PUTIN






2017 FSB Meeting - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.


BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE



Wednesday, August 14, 2013

13.08.2013 Partea 342 - Manuscrisul de Supravietuire


Manuscrisul de Supravietuire- Partea 342


Problema de a tine pasul cu viteza tuturor acestor fluctuatii energetice, va deveni evidentã pentru voi acum, si noi stim cã multi vor suferi considerabil la iesirea din toate acestea. Din nou, aceasta este cu adevãrat inevitabil ca trupurile voastre sã arate o formã de suferintã acum, dar pentru unii, asta poate fi paralizantã. Stim cã asta este o micã consolare, cã noi repetãm din nou aceleasi mesaje de rãbdare si încredere, însã aceasta este cu adevãrat o perioadã foarte intensã, care va aduce multã usurare, o datã ce lucrurile vor începe sã se usureze pe din afarã. Si asta va fi, însã nu deja, asa cum astãzi va fi o zi agitatã la atît de multe nivele. Cu toate acestea, eliberarea va fi la îndemînã în curînd, si ca atare, important astãzi va fi din nou, în a pãstra concentrarea voastrã în luminã. 
Asa cum vorbisem deja despre asta, ar putea exista ceva ca o eruptie, care începe sã devinã vizibilã la o scalã unde de vor gãsi multi dintre voi gata sã asculte. Dar din nou spunem, nu vã împrumutati urechile, acelora care vor sã încerce sã tragã de trucuri vechi si uzate, si sã fomenteze frica, ori de cîte ori o vor putea, în scopul de a vã mentine ca sã vã uitati înapoi în spate, la ceea ce a fost, în loc sã vã concentrati la ceea ce este pe cale sã se întîmple. Pentrucã, ati devenit cu totii noi, în atît de multe feluri, si cu asta, lucrurile au început deja sã se schimbe în bine, dar acest lucru este usor de pierdut din vedere, în agitatia care în curînd va izbucni prin toate pãrtile. Asa cã, din nou spunem, ridicati-vã ochii si fixati-i cãtre soare, si nu vã uitati în jos, la noroiul care se agatã încã de picioarele voastre. Noroiul va fi spãlat de prima micã ploaie rãcoritoare torentialã de luminã, si ca atare, nu meritã concentrarea voastrã.
Stim cã acest lucru, este mai usor de zis decît de fãcut, pentru atît de multi dintre voi, acest noroi vechi, si urît mirositor  pare a fi peste tot, si simtiti cã se lipeste de voi pentru întotdeauna. Nu va fi asa, si nu va putea sã fie, însã noi întelegem frustrarea pe care o aveti, curãtare dupã curãtare, si cãutînd un alt loc de deranj apãrînd ca din neant. Însã aveti încredere în noi, cînd vã spunem cã acest lucru va apartine trecutului, într-un viitor nu prea îndepãrtat. Dar, pînã atunci, stati cu ochii pe luminoasele bucãtele albastre ale cerului, care vor apãrea pentru fiecare dintre voi, indiferent de cît de întunecat si de rãu augur cerul poate apãrea, chiar desupra voastrã în acest moment. 

Canal: Aisha North


Translator: Florika

Tuesday, August 13, 2013

11.08.2013 Partea 341 - Manuscrisul de Supravietuire


Manuscrisul de Supravietuire- Partea 341

August 11, 2013 la 12:28 pm 
Voi ati parcurs un drum lung, dragii mei, si totusi multi dintre voi nu vãd nici un rezultat din toatã aceastã muncã grea. Sau, mai degrabã, veti percepe rezultatele ca fiind ceva mai greu de suportat, asa ca o mare parte din ceea ce ati experimentat pînã acum, va fi simtit ca un etapã intensã de disconfort fizic. Oricum va fi, suntem bucurosi pentru a vã raporta, cã veti începe sã vedeti un rezultat mai pozitiv din toate astea în curînd. Da, acel cuvînt temut din nou, dar vã rugãm sã fiti cu noi, asa cum noi suntem cu adevãrat pe cale de a vã aduce o veste bunã, de mult asteptatã. Credem cã veti avea un mic oftat de usurare, atins de o nuantã usoarã de scepticism, asa cum cuvîntul „imediat” fusese etalat de multe ori, de la aceeasi sursã. Dar noi vã asigurãm cã de aceastã datã, ne referim în curînd în contextul vostru al cuvîntului, si nu în al nostru, care este perceput ca un context ceva mai maleabil ca al vostru.
Si care sunt aceste vesti bune, vã auzim cã întrebati. Ei bine, asa cum spusesem mai devreme, nu este observarea unui obiect zburãtor neidentificat pe peluza Casei Albe, nici probabil ceva similar la care sã vã asteptati, nimic altceva care sã vã facã sã vã reamintiti vre-o scenã a vreunui film de „extraterestrii”, de care se pare cã sunteti atît de mîndri. Mai degrabã, acesta va fi un sentiment mult mai subtil de bine si de vigoare, un simtãmînt de a respira mult mai liber si de a fi capabili sã –FACETI- lucruri, nu asa cum simt multi care se gãsesc ca într-un fel de vid în acest moment. Cu alte cuvinte, se ateaptã ca acest sentiment de a fi storsi si bãtuti, în tot felul de moduri, sã înceapã sã se estompeze, si o nouã stare de a se simti mult mai liberi, începe sã iasã la suprafatã. Si cînd noi folosim cuvîntul „ liber „ vrem sã spunem asta în toate conotatiile cuvîntului, asa cum atît de mult timp fusese folosit un obstacol nu numai pentru voi, dar pentru întreaga umanitate, si care este în curs de a fi eliminat odatã si  pentru întotdeauna.   
Pentru cã au fost atît de multe forte care au împiedicat dezvoltarea omenirii, si o mare parte din acestea, pot fi descrise ca fiind forte din afarã, care au reusit sã se antreneze pe aceastã planetã, si sã punã o vrajã de fricã si de lãcomie, care a dus la gestionare defectuoasã, si masivã a tuturor resurselor,  atît în toate acelea cu care v-ati nãscut, dar si în ceea ce vedeti în jurul vostru, în împrejurimi. Nu vom pãtrunde mai adînc în acest lucru, lãsati-ne sã vã spunem doar, cã asta a fost un subiect vast pe care multi dintre voi l-ati avut deja, si ca atare, va fi ca o usurare, cînd veti simti cã tot acest gunoi vechi, folosind o descriere puternicã, va fi mãturat de la usa voastrã o datã pentru întotdeauna. Ca de obicei, noi nu dãm detalii asupra a ceea ce se petrece în spatele scenei, asa cum a fost, vom spune doar, cã totul merge conform planului, si cã veti fi protejati de-a lungul la toate.
Pentru amintire, aceste degete vechi si-au pierdut forta strînsorii, pe care a avut-o asupra omenirii, timp de o astfel de perioadã lungã de timp; ei vor încerca cu disperare sã gãseascã un alt loc, pentru al cumpãra, în scopul prelungirii sederii lor ceva mai mult. Si astfel, o perioadã de haos ar putea rezulta, si a fi perceputã putin mai dramatic. Vã rugãm sã întelegeti, cã noi nu spunem acest lucru, pentru a vã împinge pe toti în bratele fricii, doar pentru a vã înstiinta, cã acest proces ar putea implica niste mici focuri de artificii, ici si colo, dacã am putea spune astfel. Pentru cã lumina este ferm la putere acum, si nu existã nici o modalitate pentru a permite acestor maestrii vechi ai vostri, sã-si ruleze spectacolul vreodatã. Însã unii dintre ei, nu vor putea rezista tentatiei de a face un ecran final al lor propriu, încercînd sã atîte si sã provoace în vre-un fel. Din nou, nu încercãm sã vã speriem, doar sã vã reamintim, cã existã o multime de colegi ai vostri, care sunt încã sub influenta acestui sentiment omniprezent de teamã, si care a prins si pãstrat atît de multi dintre ei, s-ar pãrea cã pentru întotdeauna; si pentru ei, o multime din ceea ce este în curs acum, va pãrea ca ceva pãcãtos, într-adevãr. Pentru ei, acesta va fi un semnal de ceva negativ, dar pentru o minte iluminatã, acesta va fi un semn sigur cã negativitatea îsi pierde în sfîrsit aderenta la toate. Deci din nou spunem, asigurati-vã cã rãmîneti concentrati în luminã, si sã stiti cã existã o multime de interes împrejurul vostru, pentru a vã face sã cãdeti în aceeasi veche melodie a fricii si neputintei, însã lãsati-ne sã vã spunem cã tonul vechi si-a pierdut farmecul, pentru un numãr mare de persoane. Si pentru fiecare suflet care a decis sã dea un pas înapoi spre luminã, acest ton vechi de fricã si de haos, va cãdea în urechi surde, si ei vor auzi, în schimb, sunetul libertãtii care începe sã explodeze prin ceata veche si densã a fricii. Si de asemenea pentru voi, soarele cu adevãrat este gata sã strãpungã norii din nou, si sã vã umple cu lumina care v-a lipsit de atît de mult timp. Amintiti-vã, nu nor, indiferent de cît de nepãtruns, întunecat si rãu prevestitor pare, poate gestiona pentru a bloca razele soarelui, si de aceastã datã, puterea acestor raze, va face ca aceste cioturi de nori sã se risipeascã o datã pentru întotdeauna. 

