfel, de fiecare datã cînd veti vedea stirile actuale, veti gãsi cã lumina voastrã este cu sigurantã o parte din aceastã istorie, într-un mod sau altul. Deocamdatã, nimic nu rãmîne la întîmplare, si orice lucru volatil care este stimulat de cãtre actiunile acelora cu putinã luminã, terminã atrãgînd o grãmadã de luminã extra din aceastã cauzã. Pentru cã ceea ce fuge de luminã acum, va reusi numai dacã îsi vor deschide supapele lor si mai mult, si ca atare, cu cît mai mult vor lupta contra ei, cu atît mai mult vor fi expusi razelor de schimbare care sunt trimise de mai sus, asa cum mai jos. Pentru cã întreaga voastrã planetã, îsi trimite valurile beatifice acum, si nu existã un lucru, nici nimeni, care sã poatã sã se ascundã de ele.

Pentru voi, aceasta va fi o minune de a vã privi, însã pentru multi altii, se vor simti ca si cum ar fi fost sfîsiati de toatã aceastã luminã, care vin la ei din toate directiile. Dar amintiti-vã, lumina, nu distruge nici o datã, ea cautã numai sã echilibreze, acolo unde nu a fost înainte, si ca atare, ea va cãdea foarte greu în partea tuturor acelora, care sunt încã angajati sã circule prin partea întunecatã a toate. Pentru cã ei vor simti presiunea si mai mult, si pentru ei, încercînd sã-si ascundã picioarele, asta va servi doar pentru a mãri presiunea de luminã. De data asta, ei nu vor avea un nu, ca rãspuns, pentrucã de mult timp nu mai au o optiune. Toti vor fi împinsi, si împinsi dur, în directia luminii. Si pentru cine se gãseste mergînd în directia luminii, voi veti simti asta ca un puternic impuls din spate. Un impuls care vi se va pãrea cã uneori vã scoate afarã din echilibru, însã sã nu vã îndoiti nici o datã, cã voi nu veti cãdea, si nu veti esua. Pentru cã voi ati ales, si voi ati ales bine, si ca atare, unicul mod de a pleca de aici, este într-adevãr în sus. 

Canal: Aisha North


Translator: Florika

Partea 352 . 10:09:2013

Manuscrisul de Supravietuire - Partea 352 – 10 Septembrie, 2013

Incepem aceastã misivã, multumind tenacitatea pe care toti au demonstrat-o în ultimele zile. Multe lucruri par a fi în crizã acum, si va putea fi foarte greu sã mentineti echilibrul a toate astea care se miscã dintr-o parte în alta. Pentru cã energiile se agitã împrejur acum, si fãcînd-o, mult din ceea ce era ascuns, va iesi la suprafatã. Unele dintre ele, pot fi vãzute ca fiind un deranj , pe cînd alte lucruri vor fi vãzute ca adevãrate comori, asa cum în realitate sunt. Amintiti-vã, tot ceea ce purtati înãuntrul vostru, este o adevãratã comoarã de cunostinte spirituale si putere, si acum, multe din ele vor fi spãlate, în acelasi mod în care boabele de aur sunt spãlate într-o tãrtãcutã de nisip.
Deci , din nou spunem, chiar dacã timpurile vor deveni dificile în toate felurile, nu uitati sã priviti la voi însisi, si sã vedeti fîntîna adîncã de cunostinte, putere si întelepciune, care sunt ancorate înãuntrul vostru. Din nou, totul va putea deveni mai mult decît umbrit de cãtre zgomotul care este emis pe moment, începînd atît de la corpul vostru fizic, dar de asemenea, de la lume în general. Prin urmare, profitãm de aceastã ocazie, pentru a vã reaminti încã o datã acelasi sfat vechi, amintiti-vã sã vã conectati cu adevãratul vostru nucleu, cît de des puteti. Pentru cã, dacã o faceti, veti simti adevãrata fortã pe care o purtati în interiorul vostru, suind din ce în ce mai aproape, la suprafatã.
Poate cã nu va pãrea unora dintre voi în acest moment, însã voi începeti cu adevãrat sã folositi pantofi noi, spunînd asa. Sau mai degrabã, voi începeti sã folositi vechii vostri pantofi, acei care aratã marca voastrã realã, si care vã vor duce departe, foarte departe în viitor.
Pentru cã ceea ce sunteti cu adevãrat, este mult mai mult decît ceea ce voi ati vãzut deja. Si chiar dacã unii dintre voi, au avut mai mult decît cîteva frînturi scurte si reale, a ceea ce este ascuns în spatele vãlului de uitare, sã stiti de asemenea cã asta este doar o micã mostrã din ceea ce ati pãstrat. Pentru cã ceea ce ati pãstrat, este de o asemenea magnitudine, cã nu veti avea chiar posibilitatea sã vã spargeti capul, referitor la el, în aceastã fazã. Însã în curînd veti fi, si el va curãta toate pînzele de pãienjeni, care încã sunt agãtate de vechiul si uzatul cadru omenesc, pe care voi încã îl considerati ca vostrul  „adevãrat eu”. Apoi, din nou vã spunem sã vã tine-ti bine, si amintiti-vã, sã vã verificati frecvent, pentru ca sã nu uitati, cã voi aveti ca scop, sã vã cunoasteti intim, încã o datã, dupã o lungã, foarte lungã sedere în limitele de a fi „voi”  într-o formã omeneascã.
Canal: Aisha North