Canal: Aisha North


Translator: Florika

Monday, August 12, 2013

09.08.2013 Partea 340 - Manuscrisul de Supravietuire


Manuscrisul de Supravietuire- Partea 340

August 9, 2013 la 11:55 am

Timpul ruleazã, si voi sunteti probabil putin cam nelinistiti cu privire la rezultatul acestei întregi modernizãri energetice. Unii vor simti ca si cum ar începe sã se destrame pe la cusãturi si-si vor spune „Eu pur si simplu nu pot merge mai departe”. Dar altii se vor uita împrejurul lor, si se vor gîndi „ unde sunt aceste crize grele de energie, pe care ceilalti par sã le sufere ? Eu nu simt nimic, din toate, oare Eu voi fi gresit aici, sau am fost lãsat afarã din toate ?”. În ambele situatii, se poate spune cu tãrie cã totul este într-adevãr bine, si cã voi nu sunteti pe cale de a fi fãcuti în bucãtele, si cã nu sãriti peste nici o ajustare.
Din nou, noi trebuie sã vã reamintim, cã chiar dacã aceste furtuni sunt dezlãntuite  în atîtea feluri, modul în care voi le rãspundeti lor, este foarte individual. Unii dintre voi vor avea aceleasi simptome fizice si mentale, care însotesc adesea aceste emisii energetice, si astfel, vor gãsi consolare cã nu sunt singurii care simt devastãrile acestor furtuni. În timp ce pentru altii, cãlãtoria lor, va fi perceputã ca fiind una mai singularã, si ca atare, se vor lupta pentru un alt întreg set de motive, decît acei care se gãsesc de mai mult timp în aceste clime. Dar din nou, noi spunem cã totul este asa cum trebuie sã fie, si chiar dacã vehiculul vostru fizic, va emite mai multe semnale de alarmã în acest moment, si pentru o perioadã mai îndelungatã de timp decît de obicei, sã stiti cã nu este vorba  de a renunta la voi. Deoarece voi sunteti construiti din lucruri puternice, dragilor, si deveniti tot mai puternici, datoritã la ceea ce trece literalmente prin corpurile voastre, dar de asemenea stim cã acest lucru va fi o micã consolare, pentru tot ceea ce suferiti mai rãu acum. Doar amintiti-vã, nu vã gãsiti sub nici un risc, de a suferi vreun efect negativ al acestor energii, departe de asta. Uitati-vã la aceste semnale pe care corpul vostru le emite, doar ca niste zgomote iritabile, mai degrabã decît semnale de primejdie realã.
Ca întotdeauna, acordati atentie la ceea ce corpul vostru vã spune vouã, pentru cã atunci si numai atunci veti sti cã existã într-adevãr o diferentã de cum aceste energii sunt activate, si cum pot fi din cauza unei slãbiciuni pe care o puteti avea. Ceea ce aceste energii fac, este cã ele apasã pe butoanele voastre în atîtea feluri, si aceste apãsãri în ele însusi, nu sunt nimic pentru ca sã fiti îngrijorati. Acestea se pot asemãna unor iritatii, sau poate, o formã de alergie, în cazul în care mecanismele de apãrare ale organismelor voastre se vor putea chinui uneori, în scopul de a încerca sã conducã aceste noi vibratii, si pricepute ca un fel de „intrusi” pentru sistemul vostru. Amintit-vã, corpul vostru a fost programat pentru a-si mentine status quo-ul cu orice pret, si astfel, cînd aceste bombardamente regulare de vibratii energetice, încep sã pãtrundã tot mai adînc în sistemul vostru, tot acesti cîini de pazã, care au primit sarcina de a se asigura cã nimic necunoscut va aluneca sub paza lor, vor fi pregãtiti sã sune alarmele.
Si acum, alarma va suna mai tare si mai frecvent decît oricînd. Însã acest lucru nu este un motiv de alarmã, doar ca sã aveti mai multã grije cu voi, si sã-i permiteti corpului vostru odihna de care are nevoie, pentru a fi mai în mãsurã de a consimti aceastã schimbare energeticã, prin care trece. Deci din nou, vã spunem sã respirati adînc, si sã stiti cã acest lucru este într-adevãr foarte simplu, dar de asemenea, cel mai eficient mod, pentru a rãmîne pe linia de plutire, în aceastã loviturã de masã de energie, care vã loveste din toate pãrtile. Si pentru acei care vã întrebati, de ce corpul vostru nu sunã, nu vã alarmati, fiti doar. Este pur si simplu set up-ul vostru care corespunde acestei energii într-un mod diferit, si ca atare, voi veti naviga prin aceastã perioadã mai usor decît altii. 