Translator: Florika

Partea 351 - 05:09:2013

Manuscrisul de Supravietuire- Partea 351– 07 Septembrie, 2013

Cum în ultimul timp voi sunteti mai mult decît constienti, vînturile schimbãrii nu au scãzut, si nici nu o vor face. Am auzit gemetele de agonie a multora dintre voi, însã dorim sã vã asigurãm cã, de data aceasta, veti gãsi îndemn si sprijin, nu distrugere si haos. Cãci voi cu totii v-ati ales destinul de mult timp, si deschizîndu-se de la început acestor emisiuni energetice, veti gãsi cã aceste vînturi vã vor umfla literalmente pînzele, si vã vor da un impuls mai mare în directia destinului vostru. Cu alte cuvinte, ceea ce pentru unii va fi interpretat ca o loviturã devastatoare iluziei lor, pentru voi va deveni un brînci puternic din spate.
Deci valorizati aceste vînturi puternice, pentru tot ceea ce ele sunt, si pentru tot ceea ce ele aduc. Însã pentru acei care încã stau agãtati de rãdãcinile moi, care îi mentin în mod precar legati la vechiul, nu va fi o veste bunã. În timpurile astea, rãdãcinile vor începe sã cedeze în sfîrsit, si doar dacã nu-si vor schimba sprijinul, si se vor agãta de ceva mai substantial, asa cum ati fãcut voi, ei se vor gãsi în cãdere liberã în directia uitãrii aparente. În prezent, toti au o alegere, si încã, alegerea este deschisã acelora încã indecisi. Însã amintiti-vã, termenul pentru decizia finalã, pentru ca asta sã fie cu adevãrat ceea ce este, nu este un termen indefinit. În loc de asta, va exista un punct de viraj, care va spune da, sau nu, pentru „da, eu vreau sã abandonez domeniul meu asupra vechii lumi si ruinele trecutului”, sau „nu, eu refuz sã-mi deschid ochii si inima mea acestei lumini puternice”.
Si astfel, timpul de a alege directiile este deasupra voastrã, si pentru acei care încã sunt agãtati de vechiul, vor gãsi ancorajul lor precar, gata sã se desprindã, o datã pentru întotdeauna. Amintiti-vã, vechiul nu poate supravietui în aceastã luminã puternicã, care se cerne acum desupra voastrã a tuturor, cãci vechiul nu poate prospera în aceastã vibratie înaltã care este în curs de a deveni noua sursã, pentru toatã aceastã planetã. Pentru cã Mama Pãmînt, a început sã fredoneze o muzicã foarte diferitã de aceea dinainte, si ca atare, acei care nu vor fredona lîngã ea, se vor simti complect afarã din sintonie, în toate felurile.  Deci, acei care încã î-si pun degetele în urechi, pentru a bloca sunetul lui ACUM, de fapt vor avea momente foarte dificile înaintea lor. Amintiti-vã, voi toti puteti cînta împreunã cu aceastã nouã vibratie celestialã – dacã optati sã o faceti. Nimeni nu este exclus din asta, tot ceea ce aveti de fãcut este sã vã deslegati literalmente auzurile si inima voastrã, si muzica vã va umple la punctul de a se revãrsa.
Deci din nou spunem, amintiti-vã cã asta este o alegere pe care fiecare, si toti membrii rasei omenesti trebuie sã o ia, de cãtre ei proprii, si asta este o alegere care trebuie sã fie fãcutã la nivel de suflet, nu superficial. Cãci atunci, si numai atunci, voi veti începe sã auziti cu inima, si acesta este unicul mod posibil pentru a se adãuga acestui cor edificant de voci omenesti, care deja cîntã aceastã frumoasã melodie mai sus, în ceruri, si jos, pe Pãmînt.

 by Aisha North on September 05, 2013.

Canal: Aisha North


Translator: Florika

Partea 350 – 05 Septembrie, 2013

Manuscrisul de Supravietuire- Partea 350 – 05 Septembrie, 2013


Asa cum poate ati observat, valurile de energie, care au cãzut peste voi în tot timpul acestei ultime întîlniri, au agitat destul. Si nu totul poate fi interpretat ca fiind negativ, deoarece pe timp ce ne adunam, multi dintre voi s-au confruntat cu propria lor putere, prin toate provocãrile pe care aceastã luminã le-ar fi putut pune în brate. Amintiti-vã tot ceea ce lumina aduce la suprafatã, are doar un singur motiv, si este acela de a vã face sã vedeti propria voastrã fortã, punîndu-vã fatã în fatã cu tot ceea ce este ascuns. Si cînd spunem ascuns, nu ne referim într-un sens sinistru, ci la o descriere a amprentelor energetice, care pot fi încã în voi, si care vor servi doar ca sã vã retinã în anumite aspecte, în cazul în care nu sunt eliminate din sistemul vostru, pentru binele vostru propriu. Deci acum, sã stiti cã totul este bine, chiar dacã simtiti fortele acestor vînturi suflînd mai puternic decît în ultimul timp, deoarece ele vã servesc în cel mai bun mod posibil; de exemplu, eliminînd orice obstacol, care a stat în drumul între voi si adevãratul vostru Eu.

Stim cã acest lucru vã va suna foarte repetitiv vouã tuturor, si stim cã veti ofta adînc gîndidu-vã numai la un alt strat care este eliminat, însã acum, de asemenea stim cã voi puteti deja simti consolidarea legãturilor, între voi si Eu-l vostru interior. Plecînd de la punctul unde vã gãsiti astãzi, voi deveniti din ce în ce mai mult asa cum sunteti cu adevãrat, si nu este o surprizã pentru nimeni în aceastã fazã, cã acest proces trebuie într-adevãr sã se desfãsoare pe etape. Si acum, voi ati trecut printr-o infinitate de etape în aceastã „Scarã cãtre Rai”, dacã putem utiliza o astfel de descriere, si noi vã adunãm pe voi toti, pentru ca sã dati un sut în sus, si pentru ca sã vã uitati împrejur, vãzînd unde ati venit. Nu a fost o cãdere lungã, si voi nu aveti încã domeniul pentru a atinge aceastã sublimã înãltare deja ? Si vã rugãm, aveti încredere în noi cînd vã spunem cã, chiar dacã vã veti gîndi, cã vã vom cere din nou ca sã aveti rãbdare, voi puteti spune – vom avea – noi de asemenea vom spune, cã dacã ati putea vedea cît de putini pasi sunt încã înainte, stim cã voi toti v-ati grãbi cu nerãbdare în acesti ultimi atractivi pasi, cu multã grabã pentru ca sã ajungeti la drumul de la vîrf. Bine, este posibil sã aveti mai putinã respiratie dacã veti alerga, din aceastã cauzã vã sugerãm, sã vã mentineti ritmul ca si pînã acum. Pentru cã acest lucru, vã va servi foarte bine, si oricum, nu veti cheltui mult timp pentru „a ajunge la vîrf”. În prezent, ca si în tot restul, evenimentele se vor desfãsura la ora desemnatã, si în secventa desemnatã, asa cã urmati propria voastrã voce internã, si sã stiti cã fiecare pas pe care îl veti da, indiferent de cît de tare sau moale, vi se va pãrea, vã va duce la lungimea exactã la care este destinat.

Deci, încã o datã, felicitãri pentru toatã munca pe care ati fãcut-o în aceste ultime zile, si vã rugãm sã nu uitati, sã vã delectati, cu cunoasterea cu care veti intra în sfîrsit în camera mai internã, care vã va duce la usa finalã, care se interpune, între voi si complecta revelatie.

by Aisha North on September 05, 2013



Translator: Florika








Partea 349 – 29 August, 2013

Manuscrisul de Supravietuire- Partea 349 – 29 August, 2013


Voi ati obosit acum, dragi prieteni, si pe bunã dreptate, pentru cã aceastã operatiune masivã care se întîmplã, va implicat in mai multe feluri, de asemenea. Nu direct, ci mai mult în sensul energetic, si consecintele tuturor acestora , au fost foarte clare pentru voi toti. Vedeti, voi ati muncit din greu pentru a ancora aceste noi energii în propriile voastre corpuri fizice, si chiar dacã asta nu este o noutate pentru nici unul dintre voi, cantitatea pe care ati reusit sã o transportati, zicînd astfel, este pur si simplu uimitoare. Pentru cã voi nu ati asezat-o în propriul vostru cîmp de fortã personalã de luminã, însã, de asemenea, v-ati conectat intim cu atîtia altii, si împreunã aduceti aceastã povarã enormã de transformare a luminii, cãtre aceastã resedintã binecuvîntatã. Pentru cã acesta este un loc binecuvîntat, dragilor, chiar dacã voi din toate pãrtile puteti vedea un semnal, cã ar putea fi comparat cu un loc infernal. Dar sã stiti cã acestea sunt doar cicatrici la suprafata acestei frumoase planete a voastrã, si acum, multumitã acestei munci grele, frumusetea pe care o pricepeti, va începe sã meargã din ce în ce mai departe.

Vom explica. Asa cum am vorbit anterior, existã de fapt o operatie uriasã de translocare, care are loc. Cu alte cuvinte, mult din ceea ce a mentinut aceste vibratii în mod deliberat joase, pe aceastã planetã, a fost ambalat, în lipsa unui cuvînt mai bun. Si ce vrem sã spunem cu asta ? Bine, asa cum o abordasem, mai înainte, cantitatea de energie negativã pe aceastã planetã, a fost incredibil de dezechilibratã, cu cantitatea de luminã, si ca atare, scalele sau înclinat prea mult în partea acelora care încã sunt în favoarea de a mentine totul la fel. Cu toate acestea, domnia lor este bine consideratã ca treminatã acum, si ca atare, operatia pentru a desinclina balanta se gãseste în circumstante mult mai favorabile, si putem sã spunem, cã totul este pe drumul bun. Asta nu este acomplect terminat încã, însã este corect sã spunem cã începînd de acum, voi toti veti începe sã simtiti mkcsorarea acestei vechi sarcini de energii greoaie si absorbante.