Canal: Aisha North


Translator: Florika

Friday, August 9, 2013

02.08.2013 CREATORUL (TATÃL CERESC) TRIMITE UN ANUNT


CREATORUL (TATÃL CERESC) TRIMITE UN ANUNT
DUMNEZEU TATA/MAMA



Creatorul Original vorbeste:

Dragii Mei, nu vorbesc de multe ori direct cu voi, însã acum este o epocã atît de extraordinarã, asa cã profit de aceastã ocazie, pentru a vã vorbi mai mult despre lumea voastrã, si cît de important este ca sã vã concentrati complect, acum, ca sã vã ridicati vibratiile, în special acei care au fost atît de ocupati muncind, cîstigînd banii pentru a plãti conturile, si a îngriji família.
Acest timp sa terminat. Nu vor mai exista conturi de plãtit, nici probleme despre cum veti alimenta familiile voastre, educîndu-le, sau supravietuind, în timpul pensiei voastre. Pensia voastrã, va fi glorioasã, mult mai departe decît visele voastre cele mai îndrãznete, nu vã va costa nimic, si începe acum, indiferent de care este vîrsta voastrã cronológicã pe Pãmînt. Nu va fi o pensie/retragere din Viatã, nici nu va fi moartea. Vã gãsiti acum, în pragul unei cãlãtorii minunate, spre stele.
Fratii si Surorile voastre, sunt doar în asteptarea voastrã. Uitati-vã la cer într-o noapte seninã. Trimiteti-le felicitãrile  voastre, si ei vor face sã clipeascã luminile colorate ale navelor lor, pentru a vã arãta fericirea lor, pentru ca voi sã-i vedeti, si în curînd vor fi aici cu voi, mergînd printre voi, îmbrãtisîndu-vã, cîntînd imnuri de sãrbãtoare cu voi. Acum, existã mii dintre ei de-a lungul liniilor retelei care aduce energia din Cosmos, pentru a vã ridica si învãta Iubirea si Lumina Fãrã de Sfîrsit. 
Sunt Eu, acel care acum, vã trimite energiile puternice. A fost spus, cã valurile de iubire pe care le simtiti cã vã împrejmuiesc, vin de la Soarele Central – Soarele care iradiazã din centrul Universului. Este adevãrat. Soarele Central, este încã unul  din numele mele, Creatorul Primordial al vostru. Sunt Acel, care a creat Începutul, Mijlocul si Eternitatea, care este acum realitatea voastrã.
Dumnezeii Mama/Tatã, au fost primii mei copii, si grupul de Iluminati care lucreazã cu ei, aici în Galaxia voastrã, au fost fratii si surorile lor, si copii lor mai mari. Deci, puteti vedea cã sunteti orientati de Mãtusile si Unchii vostrii Cosmici, care au cunoscut pe fiecare dintre voi, si l-au hrãnit si îngrijit pe fiecare dintre voi, în timp ce cãlãtoreati prin multe încarnãri.
În perioada în care Dumnezeu Tatãl/Mama, sa antrenat cu mine, pentru a învãta sã creeze planete, stele, si fiinte vii, fratii si surorile lor, de asemenea au învãtat sã facã acelasi lucru. Sau rãspîndit prin Univers, care stãtea în asteptarea lor, gol, fãrã viatã, si au ajutat sã învete Dumnezeii mai tineri, fratii lor si surorile lor mai tinere, sã stabileascã Galaxii, sã le populeze cu fiinte de diverse forme si mãrimi, în functie de imaginatia lor criativã.
Fiecare care se antrena, a învãtat în primul rînd, Legile Universale, care impun ca fiecare fiintã creatã sã fie, în primul rind, dotatã cu capacitatea de a comunica telepatic cu Creatorul sãu, care se gãseste mereu în contact cu mine. Astfel, o retea de transmisie de energie telepaticã, a fost construitã, în timp ce fiecare Univers lua fiintã. Este aceastã retea care face possíbil ca Eu, sã vorbesc direct cu Dumnezeu Tata/Mama. Altii care canalizeazã acum, folosesc acest sistem de comunicare Universalã, în diferite puncte, ceea ce le oferã capacitatea de a vorbi telepatic cu delfinii, cu pãsãrile, cu Arcturienii, cu Pleiadienii, etc.  
Deci, vedeti, nu este nimic straniu sau neobisnuit, despre capacitatea telepaticã. De fapt, sunteti singurii în toate Universurile, care par a crede asta. Desigur, este datoritã faptului, cã ati stat sub Vãlul Uitãrii. Sunteti unicii, care au experimentat aceastã lipsã de legãturã cu mine, si cu Dumnezeii care v-au creat.
În tot Multiversul, toti sunt curiosi despre cum se va termina aceastã experientã. Humanii care au devenit orbi si surzi, vor fi capabili sã-si obtinã simturile lor ? Se vor trezi din cosmarele lor, pentru a-si recunoaste Familia de Luminã ? Si dacã vor rãmîne incapacitati permanent, datoritã surzeniei pe care au experimentat-o ? S-au scurs milioane de ani, în functie de timpul de pe Pãmînt, de cînd humanii aveau simturile lor intacte. Cînd oamenii de stiintã ai vostrii au studiat secventa de ADN, au gãsit multe fire din constitutia voastrã, care pãreau inactive, inutile.  Au rãmas surprinsi, dar au mers mai departe în cercetarea lor, pentru a întelege cã în creatie nimic nu este inútil, si cã nu era o gresealã a naturii, desi putini au fost suficient de deschisi la nível spiritual, pentru a-si assuma adevãrul. .
Adevãrul este cã am dat D-zeului Tatã/Mamã, aprobarea mea, pentru a începe sã utilizeze aceste ADN-uri “nefolosite”, care vã vor schimba într-un mod dramatic. Inteligenta voastrã, memoria si creativitatea, vor creste rapid. Obiectivul final, este, de a vi se permite sã fiti Dumnezeii magnifici, care sunteti capabili sã fiti. În cele din urmã, veti avea puterea de a crea, de a cunoaste Adevãrul Istoriei voastre si a Galaxiei voastre, dar, în primul rînd, va fi necesar sã experimentati probele si obstacolele ale vieti într-un corp din cea dea 3ª dimensiune, cu vointã liberã, si sub îndrumarea Mamei voastre si a Tatãlui vostru. 
Ati suferit durerea fizicã si trauma emotionalã, singurãtatea si nevoia, si cea mai mare parte dentre voi, a supravietuit cu inimile încã intacte. Încã sunteti capabili sã Iubiti, si atunci cînd suferiti, cãutati Lumina, pentru mîntuirea voastrã. Acesta, a fost ultimul test, si l-ati sustinut în mod strãlucit. Da, multi dentre voi , încã se îndoiesc, insistînd încã, cã nu cred în nimic din toate astea, dar mica fereastrã deschisã în inimile voastre, va permite Adevãrului sã curgã, imediat ce preocupãrile cu “rezultatele” zilei voastre de zi cu zi, vor fi îndepãrtate din viata voastrã. 
Ati fost testati, în mod atît de greu, pînã cînd Marele Plan va cere, în cele din urmã, lideranta voastrã a tuturor galaxiilor. Ati experimentat diverse forme de guvern, pe planeta voastrã, si, intuitiv, ati înteles pe tot globul, cã democratia cu participarea tuturor popoarelor, este într-adevãr, sistemul cel mai eficient si just. Ori de cîte ori, a fost experimentatã o nouã tentativã pentru a stabili libertatea, ea a fost paralizatã de cãtre cei care apartin întunericului. Chiar si în Statele Unite, Marea Experientã, a fost distorsionatã si transformatã, intr-un sistem economic despotic, care a ocupat locul adevãratei libertãti, si chiar si asa, poporul a dorit Adevãrul. 
Agitatia pe întreaga planetã, este un triumf glorios al imaginatiei. Peste tot Humanitatea se ridicã si cere libertate, egalitate si demnitate. Si-o spun lor proprii, “ Niciodatã din nou ”. Multi încã nu înteleg complect, pentru ce se revoltã. Multi cred cã este pentru libertatea religioasã, altii se tem de haosul care va aduce o schimbare complectã, însã marsul cãtre noi feluri de cooperare, si cãtre noile maniere de comunicare, confirmã sperantele lor într-un viitor în care domneste Adevãrul. 
Rãzboaiele au fost reduse foarte rapid, la actiunile de ultimã orã, ale unora care apartin întunericului, care de pe acoperisuri strigã, declarîndu-si preferinta lor pentru asasinat si haos, pe cînd mii (de altii), aleargã sã ajute sã salveze si sã trateze, camarazii lor rãniti. 
Am ascultat rugãciunile voastre, pentru a ajuta sã se termine violenta masivã, si acum vedeti efectele ei în viata voastrã zilnicã, si de asemenea sfîrsitul violentei personale. Procesul este aproape finalizat, si concluzia înseamnã, cã toti si fiecare, din membrii societãtii voastre planetare au, acum, sã facã o alegere. Unii vor actiona sub fúria interioarã si deziluzia, însã altii, ale cãror contracte despre violentã, au fost încheiate, se vor trezi si depune armele, cu toatã spãlãtura cerebral, si controlul mintii, si consacrãrii vetii lor ca sclavi ai întunericului. 
Asa cum a fost spus tuturor, înainte de aceastã încarnare, aceasta este ultima. Niciodatã Planeta Pãmînt, nu va mai oferi un mediu de liberã vointã tri-dimensionalã, pentru a vã testa pînã la limite. Nu va mai exista suferintã, foame, sãrãcie si rãzboaie. Au luat sfîrsit.
Uitati-vã în jurul vostru, la frumusetea iubitei voastre planete. Iesiti din case, ca sã vedeti cum trebuia sã fie, si cum era înainte de industrii si de cresterea masivã a populatiei stabilindu-se în pãdurile dense, în lacurile clare si în oceanele puternice. Întoarceti-vã din nou la pãduri, în liniste si respect, pentru Mama Pãmînt, care va alimentat si iubit timp de eoane (mii de mii de ani).
Multumiti-i, si cînd trimiteti Iubirea voastrã cãtre jos, înspre nucleul fintei sale, si ea va fi usuratã si vindecatã, si veti simti recunostinta sa si Iubirea sa nemãsuratã.
Veti vedea clima acalmîndu-se, ceea ce este un rãspuns la sentimentele voastre. Asa cum inimile voastre se îmblînzesc pentru Mama Pãmînt, si pentru companionii vostrii oameni, de asemenea, clima voastrã se va echilibra si nivela, domolind frigul si cãldura. Ploaia suavã, va înlocui uraganele si furtunile. Asa cum violenta omeneascã încetineste, asa si timpul atmosferic va rãspunde în consecintã. Aveti o expresie, “ Zîmbiti si lumea va zîmbi cu voi”. Prelungiti aceastã întelegere în relatia voastrã cu Mama Pãmînt, si cu toate fiintele constiente, care includ toate insectele, toate plantele si toate animalele, în grija voastrã. 
Rãmîneti în pace Dragilor. Timpul probei voastre personale a luat sfîrsit. Acum, vã este dat un timp, pentru ca sã vã odihniti, pentru a contempla, si pentru a restabili Pacea Spiritului. Judecata voastrã sa terminat, si ati fost cu totii declarati inocenti, puri si gloriosi. Unul cu Creatorul vostru. Nu conteazã cîti pasi ati dat în fals în aceastã viatã. Ea este acumularea a tuturor celorlalte vieti, de fiecare datã cînd ati triumfat asupra disperãrii, ati exprimat Iubirea cãtre celãlalt, sau pentru voi, pe care Noi le vedem ca o mãsurã a puterii voastre. Fiti acum, aceastã fiintã Iubitoare. Uitati-vã împrejurul vostru, la acei care vã vor da <bine ati venit> Iubirii voastre, si exprimati-o liber. Nu are importantã, cã nu stiu numele vostru, sau locuiesc în cãminul vostru. Toti vor da <bine ati venit>,. Vibratiei voastre mai înalte de Iubire si Luminã.
Împreunã, ati lucrat, v-ati rugat si implorat, cu mine, pentru a permite acum, ascensiunea voastrã glorioasã, în aceastã viatã, în aceastã orã. Sunt aici, pentru a vã spune, cã este acordatã.
Au fost dati toti pasii necesari, pentru a permite ca sã se întîmple. Fondurile de Prosperitate, au fost distribuite, si sunt gata sã fie rãspîndite.
Lucifer sa întors înapoi în bratele familiei sale, si a 4ª dimensiune sa prãbusit, fãrã a mai permite, segregarea sau separarea de iubirea Dumnezeului vostru Tatãl/Mama; Arhanghelii si-au luat mantiile lor de Luminã, si Maestrii sau declarat slujitorii Luminii pe Pãmînt. Navele sunt aliniate si gata, pentru a aduce darurile lor si marea dragoste a Sufletelor Gemene, care î-si asteaptã perechile lor, si sunt familiarizate cu energia lor de iubire. 
Mama Pãmînt, a fost stabilizatã pe axa sa, de cãtre fortele Galactice, si va rãmîne asa, pînã cînd copii sãi, se vor înãlta în valuri, pînã la dimensiunile superioare. Tot armamentul greu, care ar putea ameninta navele, sau siguranta acelora care se gãsesc pe pãmînt, au fost neutralizate, armele usoare vor fi dezactivate lent, deoarece, este pentru în curînd, ocazia aterisajelor. Au fost preparate anunturi, si vor fi difuzate tuturor pe planetã, pentru a vã informa, asupra evenimentelor, pe mãsurã ce se desfãsoarã.
Asa cum vedeti, nici un detaliu a fost trecut cu vederea, nici o preocupare a rãmas fãrã solutie, nici o întrebare fãrã rãspuns.  Acesta va fi un timp de triumf pentru toti, nici o nefericire va fi cauzatã nici unei fiinte de pe Pãmînt, cu exceptia cazului în care alege sã întoarcã spatele Iubirii. Relatiile vechi si noi vor fi binecuvîntate cu Iubire, Iertare si Luminã, si toti vor transcende conflictele, durerile vechi, pentru a ascensiona cãtre vibratiile mai înalte de Iubire si de Camaraderie.
Dragi Lucrãtori ai Luminii, cerem sã fiti gata pentru a conduce celebrarea triumfãtoare, si sosirea procesiunii glorioase a navelor, unde cu totii veti fi reînoiti cu corpuri în perfectã stare de sãnãtate, mintile cu memoria si cunoastrea tuturor celor care ati cunoscut anterior si mult mai mult. 
Voi, care ati lucrat atît de greu, pentru a transcende îndoielile voastre si criticile colegilor vostrii, veti simti rãsplata de, a fi însfîrsit, de a fi declarati si recunoscuti prin întelepciunea voastrã, si prin forta inimilor voastre. Rãmîneti în pace, Dragilor si prea-iubitilor. Sunteti Eroii Împãrãtiei Glorioase. Ati perseverat si triumfat. A sosit momentul vostru. Nu are importantã, cã ati avut boli, sãrãcie si durere. Acum, profitati ultimele zile , pentru a se odihni si prepara. Deschideti-vã inimile Iubirii mele Fãrã de Sfîrsit, care vindecã totul. Rugati-vã în tãcere pentru toti acei care au nevoie de încrederea voastrã, si forta voastrã, pentru a complecta tranzitia lor. 
Nu pot sã descriu bucuria pe care o simt, vãzînd aceste realizãri finale apãrînd. Este cu adevãrat Începutul Sfîrsitului, asa cum spune Dumnezeu Tatãl. Pregãtiti-vã, pentru Noul Început în bucurie si Credintã.
EU sunt Creatorul vostru, Creatorul tuturor Creatorilor, si vã trimit cele mai puternice valuri de Iubire, pe care nu le-ati mai simtit niciodatã. Vã strîng lîngã inima mea, copii inimii mele, si vã trimit Iubire fãrã limite, pînã cînd ne vom întîlni din nou.
Creatorul Original