Cu alte cuvinte, ceea ce înainte era un zid masiv de blocaj energetic, nu a fost numai escalat, însã a fost rupt, si prin toate aceste fisuri, lumina se revarsã de mult timp. Si pentru a adãuga la aceasta, o mare parte din vechile impresii au fost spãlate în acelasi proces, nu numai în voi, însã de asemenea, în mii si mii de alte persoane în afarã. Deci, încã o datã spunem, sã vã asteptati, cã veti gãsi din ce în ce mai multe persoane, în jurul vostru, începînd sã se bucure, plecînd de la perceptia cã, calitatea aerului pe care îl respirã, este mult mai proaspãtã, si povara pe care o purtau în spatele lor, fãrã ca probabil sã-si fi dat seama, a fost îndepãrtatã. Uitati-vã în jurul vostru, si noi credem cã voi toti veti vedea persoane începînd sã meargã în jurul vostru, uitîndu-se la ei însisi ca si cum ar fi confuze, si gîndind „ ce este asta? Existã ceva nou în aer, însã eu nu pot descrie caliatea a ce este.” Atunci, ele vor deveni confuze, si vor începe sã caute rãspunsuri, si acum, timpul vostru ca semnalizãtori de drum, va începe cu adevãrat.

Pentru cã voi sunteti precursorii, ati cãlãtorit deja pe aceastã cale, si pentru asta vã gãsiti aici, gata pentru ai cãlãuzi, atunci cînd vor începe sã-si dea proprii lor pasi sovãielnici, pe acelasi drum. Nu va fi usor pentru ei toti, însã în multe aspecte, drumul lor va fi mai drept, decît acela pe care voi a trebuit sã-l cãlãtoriti, cu scopul de a ajunge la punctul în care vã gãsiti acum. Pentru cã, asa cum voi a trebuit sã vã tãiati drumul prin aceastã densã si sãlbaticã junglã, de la început, voi ati scos în afarã tot ceea ce putuse sã constituie un obstacol, nu numai pentru voi, însã pentru cine vã însoteste în trezirea voastrã. Însã acum, ei vor vedea un drum clar marcat de cãtre voi, drumul care a fost parcurs de cãtre multe suflete anxioase înaintea lor, si astfel, vor ajunge mai usor decît voi v-ati fi putut chiar imagina.

Deci, încã o datã, vã multumim tuturor, pentru aceastã muncã strãlucitã, pentru cã voi strãluciti acum, mai puternic ca înainte, si acum, sunt atîtia ochi noi deschisi, care vor fi capabili sã perceapã lumina, si care vor fi chemati sã rãspundã la chemarea propriei lor inimi, si sã-si ocupe locul lor, lîngã voi.