Via Katryn May, 30 Iulie, 2013 la 12pm.


Translator: Florika

Thursday, August 8, 2013

07.08.2013 O scurtã actualizare privind energiile


O scurtã actualizare privind energiile

Dragi prieteni!
Am primit acest mesaj de la CC, în aceastã dimineatã, pentru a confirma ceea ce multi dintre noi am simtit în ultimul timp:
“ Îti multumesc încã o datã, de a fi stat împreunã cu noi. Vedeti voi, liniile pot fi simtite pentru cã sunt mai putin ocupate în acest moment, dar de fapt, ele sunt mai ocupate ca niciodatã, însã acum, atît de multe se petrec în spatele scenei, cã este mai bine sã vã mentineti departe de ea. Nu, pentru cã nu avem încredere în voi, în nici un fel, dar pentru cã ceea ce se întîmplã acolo, este de o astfel de magnitudine, cã este prea îndepãrtat de mintile omenesti, pentru a le putea pãtrunde. Vedeti voi, tãrîmurile care se gãsesc ascunse, departe de ochii vostrii curiosi, sunt în tot momentul în alertã maximã, ca sã zicem asa, si noi nu vom lãsa nimic la voia întîmplãrii. Prin urmare, aparentele lipse de informatii, sunt filtrate, prin intermediul vostru al tuturor , zicînd asa.
Noi stim cã acesta este motiv de consternare pentru unii, astfel cã ei vor lua acest lucru ca un motiv de alarmã, dar lãsati-ne sã vã spunem, cã chiar dacã voi nu sunteti parte la toate acestea, nu înseamnã cã nu sunteti o parte vitalã a acestui proces. Referitor la voi toti, cu toate cã, nu sunteti inclusi în acest mod, totul merge mai departe. Despre ceea ce noi vorbisem mai înainte, atît de multe ori, fãceti cu totii parte dintr-un conglomerat de persoane, toate cu aceeasi cauzã în inimã, si anume, de restaurare a Luminii, în orice mod, pe aceastã frumoasã planetã a voastrã. Rolul vostru, este într-adevãr unul vital, pentru cã asa cum bine stiti, voi sunteti singurii transzonali, care separã lumea voastrã fizicã si pãrtile unde noi locuim. Cu alte cuvinte, sunteti echipajul de la sol, dar, de asemenea, o parte a Cerului Celestial(ceresc), pentru a folosi un astfel de cuvînt, voi vã comportati fãcînd legãtura între amîndouã. 
Însã acum, vã veti simti mai mult sau mai putin, ca blocati aici, singuri, cu nici un ajutor aparent, din partea noastrã a voalului. Nimic nu ar fi putut sã fie mai gresit, însã din nou, nu vã învinovãtim, dacã vã gînditi astfel, din cauza acestei apropiate linisti stranii, care multora li se va pãrea ca o prevestire a unui semnal de rãu augur. Dar din nou o spunem, vã rugãm sã aveti încredere în noi, atunci cînd încã o datã vã spunem cã totul este bine si merge conform planului, si cînd va fi momentul potrivit, totul va fi inundat de luminã, atît de mult, si vor fi atît de multe informatii, cã aceastã fazã va fi uitatã repede. 
Din nou, noi suntem constienti de primejdia pe care o suferiti acum, fie cã este vorba de corpul vostru fizic, sau cã este mai mult decît un stress asupra capacitãtilor voastre mentale, dar vã rugãm sã vã mentineti în  cursã, si sã stiti cã aceasta este o parte foarte importantã a tuturor acestora. Nu veti fi abandonati, veti fi protejati în orice mod, astfel încît sã fiti capabili de a functiona, în foartele, foarte important rol pe care îl aveti, si care este aceastã vitalã legãturã, între cele douã pãrti ale voalului. Si astfel, cu totii veti face o formidabilã muncã cu asta, chiar atunci cînd vã simtiti loviti de toate si cînd veti da totul. Pentru cã voi sunteti în asta 100%, chiar atunci cînd gãsiti cã “ este deja suficient”, dati atît de mult ajutor, în acest proces, accelerîndu-l cît de mult voi puteti. Si pentru asta, noi vã suntem mai mult decît recunoscãtori. Deci, sã stiti cã nu veti fi lãsati afarã în frig, însã pentru acum, voi veti putea simti asta mai mult decît obisnuit, asa cã noi vom mentine un profil scãzut, în scopul de a face aceastã fazã a operatiunii, ca sã ruleze cît de bine possíbil. Multumim, asta este totul pentru moment, vom pleca “.
Acestea sunt cu adevãrat vremuri dificile, si nu este usor sã vã mentineti motivati, cînd amîndouã, corpul si mintea, simt cã doresc doar, sã se ascundã undeva. Însã de asemenea, stiu, aici strãfund înãuntru, cã nu existã altceva, decît sã vreau sã continui sã merg, nu importã cît de greu este uneori. Noi O VOM face, si o vom face împreunã, si împreunã vom reusi sã presionãm prin aceastã perioadã de tãcere, acest “vid”, care vine înainte de o altã mare schimbare. Deci, vã multumesc tuturor, pentru A FI parte din acest lucru, si pentru adãugarea de luminã la acest cerc, si pentru aceastã planetã.

Cu multã dragoaste si recunostintã din partea mea, Aisha

Canal: Aisha North


Translator: Florika

05.08.2013 Partea 339 - Manuscrisul de Supravietuire


Manuscrisul de Supravietuire- Partea 339 - August 5, 2013



Asa cum fusese stabilit, valurile care au fost pãstrate, si continuã pe tãrmurile voastre, încã nu vã vor lãsa, dar v-am spus cã totul se va linisti într-un viitor nu prea îndepãrtat. Da, vom persista în utilizarea acestor descrieri destul de prudente, ale unitãtilor de timp de aici, si motivul pentru acest lucru, este acelasi de întotdeauna. Umanitatea, ea însusi este bazatã pe un sistem de intervale de timp, care descriu timpul sãu linear, si îl separã într-un numãr de secvente, sau unitãti, prin care navigati. Aceasta functioneazã perfect pentru voi, astfel, aveti cu totii acelasi tip de întelegere, asupra descrierii oricãrui punct a acestei cronologii de timp al vostru. Asta functioneazã, atît înainte, cît si înapoi, în trecut, sau în viitor, asa cum spuneti voi. Deci, pentru voi, ceva sa întîmplat, care a atribuit un numãr de secvente, care descrie secventa de timp exact, cînd acest eveniment a avut loc. Vou folositi aceiasi abordare, cînd planificati viitorul vostru, asa cum voi toti doriti sã atribuiti o secventã stabilitã, pentru un eveniment în exact acelasi mod, si acest lucru face ca sã vã fie usor sã navigati în aceastã cronologie linearã, pe care o folositi pentru ca sã vã deplasati în toate aceste secvente, care împreunã alcãtuiesc viata voastrã. Cu alte cuvinte, din momentul cînd vã nasteti, si pînã în momentul cînd spiritul vostru pãrãseste corpul fizic al vostru, viata voastrã pe aceastã planetã, poate fi mapatã, prin aceste secvente pe care voi le numiti „date” si „timpuri”.
Si astfel, totul poate fi reglementat, mai mult sau mai putin, de cãtre acest sistem, ceea ce face mai usor, pentru ca toatã lumea sã aibã un plan care functioneazã pentru toti. Voi toti veti merge la lucru în acelasi timp, nu veti pierde transportul, deoarece el soseste la acelasi interval de timp, si veti sti cînd trebuie sã dormiti, si cînd sã vã treziti. Multi dintre voi, sunt influentati de cãtre aceste secvente de timp, care decid cînd este momentul sã-si înceapã ziua, în perfectã ordine pentru voi, si pentru oricare altul.  
Poate fi acesta drumul, însã pentru noi, timpul este un concept foarte diferit, într-adevãr, si acest lucru este de asemenea, un subiect, pe care l-am atins de multe ori, înainte. Asa cum vã spusesem, pentru noi „timpul” nu este o linie pe care poti sã o atingi, timpul este ceva care este un lucru viu, ceva care creste, se extinde si se contracteazã, ceva care are multe straturi, si este plin de posibilitãti. Acesta este, cu alte cuvinte, un corn al abundentei, fertil de posibilitãti, pentru a fi fiolosit în cele mai bune moduri posibile, si nu o cãmasã de fortã, asa cum omenirea a considerat ca asa sã fie. Deci, din nou, cînd ne veti cere sã vã clarificãm viitorul, fãcînd o hartã cu numeroase secvente, în care vã veti pune mintea cu usurintã, noi nu o vom putea face. Pentru conceptul vostru îngust de timp, asta este doar o fãrîmitã din aceastã întreagã magnificã structurã, pe care o atingem, pentru necesitãtile noastre. Si astfel, noi vom continua sã vã frustrãm, folosind cuvinte ca „ în curînd” si „într-un viitor apropiat”, si „ imediat dupã cotiturã”, si cînd vã veti scrîsnii dintii din nou, noi putem sã vã rãspundem doar, cã totul este bine, si într-adevãr merge totul conform planului. Nu este nevoie sã vã faceti griji, cu exceptia, cã vã veti pierde rãbdarea, înainte de a ajunge la secventa la care ne referim ca „în curînd”. 
Cu alte cuvinte, totul se miscã cu viteza „warp”, însã pentru voi, acei care trebuie sã stea într-un grind de efort mental si fizic, aceasta va pãrea ca si cum ar fi ajuns la un popas plin de scîrtîituri, si vã veti simti mai greoi, si mai putin optimisti zi cu zi. Din nou, nu vã învinovãtim pe nici unul dintre voi, pentru asta, deoarece era de asteptat. La urma urmei, ati parcurs un drum atît de lung, într-un timp atît de scurt, însã vouã vi sa pãrut cã nu ati avansat nici un pic. Dar, vã rugãm, sã stiti cã în momente ca acestea, cînd se petrec atît de multe, cã nu aveti nici o imagine clarã, asupra acestora, voi simtiti în oasele voastre, cã „ceva sa înãltat”, si cã nu sunteti blocati, în nici un fel. Vã veti simti foarte mult lãsati pe dinafarã, din cauza acestor restrictii de informatii, si nu vã putem învinovãti cã sunteti putin cam exasperati, pentru cã doriti sã stiti asupra acestui lucru, dar din nou, noi vã spunem, sã aveti încredere în noi, cînd spunem într-adevãr, sã nu vã faceti griji despre asta, si cã faceti exact ceea ce trebuia sã faceti. Am dori, de asemenea, sã vã spunem, cã pana de curent aparentã, referitoare la informatii, va fi în curînd (da, acest cuvînt de temut din nou) suspendatã, si multi dintre voi, î-si vor regãsi vocea din nou. Cu alte cuvinte, informatiile pe care ati simtit cã vã lipseau, vor începe sã fie filtrate din nou, si vã veti simti conectati sus, mai tare si mai clar decît în orice timp înainte.
Deci, din nou, vom încheia mesajul, spunînd, pãstrati-vã respiratia, si fãceti ceea ce aveti de fãcut, cu scopul ca sã vã ajutati, si sã vã ocupati de acest sentiment crescînd de frustrare si epuizare, si, probabil, cel mai bun mod de a fi sigur, este de a rãmîne conectat cu restul echipajului de la sol, pe durata acestei perioade intense. Cu alte cuvinte, atunci cînd comunicarea, pare a fi minimã între diferitele dimensiuni, conectîndu-se între voi, si semenii vostrii, poate fi un premiu. Poate veti simti cã echipa se ascunde si hiberneazã, însã acum, mai mult ca nici o datã, vã sfãtuim, sã ajungeti reciproc de la unul la altul, în orice mod pe care îl puteti. În acest fel, veti regãsi puterea voastrã, si va fi mai usor, decît de a merge singur asa cum erati. Vedeti, existã întotdeuna putere în numãr, ceva din ultima noapte a evenimentului colectiv (A patra Reuniune, în jurul Lacului) sperãm, reusit demonstratã. Din nou, decizia de a participa, la un astfel de eveniment, nu este cu scopul de a culege beneficii, conectarea cu unul din fratii vostrii, vã ajutã pe amîndoi, ca sã vã ridicati moralul. Deci, din nou, o spunem deschis, la un alt coleg, membru al clanului vostru luminat, si sã stiti cã lumina voastrã combinatã, va face lumii atît de bine. 