Canal: Aisha North


Translator: Florika








Partea 348 . August 27, 2013

Manuscrisul de Supravietuire- Partea 348 – August 27, 2013


Cum ati devenit deja constienti, tulburãrile continuã pentru multi dintre voi, în timp ce pentru altii, par sã fi intrat în ape mai line. Din nou, nu uitati sã vã ascultati vocea proprie interioarã înainte de a trece mai departe, si nu comparati nici o datã cãlãtoria voastrã cu a altora, pentru ca sã nu vã gînditi  cã sunteti pe sine, zicînd asa. Cu alte cuvinte, desi aceste timpuri sunt intense, ele vor fi percepute în mod diferit de fiecare dintre voi, si chiar dacã veti întîlni pe cineva care poate trãi în aceleasi circumstante care rezoneazã cu ceea ce voi vã confruntati, nu este nevoie sã vã faceti griji, chiar dacã vã gãsiti fãrã o altã comparatie.
Pentru cã voi TOTI sunteti egali, chiar voi acei care înfruntati în acest moment provocãrile voastre cele mai profunde, mentale sau fizice, sau în cazul în care vã aflati navigînd pe ape mai calme. Nimeni nu este mai mult sau mai putin decît altul, si asa cum deja acest lucru fusese abordat anterior, este într-adevãr imperativ ca voi sã nu vã pierdeti concentrarea pe cãlãtorie, uitîndu-vã prea des peste umãrul celorlalti. Asta nu înseamnã cã voi trebuie sã vã întrerupeti conexiunea, departe de asta, însã, din nou, nu mãsurati cu regula cãlãtoria voastrã cu a altora. Pentru cã voi toti sunteti conectati, si voi toti vã cîntati fiecare propria voastrã melodie, si chiar dacã vã aflati împreunã formînd un cor frumos si mãret, vocea voastrã în acest proces va fi la fel ca a celorlati.
Încã o datã, fiti siguri cã totul este bine, chiar cînd voi vedeti printr-o perspectivã foarte diferitã de aceea pe care altii o vor putea avea  în relatie cu voi, si ca atare, ceea ce vedeti este adevãrul vostru, asa cum ceea ce ei vãd, este adevãrul lor. Dar, din nou, voi toti veti sosi în acelasi loc, însã cãlãtoria voastrã pentru a ajunge acolo, va fi diferitã în tot felul de moduri. Unii o vor percepe ca fiind foarte directã si aproape lipsitã de probleme, în timp ce altii se vor simti în mod constant ca fiind prinsi într-o retea de buruieni, care încearcã în tot felul sã-i opreascã. Amintiti-vã doar, nu conteazã cît de greu sau usor vi se va pãrea acest moment, voi toti fãceti acelasi progres. Acesta nu poate pãrea unora dintre voi, însã este un fapt incontestabil. Din fericire, asta va face ca sã vedeti aceastã cãlãtorie sub o luminã putin diferitã, dacã voi credeti cã rãmîneti în spatele colegilor vostrii.
Amintiti-vã dragilor, sunteti cu totii împreunã, si cum zice vechea zicalã,toti împreunã, veti învinge, separati pierdeti. Nu, nu cãzînd prin a cãdea, dar cãzînd prin tentatia de a face aceastã cãlãtorie si mai dificilã, de unul singur. Deci, din nou o vom spune, amintiti-vã sã vã conectati, acum mai mult ca nici o datã, si amintiti-vã cã toti sunteti o parte importantã a acestei imense si luminoase retele pe care ati generat-o, tesîndu-a toti împreunã, cu suvita de luminã únicã si individualã, asa cum a atîtora altii. Si aceastã suvitã va continua sã sustinã pe toti, indiferent de cît de mult credeti cã ati contribuit la aceasta, sau indiferent de cît de mult simtiti cã aveti nevoie sã reveniti la aceastã retea de energie, dãtãtoare de viatã. Cãci acum, voi sunteti de asemenea la fel de importanti, prin ceea ce aduceti la aceastã retea, asa cum mai nimeni o face, si ceea ce cîstigati cu aceastã retea, este de asemenea unic. Împreunã, voi dati si primiti într-un ritm frumos, care face acest puls de creatie intergral cu viata, si care pentru noi este pur si simplu inspirãtor asistînd.
Pentru cã asta este de fapt, creatia voastrã, si ca atare, nu existã mãcar unul dintre voi, care sã poatã sã se gîndeascã, ca fiind inferior în vreun fel în acest proces. Nu conteazã cît de jos sau de înalt vã simtiti cã zburati în acest moment, voi toti zburati înalt din cauza la ceea ce aduceti la aceastã colectie de suflete luminoase, care au ales sã-si teasã propriul lor destin. Si în toate zilele, acest frumos rãzboi de tesut, de luminã, tese o retea din ce în ce mai largã, care poate transporta încã si mai multã greutate. Mentineti-vã conectati, si sã stiti cã asta nu numai cã vã va ajuta, dar de asemenea va fi în mãsurã sã influenteze viata a atîtora altii, acolo, pe mãsurã ce voi continuati sã vã întindeti, tesînd si construind aceastã retea de iubire, de fiecare datã mai puternicã si mai amplã, de fiecare datã cînd voi vã scufundati în aceastã piscinã de luminã si luati o înghititurã, sau aduceti un alt ulcior de iubire pentru a-l adãuga. Amintiti-vã, aceste douã actiuni au aceeasi valoare, si cu cît mai mult voi beti din el, cu atît mai mult se va umple. Deci, mentineti-vã hrãniti ,si la fel pe altii, cãutînd în mod constant sã vã conectati cu aceste suvite de dragoste si luminã, care vã înconjoarã din toate pãrtile, acum. În acest fel, voi veti asigura cã aceastã retea de luminã, va fi capabilã sã împiedice cãderea a multora si multora suflete obosite, putin descurajate în a face acest lucru ele singure, însã gata pentru a face un alt efort, si sã-i ajutati , cînd ei vor vedea ceea ce voi ati reusit sã construiti.