Canal: Aisha North


Translator: Florika

Friday, August 2, 2013

Bine ați venit la a patra reuniune in jurul lacului, Duminică 04 August



Bine ați venit la a patra reuniune in jurul lacului, Duminică 04 August


Even if only an illusion......

Dragi prieteni!

Am intrat în luna August, și chiar dacă Iulie - cel puțin pentru mine - a fost mai plină de evenimente decât de obicei, cred că ne gãsim într-o  într-o altă lună ocupatã. Energiile continuã să ne copleșească uneori, și cred că toți simțim nevoia de ceva ajutor pentru a menține echilibrul acum. Și în această duminică, vom obține o nouă șansă de a obține un impuls suplimentar, pentru că atunci vom avea o altă Reuniune  de a veni  la ora 21:00 timpul Oslo. Aici este ceea ce CC a vorbit despre ea:

"Așa cum mulți dintre voi au constatat deja, presiunea începe să crească în atât de multe feluri. Poteti simti ca si cum ati fi gata să explodati  într-un moment, pentru ca mai apoi, să vã simttiti dezumflat i ca un balon înțepat. Aceste etape vor fluctua, și așa cum am abordat într-un mesaj anterior, veți găsi că este greu pentru a vã menține echilibrul în timpul la toate astea. Dar să nu credeti cã faceti vre-un lucru greșit, departe de asta, pentru cã aceste valuri de revolte energetice vor lãsa  amprenta lor în voi toți, în unele moduri. Deci, încercați să le luati asa cum vin, și știu că, indiferent cât de mari sau cat de mici vã simțiti, nu este nimic greșit în nici una.

Pentru cã vã veți simți ca si cum ati fi blocati intr-un lift uneori, mergînd la nesfârșit în sus și în jos, cu nici un curs aparent de urmat. Deci, tot ce se poate face, este de a încerca doar să vã bucurati de plimbare. Acest lucru poate suna superficial, dar noi vă asigurăm că nu glumim cu aceasta, pentru că noi știm că svã gãsiti cu toti suferind de un fel de stare generală de rău din cauza asta. Cu alte cuvinte, ceea ce ne spun este că, chiar dacă simptomele tuturor  acestor frămîntări energetice vor fi mai puțin plăcute uneori, ele sunt, de fapt, doar semnalele  că sunteți într-adevăr în mișcare spre înainte, chiar și atunci când vãsimtiti simți cã deabia puteti să vã târîti pe mîini si în genunchi.

Aceste perioade sunt cu siguranță mai mult decât o provocare în atât de multe moduri, și chiar dacă sunteți printre cei care se simt în apele cãldute, în acest moment, credem că veți găsi tot o modalitate de a beneficia de evenimentul viitor , care este programat pentru această duminică. Cu aceastã ocazie, vi se va da tuturor o ocazie ca sã vã conectati în mod colectiv la acest vast și în continuă creștere retea de filamente energetice la care ați ajutat să le creați, și prin aceasta, veti găsi o modalitate de a vã ușura un pic de zi cu zi, revoltele,  care aceste doze de tensiune înaltă de energie par să ofere în mod regulat în acest moment.
Știm că acest lucru poate suna ca ultimul lucru pe care ati dori să-l faceti, și anume să vã implicati si mai mult în aceste mesaje energetice, dar aveti încredere în noi, când spunem că, dacă o veti  face, credem că veți găsi tot o modalitate de a vã ușura în aceste ape linistite si calme, și să obțineti  astfel un răgaz de bun venit din toate fluctuațiile sălbatice pe carele simțiți din greu acum. Vedeti  voi, suprafața acestui vast rezervor de energie este întotdeauna calmã, și astfel încât să puteți merge pentru a face o baie, sau chiar o baie prelungită acolho,  în condiții de siguranță avînd cunoștință de faptul că nu va apărea o furtună bruscă, care ar putea amenința să vã inundae. Și sub această suprafață, energiile care locuieșc acolo sunt atât de puternice acum, ele vã vor ajuta cu fortã, pentru a pluti chiar și în cele mai puternice vânturi.

. Cu alte cuvinte, dacă nu găsiți ocazia de a face parte din acest eveniment colectiv duminica, credem că veți simți toti  acest substrat de suport  energetic  care se va infiltra în voi, și puteti face acest lucru dacă doriți să vă conectați la aceeași  oră ca și ceilalți, sau dacă alegeți un alt moment mai potrivit pentru voi. Vedeti  voi, acest ocean imens de energie de susținere este mereu acolo, gata să fie explorat, și chiar dacă vă decideți să o facă la propriul vostru ritm, aceasta vă va ajuta să vă stabilizati chiar și în cele mai intense lovituri de valuri care pot sosi mai târziu. Pentru vedeți, acest ocean de fericire, cum ne place să-l numim, este mereu acolo, si nu este doar pentru a se odihni, dar, de asemenea, pentru reîncărcare și reechilibrare, și cum v-ati  odihni pe stratul superior calm, ori cum ar fi, straturile profunde vor fi acele care vor face munca. Cu alte cuvinte, așa cum vă scufundati  în această retea  de lumina iubitoare veti  fi suspendati  cu ușurința, în timp ce toată ființa voastrã,  va primi un impuls atât de necesar de echilibrare și de recuperare a energiei pentru a vă ajuta să treceti în orice furtună care ar putea fi mai departe .