Canal: Aisha North


Translator: Florika

Partea 347 . 25:08:2013

Manuscrisul de Supravietuire- Partea 347 – August 25, 2013

Asa cum sunteti bine constienti acum, nimic nu a fost lãsat la întîmplare în aceastã operatie, si ca atare, presiunea pe care o simtiti nu este ceva care trebuie sã vã preocupe. Asa cum spusesem anterior, fiti constienti de orice tipuri de explozii, acum cã asimilarea energiilor înalte vor fi pricepute ca fiind foarte dificile de cãtre multi. Si asa cum par a fi  în imposibilitatea de a absorbi tot, asa cum ei o spun, supapele de presiune vor exploda, si aburul î-si va gãsi o cale de iesire într-un fel sau într-altul, din aceastã cauzã sunt atît de multe explozii tîsnind din atîtia acum.
Si ceea ce tîsneste nu este lumina, ci mai degrabã, este ceea ce luminile ele însãsi împing afarã din ei. Pentru cã atunci cînd lumina soseste, nimic nu poate sta în calea ei, si ca atare, o curãtare enormã are loc, de fapt, la toate nivelele. Atît la nível intern si personal, cît si colectiv, si de-a lungul diferitelor dimensiuni, care compun integral aceastã matrice energeticã, din care voi toti sunteti o parte intrínsecã. Sã stii cã voi vã gãsiti doar vãzînd si simtind supra sarcina pe care unii o experimenteazã deja, din cauza volumului mare de luminã care este în mod literal descãrcatã în sistemul vostru, provocînd evacuarea a tot ceea ce nu poate ocupa acelasi spatiu cu lumina. Cãci într-adevãr, este aceastã luminã care dã tonul, ca sã spunem asa, pentru cã tot ceea ce nu este în aceeasi vibratie, nu va putea rãmîne în apropierea acestei forte extrem de puternice de luminã, care este turnatã peste voi toti.
Deci asteptati-vã sã aparã unele explozii, toate mici, dar, de asemenea unele mai mari, care vor sufla literalmente capacul, de atît cît pãreau fiind tinute sub sapte chei pentru întotdeauna. Deci nu stati în drumul acestor explozii, ca sã nu fiti luati de cãtre ele, si sã vã agitati prea mult cînd ele vor iesi. Amintit-vã, ce iese din ascunzãtoare acum, nu se va mai putea întoarce nici o datã, si ca atare, toti le puteti spune la revedere, lor.  În acest moment, iesirea este pur si simplu asta, un bilet de iesire cãtre AFARÃ, fãrã nici o optiune de revocare. Cu alte cuvinte, ceea ce iese acum, o face pentru bine, si nu va fi nici o datã capabil sã se întoarcã si sã pãteze aceste ape cristaline, nici o datã.
Asa cã stati centrati, si sã stiti cã totul este bine, dar fiti atenti la orice semnal de explozie care vã iese în cale. Cel mai bine este sã vã ghemuiti si sã vã ascundeti, decît sã înfruntati orice explozii oferindu-le fata voastrã, deoarece ele nu au nimic de-a face cu voi si cãlãtoria voastrã, dar totul de-a face cu ceea ce a fost, si care nu mai poate rãmîne. Însã voi vã gãsiti aici, dragilor, si voi vã gãsiti aici pentru a prospera si a creste, cãci multe dintre aceste vechi noroaie sunt aruncate în afarã, în etere, si vor fi reutilizate, în scopuri mai bune. Asa cum am spus mai înainte, toatã aceastã energie negativã nu va fi pur si simplu scoasã si închisã undeva. Nu, ea va fi utilizatã ca un ingredient activ, într-un mod de fapt foarte pozitiv, pentru evolutia speciei voastre. Pentru cã tot ceea ce este vechi si aparent mort, din cauza vibratiilor sale joase si dense, poate, si va fi reciclat, ca material de constructie pentru luminã. Poate vi se pare ciudat, însã în Creatie, nimic nu este considerat gunoi, si totul dureazã pentru întotdeauna – cu toate cã, într-o stare alteratã.
Din nou vã spunem, respirati,  si sã stiti cã chiar dacã unele murdãrii apar în calea voastrã, ele nu vã pot prejudica. De fapt, ele servesc doar pentru a vã ajuta si assista în atîtea feluri, cã vouã vã va fi greu sã întelegeti pe moment. Deci, iatã cã lumina face ca chiar cel mai dens din materiale, sã devinã suficient de usor, pentru a putea face parte din acestã lume nouã, pe care o construim cu totii împreunã. Însã amintit-vã de asemenea, cã materialele cele mai dense în starea lor actualã, nu ajutã pe nimenea, cu atît mai putin pe acei care se agatã de ele ca o barcã salvatoare de viatã, în largul mãrii. Ei se vor gãsi pe ei însusi scufundîndu-se rapid, pe mãsurã ce -balizele lor se transformã într-o greutate moartã trãgînduî-i în jos, deoarece lumina le va face impossíbil lor, sã apere tot felul de trucuri si iluzie. Deci, mentineti-vã în centrul vostru, si sã stiti cã aveti tot ceea ce este nevoie pentru ca sã vã mentineti pe linia de plutire, pentru întotdeauna, pe aceastã mare linistitã de luminã, pe care voi ati fãcut-o posibilã, doar prin prezenta voastrã. Din aceastã cauzã, încã nu vã putem multumi suficient, însã deocamdatã vã vom spune doar, la revedere vouã acum, stiind cã voi sunteti pe cale de a se naste dintr-o putere atît de mare, cã nimic nu va putea sã vã tragã în jos, niciodatã.
Canal: Aisha North


Translator: Florika


Partea 346 .

Manuscrisul de Supravietuire- Partea 346


Pe mãsurã ce toti sunteti constienti acum, multe se petrec în culise despre care putini dentre voi au stiri mai detaliate. Stim cã asta este suficient pentru a vã permite sã scrîsniti din dinti, dar vã spunem doar cã totul este pe mîini bune, spunînd astfel, si motivul acestei tãceri impuse, e pur si simplu acesta: voi nu veti fi expusi la nimic care sã vã poatã fi prejudicial vouã, ceea ce include cîteva informatii care vã clipesc vouã cu mare vitezã. Asta poate sã vã sune putin amenintãtor, însã în realitate este doar o precautie din partea noastrã. Vedeti, voi vã gãsiti încã sub o profundã influentã a pãrtii voastre omenesti, si ca atare, mult din ceea ce se întîmplã acum poate fi greu de înteles, mai putin de formã pozitivã, de cãtre voi toti.