Noi știm că unora, acest lucru le poate suna de necrezut, și vor începe să caute în orizont pentru a gãsi, orice nori negri deja. Dar vă rugăm să știti, că noi nu spunem acest lucru în scopul de a face ca clopotele de alarmă sã se stingã în vre-un fel. Noi doar spunem acest lucru, în scopul de a face să vă amintiti cu toții, că există într-adevăr un loc pentru a merge ori de câte ori simțiți nevoia de un ajutor energetic în aceste ocazii deja destul de tumultoase. Și în această duminică, aveți posibilitatea sã fiti condusi în acest sanctuar  în compania de atâti mulți alții, și efectul combinat al vostru cu atît de multi "inotãtori", în același timp, va face experienta pentru fiecare dintre voi, chiar mai eficientã. Deci, încercați să vã  îndreptati  spre țărm,  și să vã  alăturati, chiar dacă aceasta înseamnă sã scufundati doar  degetul. Căci noi știm că în aceste zile de valuri atît de intense, a merge sã iei o baie în acest ocean energetic , va părea cel mai puțin probabil să fie pe lista voastrã de lucruri de făcut. Dar aveti încredere în noi,  când spunem că efectele vor fi mult mai placute,  decat naveta aceasta de zi cu zi,  în sus și în jos cu liftul energetic în care ești prins în prezent. "

 Bilde1041


Aștept cu nerăbdare să mă ușurez  în aceste ape calme si sã FIU doar. Voi respira adânc și încet și să voi pluti acolo, care permite corpului și mintii mele, sã primeascã  aceste energii de echilibrare. Este încă mult de lucru pentru noi toți, și în scopul de a fi mai în măsură să ne sprijinim reciproc, trebuie să ne amintim, de asemenea, să ne sprijinim pe noi proprii. Așa că sper că voi vã veti  alãtura mie,  în această duminică, așa cum ne-am adunat pentru o baie în acest lac frumos.

Cu multă dragoste și recunoștință de la mine, Aisha

Iată câteva exemple de ora locală care corespunde cu ora 21:00 timp Oslo:

Londra: 20:00

Helsinki: 22:00

Sao Paulo: 16:00

New York: 03:00

El Paso: 01:00

Los Angeles: 12:00

Singapore: 03:00 Luni

Tokyo: 04:00 Luni

Sydney: 05:00 Luni

Puteți găsi ora locală aici: http://www.thetimezoneconverter.com/

 De Aisha North

Translator: Florika

Thursday, August 1, 2013

Partea 338 . 31:07:2013



Manuscrisul de Supravietuire- Partea 338 . 31:07:2013



Dragi prieteni, voi v-ati gãsit sub farmecul acestui enorm flux de energie, o lungã perioadã de timp, însã unii dintre voi, încã mai luptã pentru a-si gãsi echilibrul, cu toate aceste schimbãri. Aceste lucru este destul de normal, cãci fiecare dintre voi are propria sa configuratie, corpul sãu fizic, si astfel corpul emotional va reactiona, în consecintã. Cu alte cuvinte, voi veti putea naviga într-o directie usor diferitã de cei din jurul vostru, însã aceasta nu trebuie sã vã preocupe. Cãci veti simti în interior, ceea ce este corect si ceea ce nu este, si nu este nevoie sã mergeti în contra curentului. Cu alte cuvinte, chiar dacã multi din jurul vostru reclamã multe experiente similare, nu este nevoie sã vã alarmati, dacã vã simtiti în derivã într-o directie foarte diferitã. Cãci aceste vînturi vã vor purta acolo unde trebuie sã mergeti, si astfel, atît timp cît urmati orientarea voastrã internã, voi veti gãsi deasemenea refugiul sigur , care vi se pare cã îl cãutati în van pe moment. 

Amintiti-vã, vã îndreptati cu totii cãtre un port, dupã o foarte, foarte lungã cãlãtorie, dar chiar dacã destinatia voastrã este aceeasi, modul în care veti realiza acest lucru, va varia în functie de ceea ce aduceti voi proprii, în toatã aceastã operatiune.Voi toti aduceti seminte diferite, si asa ca si Mama Naturã, voi trebuie sã rãspînditi semintele voastre, acolo unde conditiile pentru cresterea lor, vor fi mai favorabile. Din nou, noi spunem, totul este bine, si deci urmati intuitia voastrã, sau cum doriti sã o numiti. Si sã stiti cã orice veti face, aceasta va fi benefic, atît pe scurt termen, cît pe lung termen. Pentru cã voi sunteti semãnãtorii semintelor de dragoste, si aceste seminte trebuie sã fie rãspîndite pretutindeni, în tot felul de conditii, si în toate directiile. Pentru unii dintre voi, cea mai mare parte din seminte, vor fi semãnate aproape de casã, în timp ce pentru altii, munca voastrã poate va începe mai tîrziu, si vã va purta încã si mai departe. Din nou o spunem, parcursul vostru este diferit de al altora, deci nu faceti greseala sã intrati în panicã, si uneori sã pierdeti din vedere colegii vostrii de cãlãtorie. Cãci, cu totii mergeti cãtre acelasi obiectiv, chiar dacã o faceti într-o perspectivã usor diferitã. 

Deci, fiti siguri cã tot ceea ce se va întîmpla în continuare, si oriunde vã veti gãsi cã veti fi brusc chemati, ca sã plecati – sau sã rãmîneti pe loc – veti face exact ceea ce trebuie sã faceti, si o veti face la locul potrivit. Pentru unii, va putin ca albina, zburînd dintr-un loc într-altul, fãrã de odihnã, în timp ce pentru altii, se vor simti mult mai sedentari, si chiar la odihnã. Dar, din nou, noi spunem, voi faceti cu totii aceeasi muncã, dar o faceti în felul si cu viteza potrivitã, care este consideratã perfectã pentru voi. Si rezultatele vor fi aceleasi, deci este inutil sã vã nelinistiti, cã nu „contribuiti cu partea voastrã”. Cãci voi toti dati totul ceea ce aveti, si noi o întelegem într-un sens foarte literal, deoarece este prezenta voastrã pe aceastã planetã, în acest corp fizic, care asigurã succesul întregii operatii. Încã o datã, vã multumim tuturor, si vã spunem sã continuati sã navigati, si sã stiti cã aceste vînturi, indiferent de modul cum suflã si din ce directie vin, vã vor aduce la portul indicat, la ora prevãzutã.



Canal: Aisha North


Translator: Florika

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

universal creed

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

ET FIRST CONTACT RADIO -- MAARTEN HORST


ET-FIRST CONTACT ON BBS-RADIO avatar.jpg

Broadcasting Schedule:

Mondays at 11 AM PST / 2 PM EST / 20:00 CET via:www.findingvoicesradio.com

Thursdays at 1 PM PST / 4 PM EST / 22:00 CET via:http://www.bbsradio.com/bbs_talk_radio_station1.php

Sundays at 10 AM PST / 1 PM EST / 19:00 CET viawww.findingvoicesradio.com

More info:http://www.bbsradio.com/etfirstcontactradio

People can donate tomaartenhorst@zeelandnet.nlvia PayPal.

sirius