Suntem foarte constienti cã asta poate pãrea, cã suntem mai mult decît putin condescendenti, dar aveti încredere în noi cînd spunem cã nu este de acest gen. Este ceva care a fost pur si simplu acordat, de la începutul acestei operatii, si a fost în total acord cu voi. Cu alte cuvinte, înainte sã fi venit în aceastã manifestare fizicã, ati fost informati exact despre tot ceea ce asta implica.

Stim cã pentru multi dintre voi, asta vi se va pãrea prea putin probabil, asa cum voi cu sigurantã vã veti gîndi cã, dacã asta este adevãrat, atunci de ce naiba am fost eu de acord cu asta, în primul rînd ? Bine, voi ati fãcut-o, si stiind foarte bine ceea ce voi faceti, voi pe deasupra ati fost alesi dintr-o multime de voluntari, toti nerãbdãtori pentru a face parte din aceastã mare operatie. Însã voi ati fost alesii, si voi vã gãsiti aici, cu corpul si sufletul compromisi, pentru ca sã vedeti asta realizat. Noi nu vã putem multumi îndeajuns pentru asta, dar stim de asemenea cã, din cauza acestei “ desconexiuni”, ceea ce multi dintre voi simt cu asta, adevãrata cunoastere pe care cu totii o purtati în interior, asezati în mijlocul la toate astea, fãrã nici o amintire clarã de a fi fost informat de cum se va petrece în realitate, nu este o sarcinã usoarã de realizat.

Însã voi toti vã faceti partea voastrã în aceastã manobra complicatã, asa cum noi ne-o facem pe a noastrã, si pe moment, voi vã veti simti mult “pe dinafarã”. Însã voi nu vã gãsiti, voi sunteti doar eliberati de ceea ce vã poate face sã vã pierdeti concentrarea asupra muncii voastre adevãrate. Pentru a vã reaminti, aceasta este o operatie complexã, care înglobeazã un ansamblu de talente diferite si jucãtori diferiti, si ca atare, acum este pur si simplu momentul ca sã luati loc si sã vã TRÃITI rolurile voastre ca transportãtori umani ai energiilor schimbãrii, în timp ce cu totii suntem ocupati cu diferite alte componente vitale ale acestei operatii. Sã nu vã fie teamã, voi veti afla în curînd, cum spun ei, însã pînã atunci, voi nu veti fi supra încãrcati cu nici un bagaj extra, în afarã de acel pe care îl transportati, în functiile voastre de semnalizatori si îngrijitori a acestor noi energii.

Canal: Aisha North


Translator: Florika

Partea 345 . 19:08:2013

Manuscrisul de Supravietuire- Partea 345 . August 19, 2013.

Acum sunteti bãtuti si zdrobiti de cãtre aceste energii schimbãtoare de viatã, si desi ele actionezã într-un fel asupra voastrã, acest lucru poate fi interpretat gresit de cãtre altii. Deci, din nou, lãsati-ne sã vã repetãm mesajul cã, vã prezentati cu totii bine, si cã noi nu vom lãsa ceva care fie în neregulã. Cu toate acestea, existã forte exterioare, care sunt prea putin preocupate de bunãstarea voastrã, si mai mult preocupate referitor la  supravietuirea lor pe aceste maluri. Nu spunem asta cu scopul de a vã alarma în nici un fel, doar ca sã vã reamintim cã existã o multime de interese acolo, pentru a-si reusi sã-si mentinã echilibrul. Pentru asta noi le-am mentionat ades în aceste ultime zile, dezechilibrul pe care voi toti îl simtiti, poate fi interpretat usor ca ceva negativ. Acesta nu este, sau mai degrabã, acest dezechilibru este negativ doar pentru acei care vor sã-si pãstreze vechile lor obiceiuri stabilite. Pe cînd voi si ceilalti care au pus ochii pe luminã cu mai mult timp în urmã, sunteti cu totii bine deserviti de acest dezechilibru.
Din aceastã cauzã, existã un semnal atît de puternic, cã totul merge cu adevãrat pe drumul bun. Nu-i chiar asa, v-am auzit spunîndu-o, pentru cã veti simti lupta în interiorul vostru, zilnic. Si astfel, ceea ce existã mai mult, este un calm si binestare în orice mod. Oricum ar fi, este într-adevãr o stare pe care veti fi capabili de a o savura într-un viitor nu prea îndepãrtat, însã asa cum v-o spusesem, aceastã perioadã, este o perioadã de schimbãri profunde în toate, atît de perfectã la suprafatã, cã veti gãsi în acest loc de întîlnire al vostru, adesea, cã nu se reflectã în lumea din jurul vostru. Amintiti-vã, rãdãcinile vechii lumi sunt într-adevãr foarte adînci, si fiind zmulse una cîte una, multe vor fi deranjate de cãtre acest lucru. Pentru cã aceste rãdãcini, au pãtruns sub temelii atît de mult, si aderenta lor la sol  este slãbitã, si multe dintre ele vor urma acelasi drum. Cu alte cuvinte, multe dintre structurile vechi si aparent indestructibile au început sã se nãruie ici si colo. Poate fi imperceptibil la început, dar treptat viteza lor de prãbusire se va mãri. Si solul dedesubtul lor, adevãrata lor temelie, compromisã de cãtre aceste rãdãcini adînci perforate de paraziti, va deveni atît de instábil, cã vor ajunge la punctul în care va colapsa totul.
Deci, ceea ce simtiti acum, sunt primele semne, ale clãtinãrii si subrezimii, care anuntã sfîrsitul lumii iluziei. O lume care se bazeazã pe nu mai mult decît niste bucãtele de pãmînt, un teren care este într-adevãt, incredibil de fertil, dar care pînã acum, a fost acoperit de cãtre un strat gros de beton si piatrã. Cu alte cuvinte, vechile fundatii fuseserã stabilite cu scopul de a împiedica orice crestere nedoritã. Însã cînd aceste vechi rãdãcini sunt zmulse afarã, toate aceste structuri rigide se vor prãbusi si colapsa, si temeliile lor vor fi aruncate, si atunci, semintele latente dedesubtul pãmîntutlui, în asteptare, vor avea conditii excelente pentru a rãsãri în sfîrsit.
Stim cã pentru multi dintre voi, acest lucru va suna ca un proces care va dura pentru întotdeauna, ceva pe care nici mãcar nepotii lor îl vor putea savura. Însã aveti încredere în noi, cînd spunem cã acesta este adevãrul, pentru care ati venit cu adevãrat aici, ca sã asistati la acest vechi proces. Si nu numai la faza destructivã a acestuia. Pentru cã vã gãsiti aici într-adevãr, nu numai pentru a vedea cum rãsare o nouã lume, dar cum va prinde rãdãcini si va forma o întreagã structurã complexã, nouã si frumoasã, una în care veti fi capabili sã jucati un rol important deasemenea. Însã înainte ca acest lucru sã se întîmple, multe se vor petrece care vor fi greu de înteles, si greu de luat cunostintã despre ele. Acestea îsi vor lãsa amprentele în voi, în atît de multe feluri, si pot umbri cu usurintã rezultatul final, dacã vã neglijati scopul vostru. Deci, din nou spunem, nu vã uitati la întunericul profund,  acesta este doar un semn cã lumina este într-adevãr în crestere, în fiecare coltisor al globului vostru. Deci întunericul va începe sã lege între ele, micile spatii pe care le-a lãsat, si ca atare, acesta va deveni si mai vizibil pe parcursul acestui proces.
Deci, o spunem din nou, cei întelepti vor sti exact unde sã caute, si cei întelepti vor sti cã ne bucurãm, cînd cei cu inima mai slabã vor începe sã simtã propriile lor baze de pornire nãruindu-se, împreunã cu tot restul vechiturilor. Dar sã nu vã fie teamã, pentru cã ati construit case pe un teren solid, pe o stîncã stabilã, un loc care apartine viitorului, si nu trecutului. Deci, pãstrati-vã respiratia, si pãstrati-vã linistindu-se unii pe altii, asa cum o faceti, în fiecare zi. Pentru cã voi sunteti strîns conectati între voi, însã numai rãmînînd conectati, cã veti fi capabili sã vedeti ce se ascunde în aceste buzunare mici, însã active ale întunericului, care împrãstie încã peisajul. Amintiti-vã apatineti luminii, si vã gãsiti deja în picioare la aer liber, gata de a creste si mai mult în aceste zile care ajung la sfîrsitul lor. Pentru cã voi vã gãsiti aici, pentru a prospera si se dezvolta, însã veti face acest lucru, în timp ce multi din jurul vostru se usucã si mor. Însã ceea ce se clatinã acum, sunt acei care se alimenteazã cu energiile vechi si veninoase de odinioarã. Ei nu se vor descurca bine acum, însã asta este ceea ce vor face. Voi veti simti aerul din ce în ce mai mult, si mai tonic si proaspãt, decît fiecare dintre aceste structuri vechi care se nãruie, si ca atare, veti avea mai multe sanse ca sã vã bucurati dinainte. Doar amintiti-vã, trebuie sã vã concentrati în asta, si nu la tumultul care vine de la cei care se luptã, ca sã ia o gurã de aer. Deci, umpleti-vã plãmînii si inima voastrã cu aer proaspãt, si sã stiti cã la fiecare respiratie, luati o gurã de viitor, în timp ce altii, pe cealaltã parte, vor avea posibilitatea de a trãi, în aceste din ce în ce mai mici, rãmãsite ale trecutului.


Canal: Aisha North


Translator: Florika

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

universal creed

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

ET FIRST CONTACT RADIO -- MAARTEN HORST


ET-FIRST CONTACT ON BBS-RADIO avatar.jpg

Broadcasting Schedule:

Mondays at 11 AM PST / 2 PM EST / 20:00 CET via:www.findingvoicesradio.com

Thursdays at 1 PM PST / 4 PM EST / 22:00 CET via:http://www.bbsradio.com/bbs_talk_radio_station1.php

Sundays at 10 AM PST / 1 PM EST / 19:00 CET viawww.findingvoicesradio.com

More info:http://www.bbsradio.com/etfirstcontactradio

People can donate tomaartenhorst@zeelandnet.nlvia PayPal.

sirius